ФУТБОЛНИ фенове - (тема 8)

• 20 929
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Ашли Коул, миличкия все е в издънка. Поне е свикнал да го освиркват във всеки мач Simple Smile

п.п. Тоя па Нани кво се прави на Кристиано Роналдо... колко и да не харесвам последния, Нани е на светлинни години от него. Не че е слаб футболист, де Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 22:02 от -True Blue-

# 571
# 572
Ех, какво ли ще правят Юнайтед следващия сезон без Ван Дер Саар...

# 573
  • под дъгата
Динамичен мач,дано и 2-то полувреме е такова!И още някой гол ако има smile3508
Вкусна торта!!!
Наздравееее

# 574
  • Срещу планината:)
 newsm08 добре започнахме дано и да завършим така

# 575
  • España
Казвайте бързо как се развиват събитията,че нямам сигнал!  newsm45 ,Ал джазира се излагат нещо.....бива ли така.....

Честита ви Баба МАрта!!! Има мартеничи за всички от сърце!!!

Блу,той Ван Дер Саар вече не е ли на 100-тина години newsm78,трудно ще е без вратар от неговата величина....

# 576
  • Варна
баси, как ми взеха компа, за цяло първо полувреме  Mr. Green
обаче, пак съм тука  Mr. Green

хубаво почнахме, дано все така до края  Twisted Evil
леко калЪбалЪк настана пред иВанчо  Mr. Green, иии сигурно съседите ни помислиха, че се сбихме с милУто  Mr. Green Mr. Green
Нани и на мен нещо ми се вижда овърреактед, ама само да нИ мИ са издънва по-серизоно ..
Но като цяло много надъхани 22мата играчи  Crazy

# 577
 Joy Joy да, да , там някъде е , на 100-тина години е, без ДДС  Joy
И Кушчак добре се справя, но мисля, че има само 8 мача през този сезон (Авето ще каже) и няма опит момчето. Трудно ще се намери друг като ВДС не само в Ман Юнайтед, а в света.
Анчелоти има сескуална връзка с Анелка. Друго обяснения да оставя Дрогба на скамейката за н-ти път просто няма!

# 578
Роми, мача върви на зле за феновете на Челси и прекрасно за тези на Юнайтед.
Челси не могат да направят една сносна атака, няколко ключови играчи все едно не са на терена, а най-ключовия е на скамейката. Юнайтед са организирани, както винаги и респективно Шрек(който изобщо не трябваше да играе в тоя мач) вкара. Общо взето това е. По един жълт картон за всеки отбор, очаквам втори жълт и червен.

# 579
ЕТО ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!! НЕВЕРОЯТЕН!!!!!! НЯМАМ ДУМИ ЗА ДАВид луиз!!!!!!.....,

# 580
  • София
Много хубав гол вкара това момче, браво!

# 581
  • España
Ураааааааааааааааааа,доДИ ми сигнала!!! newsm44То Анчелоти...Анелка....все от един дол дренки,макар,че........чак ..такива смели предположения, Блу... newsm78 Joy Joy
Анелка не е ли и той от ветераните-набор 60 и някой newsm78.Егати измисления футболист ми е...
Французите в Олимпик Марсилия вече "го броят" в отбора Дидие от другия сезон като сигурен,между другото!
Блу,страхотен анализ си направила  bouquet
Де го е Митака?
Браво-тъкмо включвам и БАМ -гол!  
АЗ ПАЗЯ НЕУТРАЛИТЕТ-ГОЛОВЕ ИСКАААААМ!!!

# 582
  • Варна
ай сиктир, дами и господа  Crossing Arms
 Mr. Green

Анчелоти има сескуална връзка с Анелка. Друго обяснения да оставя Дрогба на скамейката за н-ти път просто няма!
Joy

Юнайтед са организирани, както винаги и респективно Шрек(който изобщо не трябваше да играе в тоя мач) вкара.
Joy

# 583
  • Срещу планината:)

# 584
Рали, само да отразя твоя човек......Просто не може да го видя и да не сетя за теб....

ЧБМ!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт