ФУТБОЛНИ фенове - (тема 8)

• 20 939
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро.Честита Баба Марта много здраве .Довечера е Челси Манчестър Юнайтед .

# 556

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! Бъдете ЗДРАВИ!!!

# 557
  • Варна
Глооориии Глоороииии Ман Юнайтееед

иии Честита Баба Мартаа! Здрави и засмени да бъдете през цялата година!!:)

# 558
  • Mars Hotel
Честита Баба Марта! Да сте здрави и щастливи!

Довечера в темата май ще има по-люта битка, отколкото на Левски - ЦСКА.  Grinning
Надявам се топчийките да са в нашата агитка, защото загуба на Юнайтед им е полезна. Цеце, Шами, смятайте се за поканени. Wink

А иначе на Челси ще им трябва мнооого късмет. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 559
  • Срещу планината:)
Готови ли сте за довечера

Да честитя и тук Баба Марта Hug Желязно здраве на всички

# 560
Аз съм повече от готова  smile3508

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН!  Hug

# 561
Фактите преди Челси - Манчестър Юнайтед, Берба с пет гола срещу "сините"

Тази вечер, в отложен мач от 18 кръг в Премиър лийг, на "Стамфорд Бридж" един срещу друг се изправят шампионът Челси и актуалният лидер във временното класиране Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" имат аванс от 15 точки пред лондончани, като "сините" са с мач по-малко. Според английските медии е твърде вероятно голмайсторът на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов да бъде титуляр за своя отбор, макар че това зависи от тактиката на сър Алекс Фъргюсън, който често предпочита схема с петима халфове и един нападател за началото на подобни двубои.
До момента нападателят с номер девет на "червените дяволи" има 12 мача срещу Челси, в които е вкарал 5 гола. С екипа на Тотнъм баланса на Берба е седем мача и три гола. Ето и срещите, в които българинът се е разписвал във вратата на Челси:
11.03.2007 Челси - Тотнъм 3:3 (ФА Къп, 1/4-финал)
19.03.2008 Тотнъм - Челси 4:4 (Премиър лийг)
24.02.2008 Тотнъм - Челси 2:1 (Финал за Карлинг Къп)
11.01.2009 Манчестър Юнайтед - Челси 3:0
08.08.2010 Челси - Манчестър Юнайтед 1:3 (финал, Къмюнити Шийлд)

Други факти преди големия сблъсък Челси - Манчестър Юнайтед:
-Челси няма загуба в последните си осем домакински мача от Висшата лига срещу Манчестър Юнайтед
-"Червените дяволи" не са се разписвали изобщо в пет от последните си седем шампионатни визити на Стамфорд Бридж"
-Реферът Мартин Аткинсън, който тази вечер ще ръководи двубоя, е осъдил най-много дузпи (10) и най-голям брой червени картони (9) от началото на сезона в Премиър лийг.
-Челси спечели само осем точки от последните си шест домакински двубоя в лигата (2 победи, 2 равенства и 2 загуби)
-Домакините имат най-добрата защита във Висшата лига, като са допуснали 22 гола в 26 мача
-Лондончани записаха седем загуби от началото на кампанията. В случай че допуснат още едно поражение, това ще е антирекорд за клуба, откакто Роман Абрамович стана собственик на Челси
-Никола Анелка може да запише своя мач номер 300 като титуляр в Премиър лийг
-Фернандо Торес има три гола в последните си 4 мача срещу Манчестър Юнайтед
-"Червените дяволи" спечелиха пет от последните си шест мача в Премиър лийг
-Манчестър Юнайтед има най-много отбелязани гола в първенството - 61 в 27 мача
-Лидерите в Премиър лийг имат най-добро постижение срещу отборите от първата половина на таблицата - шест победи и пет равенства в 11 мача
-Майкъл Карик е на прага на своя мач номер 350 във Висшата лига
-Голмайсторите на двата отбора: Димитър Бебатов - 20 гола (19 от тях във Висшата лига), Хавиер Ернандес - 13 гола (9 в лигата); Никола Анелка - 16 гола (6 в Премиър лийг), Дидие Дрогба и Флоран Малуда - по 10 гола (9 в първенството)

п.п. Мачът е от 2145 (военно време) по Диема (за Булсат 4 Simple Smile ).

# 562
  • Варна
ихааа, Блу,  готина статистика  Crazy

музикален поздрав

Vs.

# 563
Ето и по едно клипче за двата отбора Simple Smile докато чакаме.

# 564
# 565

Честита Баба Марта!  Hug Да сме здрави и засмени   bouquet

Айде и по пиене, докато чакаме  Hug

пп. Аз съм за Челси днес.

# 566
  • под дъгата

# 567
  • Срещу планината:)

# 568
Дано новият ми любимец Луиз повтори представянето си от мача с Фулъм Simple Smile Голям симпатяга. И дано Торес вече вкара поне 2 гола Simple Smile

# 569
  • Варна
да се подсладим

и наздравеее

Общи условия

Активация на акаунт