ФУТБОЛНИ фенове - (тема 8)

• 20 968
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Mars Hotel
По БНТ1 от 21.00 БГ време.

# 541
Някой гледа ли Уест Хам - Ливърпул? Simple Smile интересен мач беше, особено последните минути, когато Карлтън Коул вкара страхотен гол за 3-1 Simple Smile  Вече чак ме е жал за пулци  Tired

В момента по ринг бг (44 за булсатком Simple Smile ) тече мача между Арсенал и Бирмингам , края на първо плувреме 1-1. Играят финал за купата на бирата Simple Smile

п.п. някой знае ли как завърши волейболния мач на ЦСКА срещу поляците? Беше важен мач, за класиране на финалите.

Оскарите не ги ли даваха посред нощите? Но щом сега е от 21.00 бг време , супер.

# 542
  • Mars Hotel
Aз гледам Ман Сити - Фулъм, засега 1:1.

# 543
Aз гледам Ман Сити - Фулъм, засега 1:1.

дано дърварите от Фулъм вземат 3-те точки.  Praynig

# 544
  • Mars Hotel
Дано, ама те преди малко изравниха...

П.С. 1:1 - краен резултат.

# 545
и Арсенал - Бирмингам направиха супер мач Simple Smile В крайна сметка бирмингамци вдигнаха купата.

Много се кефя , че Гражданите изгубиха 2 точки , тва е супер за нас. Абе тази година сме 3ти, това е  Grinning

# 546
  • Манчестър
Оскарите са утре(понеделник) от 21 часа БГ време.

# 547
Да, на запис. Иначе са от 03.00 ч бг време тази нощ. Тоест започват на живо след 3 часа и 10 мин Simple Smile

# 548
Хаха, вижте нещо забавно, и като стана въпрос за Кристиано Роналдо , погледнете Преди и Сега  Shocked Shocked OMG! O.o

http://podkat.ru/index.php?newsid=73073

# 549
Добро утро едно червено кафе за победата на моя любим ЦСКА,бях на мача добре че не бях в сектора с привържениците ,че нямаше да мога да изгледам победата на моите.Хубава седмица и утре чакам мача Челси Манчестър Юнайтед.

# 550
# 551
  • España
Блу,ние също "загряваме" .....с джин!тука съм за който бие....и двата отбора са все "от моите" Laughing

ето малко.."начална скорост" Laughing

# 552
  • Лондон
 Wink Не знам само това с брейка как ще им помогне...

И аз чакам мача с нетърпение и предвиждам едно хубаво отнасяне с поне 3:1 на собствения им терен...

Ave, надявах се тайно да дойдеш насам с един резервен билет Simple Smile

Вчера изгледах 2 мача почти от край до край, в един ден, не ми се беше случвало откакто имам дете Simple Smile много хубаво така...

# 553
Ready for Battle!

# 554
  • Манчестър
Wink Не знам само това с брейка как ще им помогне...

И аз чакам мача с нетърпение и предвиждам едно хубаво отнасяне с поне 3:1 на собствения им терен...

Ave, надявах се тайно да дойдеш насам с един резервен билет Simple Smile

Вчера изгледах 2 мача почти от край до край, в един ден, не ми се беше случвало откакто имам дете Simple Smile много хубаво така...

Аааа... Grinning Сега се светнах къде си ми писала. Няма билети  Sad...билетите away са винаги на ballot и има хора с години се опитват и не могат да вземат.
Ама ако си мераклиика за Олд Трафорд ще се опитам да намеря. Само кажи за кои мач и кога.

Общи условия

Активация на акаунт