Хайде в Новата Година, с Юлчето игра ще има…

• 23 346
  • 695
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Spanish fan, и аз съм им хвърлила око на пюретата на ДМ. Засега ми е още кеф да си варя картофче.

Сесилия, и аз мисля 8-ия месец да въведа месото, ако не ми дойде друг акъл. При всички случаи - след 7-ия месец.

# 481
Ние сме въвели:
От зеленчуците: тиква, морков, карфиол, спанак, пъщарнак, домати, тиквичка, броколи и давам смесени зеленчуци с фасул, грах смесени със сметана много ги харесва
Плодове: ябълка, круша, праскова, синя слива, кайсия, шипка, банан и смесени давам в които има и дюля и разни други
Месо - пилешко от вчера
Зърнени - засега само ориз, но скоро и други

Крис обикаля с проходилката вече много добре. Изправя се на пръсти и газ Simple Smile

# 482
  • Бургас
А Ния е много назад със захранването,даже мога да кажа,че не е  започнала още.Това което рзбрах от нея е,че не иска да и пасирам разни неща и тя да ги гълта,опитах не става.
За сега реших ,че ще се захранва сама,давам парченце да плюнчи,дъвчи и така.
В проходилката седи и съвсем малко се движи,но и не стои много в нея,че я пазя от набезите на братя и сестри,които от много любов,я задушват.

# 483
  • Stavanger, Norway
Ех, аз преди малко се прибрах от разходка. След вчерашния рев реших днес да го сложа в лятната количка. Почти не гъкна  newsm44 Гледа си човека седнал и така 1 час, после заспа  Heart Eyes Сега спинка до мен в количката.
Въведени храни
зеленчуци - картоф, морков, тиква, спанак, броколи, карфиол, тиквичка и пащърнак (последното мисля да не го давам, че не го хареса изобщо)
зърнени въведох ориз в комбинация с различни зеленчуци и плодове  Peace
плодове - ябълка, круша, банан, синя слива, кайсия
На моменти ми се струва, че няма спирка това дете. Бях решила да захранвам като увеличавам с 1 лъжичка на ден, но той за отрицателно време стигна цяло пюре. Хапва без да го подканям - с апетит  Mr. Green Не знам дали беше редно така "ударно" да изместим хранения, но той просто си хапва с апетит и реших да давам. Като дам по-малко пюренце се сърди и си търси. Иначе кърма предлагам винаги след пюренцето, но откакто стигна 1 пюре рядко суче. Вода предлагам, но само един ден пи около 100мл, защото му беше по-гъсто пюрето, иначе отказва  newsm78
Кърма все още имам в изобилие и дори си заредих контейнерчетата във фризера(отделно добавям по 20-30мл в пюренцето). Малко ми е тъпо, че трябва умишлено да започна да намалям кърмата, защото гърдите ми стават на буци като не суче повече от 3 часа  ooooh! Досега изцеждах напълно за да заредя запасите, но вече ще изцеждам по мъничко за да смъкна напрежението и да се регулира млякото според нуждите му.
Цикъл май нямам. Казвам май, защото от третия месец от време на време получавам някакво зацапване, което може да продължи 1-2 седмици (нещо като края на лохиите  newsm78). Няма никаква цикличност, а и понякога 1 ден има зацапване, 1 ден няма и вече не знам това цикъл ли е или не  Thinking

# 484
vtrendy царевицата как я въведе? готова каша ли даваш? Аз исках след оризовата каша да дам царевица, но неможах да намеря и купих елда...

# 485
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Олее като ви чета колко много неща сте въвели и направо се чувствам спряла  Embarassed   Цвети, ти започна месец след нас, а колко много неща сте въвели! Браво на вас! Party
При нас стоят така нещата :
зеленчуци: картоф, морков, тиква, тиквичка
плодове: банан, ябълка, круша
зърнени: ориз, елда
месо: пуйка
и маслото съм въвела, ако се брои и сухото мляко в "Слънчо" и него също  Peace
от пюренцата давам на ДМ, наистина са добри и са по-евтини, но нямат такъв асортимент при зеленчуците както други марки (или аз като ходих не са били заредени добре), плодови обаче си давам на ДМ, че аз имам домашни само круша. Сега съм купила слива и някви др. плодови и ще му ги давам тези дни. Чакам по една седмица след въведена храна и така.... Rolling Eyes  Утре ще дам пащърнак, че ще имаме гости по обед и няма да мога да готвя, пасирам и т.н.

Аз днес каква дрямка му ударих  Crazy  седнах да чета и така съм откъртила, Борката и той си поспа доволно 2 часа и вече няма за кога да излизаме  Thinking

# 486
  • Stavanger, Norway
Therisa , ние наистина много "ударно" въведохме заленчуците. Това, че така бързо увеличи количеството, което изяжда ме накара по-бързо да ги въведа за да има разнообразно меню. Ще е гадно да яде всеки ден картофи, моркови и тиква  Rolling Eyes А и от моркова и тиквата се натрупва много каротин в организма и не е хубаво да се дават всеки ден. Пък и да си кажа честно ми се струва излишно да се изчаква по цяла седмица между различните храни  newsm78 Вие имате въведено и месо. Ние ще изчакаме до средата на шестия месец и ще го въведем  Peace

# 487
  • в 1001-та нощ
царевицата - аз въведох от каша с царевица, ориз и плодове - нещо като грис се води

а после двах кисел от царевично нишесте  Peace пак с плод  Peace

# 488
a.l.e.n.a. безмлечна предполагам?
На мен ми предлагаха на Милупа царевица с ориз - ГРИС,май така се води

# 489
  • в 1001-та нощ
мисля, че е млечна - предпочитам млечните каши  Peace

изключение правя само за чистата елда, която така без нищо не става за ядене  Peace , но аз я добавям към вече направени пюрета - като добавка и за сгъстяване

ако те интересува кои са кашите с царевица - ще стана точно да погледна ?

едната е тази - http://www.humana.bg/neue_produkte/neue-produkte-gris-vanilia.html

другата сега ще я видя

# 490
Но пък пюретата на ДМ ми се струват доста добри - само зеленчук и вода, без добавки, Био, евтини  Peace

spanish fan, каква им е цената?

# 491
Някой знае ли къде се продават тези бишкоти, дето се слагат в млякото, че аз търсих в Кауфланд и Темпо, ама не намерих  Peace

# 492
  • в 1001-та нощ
в Билла съм виждала - при кашите

вероятно в магазините за детски храни също  Peace

# 493
Срам-не срам ще питам!Какви са тези пюрета ДМ?

# 494
  • в 1001-та нощ
ДМ е верига магазини с всякакви стоки  newsm78; явно има и пюрета - аз не очаквах  newsm78 но и аз ще ги видя  Hug

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/home.html

Общи условия

Активация на акаунт