Какво следва от добавената захар и сол в бебешките храни, можем само да гадаем. Мнението ми е, че след като знам как функционира даден орган в човешкия организъм, е по-добре да се придържам към някои ограничения, дори и да нарушава личния ми комфорт.
ще видя за каква постелка говориш
, аз не оставям Калоян да се търкаля и пълзи на паркета, постелено му е и оградено, но ...моментално си излиза от "мястото" - наоколо всичко е друго и по-интересно
, но може би хората са измислили, каквото трябва 

Ще пробвам да му давам вода вече,но той никак не може да пие от шише и не зная как да го науча.

а все иска това което ние ядем ,като я наредя на масата и започва да мляска и да мрънка и аз и давам да си опитва разни работи които стават като за нея,явно е на моменти....
Какво следва от добавената захар и сол в бебешките храни, можем само да гадаем. Мнението ми е, че след като знам как функционира даден орган в човешкия организъм, е по-добре да се придържам към някой ограничения, дори и да нарушава личния ми комфорт.
Какво следва от добавената захар и сол в бебешките храни, можем само да гадаем. Мнението ми е, че след като знам как функционира даден орган в човешкия организъм, е по-добре да се придържам към някой ограничения, дори и да нарушава личния ми комфорт.
Препоръчани теми