ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 307
  • 626
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден на Кали!
Жива, здрава, безгрижна....!
Ели, весел празник!   bouquet

Хармъни, разправяй как мина купонът в градината....  Party

# 121
  • София
Честит рожден ден на сладката Кали! Да расте весела и щастлива!

Аз най - после качих снимки от рожденния ден на Рая. Някои от вас май вече ги разгледаха във Фейса, но ето ги и за тези, които нямат фейсбук http://irinopolis.multiply.com/photos/album/60/60

# 122
Честит Рожден Ден, мила Кали!
Бъди красива и щастлива, бъди добра и търпелива,
бъди на мама радостта, бъди на татко гордостта!

Весело посрещане, Ели   bouquet

# 123
                                      Честит рожден ден, мила Кали!!!
                                 Бъди здрава, весела и щастлива!!! Бъди все така нежна и обичлива с животните!!! Бъди добра кака на сладката си сестричка

Еликс  Hug, наздраве!!!

# 124
Честит рожден ден на Кали! Много здрава,много щастлива,много обичана,много весела и най добрата кака и помощница да бъди! Весел празник!  bouquet Hug Heart Eyes
Честито на патерици и на другите рожденници! И на тях им пожелавам също да са много здрави,щастливи и обичани! Heart Eyes Hug  bouquet

# 125
Здравейте, рожденически семейства! Честито на всички пораснали февруарчета!
В нас е голяма драма, защото мама /т.е. аз/ точно след рождения ден на Рони и Моя трябва да ходя на защита на дипломната работа. Полудях... думи ли да пиша, торти ли да поръчвам, подаръци ли да мисля  ooooh! гости ще идват... Да не говорим, че всеки ден се готви, чисти и пере  #Crazy Еееййй, луднах! Сега някой ще каже, че сама си го избрах - дааамм, така е, но никой не ми каза, че трябва да сме 4ма души в една стая толкова дълго време /почти 2г/. Слава Богу, и това скоро ще свърши, надявам се през март да се местим. И това го мисля... Но всичката лудница е в момента, през февруари, не през март  Laughing
Ама няма ли кой да ме прекъсне, за да не бълвам само оплаквания!  Embarassed Тия дни все си повтарям: Стегни се, стига си се глезила, виж, на 30 ставаш вече, дръж се по-зряло!  Crazy И такива ми ти работи. Човек се трепе и не знае за кое по-напред ще му стигнат нервите и търпението.
Свекърва ми иска и на рождения ден на Рони на 19ти да ходим на динозаври в Земята и Хората  Sick , що не мога да се отпусна и да се наслаждавам на живота... Ще се напия едно хубаво на 20ти в неделя по случай себе си и на следващия ден ще нося кутия бонбони на комисията да се почерпи за здраве  Mr. Green , а аз ще съм с вързан език  Laughing
Знам, че всичко се нарежда в един момент, но човек трябва да си изживее емоцията!
Дано предстоящите празнични рождени дни бъдат весело прекарани като досегашните и да им се насладим до последната минутка!
Лека нощ и сладки сънища! Аз продължавам да пиша, познайте кво...  Crazy

# 126
  • София
Още веднъж благодарим на всички за хубавите пожелания и картички  Hug

Беше много хубаво, имаше дискотека и игри до 2 през нощта  Crazy
Днес сме реанимация...
Сиянка снощи я закарах при нашите, че тука джангъра беше страшен.

Ето ни "конските" тортички  Sunglasses

Стефи, тази торта сме си я заплюли за догодина  Grinning

Иринополис, така като гледам добре ви е било подплатен празника с мнооого игри, аниматорката е била без спирачки, а и на децата им е било весело. Чаровната рожденичка сигурно е останала предоволна  Grinning

Рибке, ще стискаме палци за дипломирането, ще се справиш със сложната ситуация - нямаш избор. Успешно дипломиране и весело празнуване на предстоящите ви празници   bouquet

# 127
  • София
Еликс - страхотни са ви и двете торти!
Да - аниматорката в КФС не ги остави на мира - имаше много игри. Дори докато похапваха им разказваше разни истории и ги включваше в разговор. А Рая вече се пазари догодина пак да празнува там.

рибке - радвам се, че намери време да драснеш някой ред. УСпех на защитата на дипломната работа! И по - спокойно - всичко ще мине без проблем.

# 128
Честит рожден ден на Мони! Пожелавам му да расте много здрав и много щастлив!  bouquet Hug Ние преди час се прибрахме от неговото пиратско парти,на което имаше и клоунка и купона беше на мах....изкарахме си невероятно и децата останаха много щастливи и доволни....А да  знаете Красито каква невероятна торта беше направила.....но тя ще ви разкаже повече....... Heart Eyes

# 129
  • София
честит рожден ден на Руми и Момчил! Да растат весели, щастливи и най-вче здрави!

# 130
  • София

Дикси - весело изкарване на празника!

# 131
Честит рожден ден на Митаче!
Здрав, щастлив, безгрижен!
Дикси, весел празник!   bouquet

ЧРД и на Мони  и Руми (на патерица), живи и здрави да са ви, Краси и Кате  bouquet

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 09:34 от Atrakcia

# 132
  • София
Честит 5-ти рожден ден на Митачко! Да е много здрав, безгрижен и щастлив!

Весел празник, Дикси!   bouquet

Честито и на порасналите Мони и Руми!!!  Tada

# 133
  • БГ
Честити рождени дни на
Габи на Rumyana, Мони на krasykm06,
Мартин на Скъпата, Руми на Катерина 78 и
Митко на Дикси!!! 
Много здраве и безгрижни детски игри!!!

Очакваме с нетърпение разказите и снимките от купоните!!!    Hug

# 134
Честит 5-ти рожден ден на Митко на Дикси! Да е много здрав,щастлив и безгрижен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт