Честит рожден ден, Оли!
Все прекрасни неща в живота ти!

Поради тази причина не позволяват на Свилен да ходи на ясла, защото групата била здрава и не ми се влиза в допълнителните подробности да ви обяснявам , че се поядосвам. Добре поне, че от понеделник съм отпуска до края на месеца, щото иначе....та отново отглеждам и двамата. 
Иначе, как е Бужи, има ли Т? Незнам като си в отпуск можеш ли да го прекъснеш и вземеш болнични?
Предполагам децата са застраховани към някоя компания в ДГ/ДЯ, а тази година и варицелата влиза в т.ч. А за Свил, незнам дали е правилно, може би и Калин биха го спрели ако сме под карантина?!
Днес ми донесоха 1 кора яйца, другата седмица още 2, купих си боя за яйца и стикери, поръчах в близката баничарница 10 козунака, агнешкото и дроб-сърмата също са осигурени, поканих майка да ни погостува и помогне. През уикенда смятам да поукрасим, взех от Джъмбо разни шаренийки и едни яйца за рисуване, та така - в трепетно очакване на празника съм!

Приятно изкарване на тържеството и ще чакаме снимки 

Ще си я изтъркаляме шарката 

Аз правя от 3-4 години, почти не съм купувала.

Вярвам, че Гърция бързо ще си стъпи на краката, няма как да не стане това, с такива невероятни хора, които е родила! Тук имам по-силни приятелства, тук са роднините на мъжа ми, които много ни обичат, всички съседи, които винаги са готови да ни помогнат и за най-малкото, усмихнатите хора навсякъде...Трудно ще ми е да оставя всичко това и да се затворя в една кооперация с непознати съседи, с които сигурно и "Добър ден" няма да си разменяме.
Днес даже ме питаше какво се учи в първи клас. Като му казах, че се учи четене и смятане, направо подскочи! "Ама аз какво ще правя там с тези бебета? Искам да ходя във втори клас"