Bebeto 2
, гледайки Яско на снимката, не мога даже да предположа, че това детенце има проблем с общуването. Надявам се, че с идването на бебенцето в семейството ви, ще се "отприщи" да говори, за да може да изрази чувствата си към братчето. А и казваш, че е любвеобвилен гушанчо, също като моя син
Ако искаш, напиши рождената му дата, за да ви включа в списъка на първа страничка 
Ами да, задължително!!! Искам да се порадвам и аз на едно прохождащо патенце и кака Кали

Проблемът е, че съм без кола в БГ, мъжът ми разполага с нея и тича по задачи, разкъсвайки се на 5. Аз пък вече карам кола с гръцки номера и не смея да я вкарам в България, защото ще ми я откраднат. Иначе с кеф бих дошла даже за 2-3 дена... Ще се опитаме все пак да организираме нещо с мъжа ми 
harmony_broken
, голям мъж е Сашо! Аз харесвам едри момченца много, моят син си е направо слаб, обаче свекърва ми е маниак на тема хубаво тяло и здравословно хранене, та го намира идеален Константин все още е 20кг, обаче като се опитам да го вдигна в прегръдка (седнала, разбира се), ми се струва ужасно тежък, все едно е поне 40
Имам проблем с изхранването на челядта - гони ги зверски глад и ядат по 5-6-7 пъти на ден и тримата

Ами да, морска среща е добра идея...което ми напомня, че не съм качила и показала даже на Тони Краси миналогодишните снимки
Константин има още един зъб за вадене, всеки ден го разклащам, вчера доста започна да се отпуска и днес-утре ще го извадя и него, че новото зъбче започна да се върти по диагонал заради липса на място. Другото ново почти си влезе напред в местенцето на изваденото

Снощи късно вечерта си открих, че имам диастаза на коремните мускули
Днес ме мързи ужасно много ...
Яде някой ден като слон, друг път - никак. Снощи добарал сам прясното мляко и го изпил - цялото. След това пъшкал на баща си как го боли корем. Едър е, но не дебел. Аз съм за ограничаването на боклуците при децата,но не драстично, защото стават желан плод и се услаждат повече. ПОзволявам му да опитва от всичко което и ние ядем даже бира и люти чушки. Именно затова не му харесва - щото давам. Иначе яде бонбони, шоколадови яйца, йогурти, бисквити - всичко, но с уговорката по 1 щуротия на ден. Рядко се смилявам на 2ра. Държа у нас да се яде супа пона 3 пъти седмично и всеки ден -готвено. Режимът в детската поддържа това условие.
Дано
пу, пу... Зъбчетата ги сменихме рано (бях писала), но само долните две и то на месец по 1 зъб падаше, но нещо поспряха, няма нови клатещи се.
Само върви и повтаря "Скучно ми е, какво да правя". Напоследък много рисува, но и това й омръзва бързо. Редим мъниста на картинки (от Бийдос), нижем гердани и си измисля, че някоя нейна играчка имала рожден ден и устройва парти - надуваме балони, рисува салфетки и сервира сладки и сандвичи. Обаче всеки ден тея рожденни дни взеха да ми писват
Чакам идеи от вас
Не настоявам, то на сила хубост не става. Всичко съм купила - книжки, тетрадки, говорещи килимчета, игри с букви-не,не го влече и толкова. А беше толкова будно дете, покрай Свил го позарязах, щото дребния е безумно обсебващ, а и тоя Бен 10 го провали