Какви свещички при температура?

• 27 518
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Щом няма в аптечната мрежа ефералган, пробвай с парацетамол.

# 16
Когато ни се е налагало съм слагала ефералган.Винаги са действали бързо.Понеже и синът ми е бил в тази граница на кг съм слагала от по-малките до 12 кг и пак са действали

# 17
Ефералган!

# 18
Свещички съм ползвала на няколко пъти с голямата ми дъщеря като беше в бебешка възраст и то когато не искаше да приема температуропонижаващи през устата.Ползвах на свещички Ефералган и съм доволна.В един момент като поотрасна и можеше да говори предпочиташе дори да и е лошо да го пие на сироп.

# 19
Нас сега ни спаси Ефералганът. Панадолът не помага, Хексалгинът тоже. Две денонощия не можахме да смъкнем чудото между 39 и 40 градуса по никой познат ни начин.

# 20
Колко много доволни има от Ефералган?! Rolling Eyes
Миналото лято при повърнат сироп Нурофен ползвах свещичка Ефералфан, при Т 39,5 и изобщо не смъкна температурата на детенцето ми. Бях в пълен шок. Confused

# 21
...:::Кокетка:::..., цели два дни давахме по лекарско предписание понижаващите през 3 часа и нулев ефект. Не знам колко свещички използвахме в това време. Имаше и два приема на Хексалгин. Накрая задейства първата свещичка Ефералган. 

# 22
И аз слагах Ефералган,но само 2-3 пъти и то при доста висока температура.Наистина сваля бързо.

# 23
Слагай Ефералган за по-големите килограми. На моите деца им действа все още бързо и безотказно, а вече са доста големи.

Общи условия

Активация на акаунт