лечение на киста?

• 4 335
  • 10
  •   1
Отговори
  • sofia
Здравейте, за киста около 4 см ми предписаха лечение с Дуфастон. Бях чела, че за кисти се пият противозачатъчни, а Дуфастона не е точно това, та се зачудих има ли други, които са пили дуфастон и за какъв вид киста са ви го изписали. А и колко ви помогна?  Wink
Много здраве и щастие през новата година за всички!   bouquet

# 1
Не ти препоръчвам нито Дуфастон, нито противозачатъчни. Има толкова много билкови продукти за този проблем.

# 2
Не винаги билките помагат! Ако лекар е предписал дуфастон, значи трябва да се приема!
Може кистата да продължи да расте и да й правят операция, не й давай такива съвети, защото е опасно, мио ако получи кръвоизлив ?!   Rolling Eyes

# 3
Е то синтетичните лекарства са още по-опасни. На билковите продукти си пише, че нямат странични ефекти, ако се спазва дозата. Вече ако не помогнат билките, защото са по-слаби, тогава се започват силни лекарства. Не са малко лекарите, които изписват неподходящи лекарства.

# 4
Ох, аз така не исках да го пия заради възълчета в матката и пиех билки, та после имах мног овъзелчета и искаха да ми правят абразио и с 300 зора се спасих като пих дуфастона.

# 5
ЗДРАВЕЙТЕ! И на мен ми откриха преди три дни киста на десния яйчник.Изписаха ми също Дуфастон,но трябва да се пие по схема и още не съм го започнала,затова не мога да кажа какъв е резултатът. Confused

# 6
Здравейте!Пробвайте със следната рецепта на мен тя помагна.40 грама корени бял оман, 60 грама цвят от глог, 40 грама корени кръвен здравец, 60 грама корени коприва, 60 грама корени глухарче, 60 грама стръкове полски хвощ, 40 грама листа от бреза, 40 грама листа розмарин, 40 грама корени репей, 30 грама стръкове бял имел, 60 грама стръкове цариче, 40 грама стръкове златен енчец и 40 грама листа от мента се смесват. Две супени лъжици се слагат в половин литър вода. Варят се пет минути. След изстиване се прецеждат и се употребяват по 150 мл преди ядене, три пъти дневно.Аз пих от тази отвара 20 дни и и помогна.Дано съм била полезна и на вас.

# 7
lasi123 тези възли на ехографа ли ги видяха и какви билки си приемала ?
Интересува ме някой пробвал ли е това и има ли положителен ефект:
http://www.tialoto.bg/snimki/hranitelni-dobavki-za-zdrave.1735,3#p

# 8
Да, на ехограф ми ги видяха. Пиех бял равнец в комбинация с други билки, които си купих от билковата аптека до Лъвов мост, но те съветвам да слушаш лекарите и да пиеш това, което те ти предписват.

# 9
Там е работата, че нищо не ми предписват, уж ми нямало нищо...но имам болки долу ниско в десен яйчник или е нещо друго, не знам... Не мога да не пия нищо и ей така да си чакам, докато стане по-зле. Ако пия билки за профилактика би трябвало да нямам гинекологични проблеми в бъдеще.

# 10
аз имах киста и мина с противозачатъчни. Посъветвай се с още един лекар, препоръчвам ти д-р Огнянова от МЦ "Лора", София. Много е позитивна и точна!

Общи условия

Активация на акаунт