Кандидатстване след 7 клас Варна

• 2 683
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,мамички.Голямата ми дъщеря сега е 7ми клас и иска да кандидатства.Много се е запалила и иска да учи испански език.Понеже аз не съм родена и не съм учила във Варна,може ли да ми помогнете Flutter Някакви гимназии/училища във Варна и колко трябва да й е успеха горе/долу  Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 10:52 от .Ели.

# 1
Препоръчвам ти да зададеш въпроса си в темата на седмокласните майки, а може да се обърнеш и към осмокласните и деветокласните, които вече имат по-конкретни впечатления - в темата на осмокласните майки има няколко от Варна. Успех!

Доколкото си спомням, организацията на кандидатската кампания миналото лято във Варна беше много добра, изнесоха всякакви статистики за баловете по паралелки след всяко класиране и вероятно можеш и сама да се ориентираш от сайта на РИО Варна - http://rio-varna.hit.bg/RIO-priem09.htm

# 2
  • София
За да влезе с испански трябва да кандидатства в 4та ЕГ, там има и френски и испански като профил, но да знаете, че бала е доста висок(не знам точно колко, но поне 31 ще е). Мисля че и в Руското има, но в 4та е къде-къде на по-високо ниво обучението по този език. (Мое лично мнение, никой да не се обижда!  Peace)

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт