Отговори
# 75
  • Варна,морето,сините вълни...
titka.banditka  за коя д-р Димова става въпрос,тази от Майчин дом ли?
Не,тази е в ДКЦ-то на Окръжна.
Мами,я кажете имали друга марка памперси освен белите на памперс,които да имат такава мрежичка отвътре и така да държат дупето по-сухо???Ние се обриваме, ако сме мокри и не съм купувала други освен белите. Crossing Arms

# 76
Мерси момичета, ами пробвах различни пози на кърмене.....почва да пищи сякак хапва малко разхождаме се да се поуспокои и след около 15 мин пак захапва и пак докато почне да пищи и така се храним по 2 часа Confused Само нерви да имаш ooooh! Дано е временно,иначе носа и е отпушен,остава гърлото ако е боли.че доки каза,че е червено.

# 77
Моята веднъж цял ден отказа да яде и пищеше като засуче, но предната вечер бях прекалила с чесъна и черния пипер, та го отдадох на това. Да си яла нещо различно от обикновено?

# 78
Не не съм нито по необичайно,нито различно....тя това си го правеше по 1 път на ден да пищи направо удря гърдата и се дърпа и от днес съвсем отказа ,а реве,че е гладна.....еии това не разбирам,а гърдите фул ooooh!

# 79
kat88, и ние от снощи сме така  Confused Всъщност вече около месец и половина стачкува малкия, но последните дни се случваше само на вечерното хранене. През останалото време си хапваше горе-долу. Само че тази нощ беще кошмар и днес продължи с номерата. Едва ми издържат нервите вече. Отказвам се да вярвям, че е само период  Crossing Arms

# 80
Kat, пробвала ли си да изцеждаш малко преди да предлагаш гърдата? Да не би да е много силна струята, щом казваш, че са ти много пълни гърдите. При мен малката се дърпа само вечер, макар че уж тогава трябва да са по-празни гърдите, но уви! Почти съм сигурна, че причината е в силната струя при мен, защото като се отдръпне, продължава да пръска струя мляко, а след като хапне малко, се успокоява.
fluffy, и при мен беше така - хапваше по 5 мин и огладняваше на 2 часа, че и по-често. Аз много държах да храня на поискване, но след като малката беше наддала само 600гр., реших да послушам педиатъра. Тя ме посъветва да я храня на 3 часа, за да хапва по-големи количества, и наистина действа. Яде по-дълго време и не огладнява така често. Храня, докато малката се отдръпне сама, после я изчаквам да се оригне и предлагам другата гърда. Малко е кофти в началото да гледаш детенцето как плаче от глад, за да станат 3 часа, но пък аз увеличавах времето постепенно и почти не се усети. Сега малката огладнява сама на 3 часа, че понякога я и будя, за да яде и да направи минимума хранения на денонощие(6 според моя доктор)

# 81
Анкетата е готова. Сори на тези, които бяха гласували, промених малко и затова я ресетнах. Моля гласувайте пак.  Peace

# 82
  • София
Малеее, човек да не ви изпусне един ден и после няма изчитане  hahaha

# 83
Здравейте! В ранни зори писах, че писах и накрая ми изтекла сесията.Ние днес бяхме на разходка, за нас това е събитие и беше страхотно. Памперсите, от които съм доволна още не съм ги намерила. Сега мисля да пробвам Еви, но не ги намерих в Карфура и Елитис. В Кауфланд дали ги има?
Титка, дано си доволна! Може нас просто да не ни е харесала. Сигурно , защото е много заета не и се занимаваше с нас.  Лейди, щяхме да отидем на преглед не само при нея, и при много други и да си платим, но тя ни загуби времето.    И на мен приятелка ми я препоръча и ни препоръча. Заминаваме за постоянно края на март, но се надявам да си дойдем лятото.
Спокойна нощ!

# 84
Ивдраг, ти от Варна ли си по принцип? Ако знаеш къде бяха бараките на колхозния, зад тях има два блока, в които на партера са гаражни магазинчета. Има два бебешки магазина там за пампи. Единия е любимия ми бебе дипо (депО) където има всички видове пампи и голямо разнообразие на всичко.  Peace

# 85
   Здравейте и от мен, ние се кармим сега и моята кукла стачкува все тия дни. При нас помага вартенето на позите, за 3 мин и сменям, 4е почва да се дере, луда ставам и се притесниавам, че не яде достатачно.

# 86
  • София
На вашите деца водата им е до колене, както се казва. Не стига че имате кърма, ами и стачкуват... Шегувам се де, кой знае какво им е на малките човечета.
На Евенцето му спряха кранчето и не му е до стачки - мама пак му е уредила кърма и много папка.
За косопада - не се шашкайте де, косата пада много по време на кърмене и после не само че спира да капе, ами израстват нови косъмчета. Ако пък и помогнете малко с някое витаминче - уууу идеално ще е  Wink

Тези дни искам да купя люлка на Ева, но не знам каква. Давайте съвети плс, но не за фирми, а за функции. Какво да има, какво да няма, какво сте купили вие... А, и да не е много скъпа.

Ние тези дни ще сменяме размера на пампите (още сме на двойка). И съм хвърлила око на Еви бейби, но само защото са кръстени на моята дъщеря  Joy Харесвате ли ги? Пропускат ли? Сега съм решила да пробвам всичките марки.

Върнах се назад и ви попрочетох - утре сме в Кауфланд за пампи  Mr. Green А от тези от Лидл имам 3 пакета, но нещо не им вярвам без да съм ги пробвала. Да видим как ще се представят  Wink

Катенце, шегувам се аз, ама на теб сигурно ти се реве душко... Дано да отмине бързо този период и бебка да хапва лакомо като моята  Praynig

Люлинки, кажете къде у наше село има кафе на открито? С количките по улиците е добре за час-два, но друго си е да седне на кафенце или фрешче човек.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 01:57 от Arim

# 87
Препоръчайте ми чувалче за сън  Hug Бяхме купували за подарък едно на Бебето и беше много хубаво, но не намирам такива в нета.

# 88
Ле ле нямате идея как се радвам, че успях да ви изчета!
 Hug
Кат,мила дано скоро да ви мине този период. Като чета и Барбалетка какво разправя направо ми е жал  Hug
Бобче, бързо да се оправя ЙОвана, а за теб съм сигурна, че ще си добре с кърмата. А може и даи стига както викаш.
Колко хранения ви се събират. Ния яде 6 пъти и се чудих дали не й е малко, но в крайна сметка тя си гое направила този режим. Яде на 3 часа като последното е в 18ч. После заспива към19.30 и яде пак към 2 и 5.30.  Тази нощ проусна това в 2 и да видите гърдите ми на какво приличат  ooooh!
Тини, големи са сладури твоите момчета. Особенно онзи с тъмните очила  Joy
Инфома, Ади ми е карал розеола,но си имаше 40 градуса Т, зачервено гърло, та при вас не ми се вярва да е това. Да не е нещо свързано с дерматита или ако си яла ти нещо?
Ния спи през деня най-често в шезлонга след клатене. Рядко заспива сама. Колочката пак трябва да я поклащам. Иначе в леглото сама заспива,, но трябва да и бутам бибката като я пусне.
Мисля днес да й купим активна гимнастика, че нали и на 3 месеца става  Heart Eyes ПОздрави и на месечкото МАртин!

# 89
Добро утро
Нашата кротанка тази вечер беше неспокойна и бързо се наспа в 5 вече станахме наспани....
Днес ще идем до кауфланд дано още има памперси за които пишете да си вземем..
Дано е хубаво времето днес и са спокойни децата ни!!

Общи условия

Активация на акаунт