Отговори
# 480
bubka, какво представляват тези пъпчици? Мойто дете има и на двете бузки като обривче, но аз не съм променяла храненето си, стоят си така - кожата е зачервена, грапава, абе много гадна работа. Другата седмица сме на преглед и ще видим какво ще правим.

Лейди, ето го линка с акитата: Mr. Green http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

Флъфи, а как е с коликите малкия? Моят по едно време само като го сложех на гърда и започваше да реве и да се огъва, но май беше в периода на силни колики?? Какво казва педиатъра по въпроса? В коя държава беше, че забравих?

Моят не съм го виждала изпотен, освен ръчичките и краченцата понякога? Има ли и други такива?  newsm78

Ноел, и аз имам едно мляко за всеки случай, че така 3-4 пъти просто нямах мляко в гърдите, но следващото кърмене вече бяха ОК. Ти какво мляко даваш?

Захранването - от началото на 5тия месец, отсега как ни гледа като ядем нещо, ще хвръкне просто! Crazy Естествено, че бавно и полека ще се захранваме, затова искам по-отрано да почна.

# 481
Здравейте и от мен!

Марвин[/b
, благодаря за информацията, Фантастико нямаме тук , но в другите 2 магазина ще пратя татито да провери. Ще видя и в този руски магазин, за който каза и Евето, в сайта им пише, че има.

Роси, като добавим и гоблените http://www.facebook.com/album.php?aid=2046507&id=1122560014&saved- май ще обменяме опит по много въпроси Crazy Hug Party

Йоанка все още се буди поне по 2 пъти на вечер- към 2 и после към 5, а снощи пък май колики я мъчиха Tiredама то аз съм виновна, то детето от повече от месец нямаше колики и аз реших, че вече мога да ям всичко и бях готвила гювеч, че и доста зелен фасул му сложих и явно от него малката не спря да се свива и пръцка цяла вечер.

За раждането, при мен това беше второ раждане и беше много по-бързо (50 минути от влизането в болницата до срещата с бебка) и много по-малко болезнено, та след време се надявам третото раждане да мине също леко и бързо.

# 482
Май само ние останахме да се храним вечер на 2,30-3часа Mr. Green

Не сте само вие  Wink Peace Ние сме на 3 часа през нощта(понякога и 4), но не ми е проблем, защото така или иначе аз се будя преди малкия, за да цедя.  Simple Smile
И ние сме така.  Grinning

Лурдес, ами бях купила 1 кутия Хумана, защото е около 7 лева, а не ми се даваха повече пари след като само стои за всеки случай. Вчера за пръв път откакто се е родила яде АМ. Дано повече не ми се налага.

# 483
  • София
Момичета, много ме радвате като гледам колко от вас са навити на второ, че даже и на трето. СУпер статисткиа. Ние също се нареждаме в отбора за мераклии за трето и даже, както се казва, вече работим по въпроса, пък Божа работа. С Йоси забременях чак Ида като почна да се отбива, така че имам едно наум, че следващата една година няма да е, но да видим  Thinking

Йосеф също се буди поне два пъти вечер, понякого и 4  ooooh!
А мамите, дето се радват, че са махнали нощните хранения, да не бързат, че сега като почнат зъбите .....  Whistling

Ние бяхме на консултация днес. Дребен си расте. Педиатърката е доволна. Овладяхме го АД-то за сега, но да продължавам с диетата, която аз хич не успявам да спазя стриктно  ooooh! И отново отложихме ваксината, от което съм много щастлива.  Party

# 484
Момичета, благодаря ви, нямате си на идея колко много ми помагате Hug
Barbaletka, и аз давам със същото шише на Медела, ама на мен не ми се струва, че много трудно излиза от него, като засмуче доста бързо си го пие. Ти и през нощта ли се цедиш? Аз опитах две нощи, но после ми е трудно да заспя и съответно на другия ден съм гроги и се отказах.
Лурдес, не знам дали са колики, давах му досега Колийф, ама разлика голяма не виждам. Сега имам Инфакол и ще ги пробвам и тях да видим какъв ще е ефекта. Иначе преди малко се изака и беше едно такова редичко и с мехурчета. Някъде четох, че мехурчетата означават колики newsm78 А иначе педиатърката ни даде сиропче за колики, но не помогна. А когато на смяна беше друг лекар каза, че съм нямала достатъчно кърма. Това беше преди два месеца някъде и напук на него все още успявам да го кърмя.
Сега видях, че имате месечинка, да ви е честита!
Ноел, и консултантите не могат да ми помогнат. Confused Посещава ни няколко пъти дори вкъщи консултантка и се хвана за главата с нас. Много странна преживелица си имала ти с кърмата тази нощ, но пък виж как добре те е стимулирала Евка и на сутринта дори са течали гърдите ти.
Dian4eto, не сте само вие, и ние имаме доста хранения нощем, но доста кратички. Аз дотолкова съм свикнала, че се будя сама за първото нощно хапване.

# 485
Някоя мама беше писала,че е завършила музика,коя беше? И какво е завършила,понеже и аз съм завършила пиано Wink

# 486
  • София
момичета, забравих да споделя какво ми каза педиатърката относно Деавит. Тя самата никак не го харесва и го изписва само в краен случай. Каза, че хич не е побходящ за бебчета, освен заради фъстъченото масло, и заради съдържанието на вит.А, тъй като ако се наложи да се дават повече капки вит.Д, то бебето приема и повече вит.А, което не било добре.  Naughty
Иначе дребничкия понеже хич не е дребен 7+ като килограми и е така да се каже в рискова група, каза да пробвам да намеря от чужбина, та сега действам по въпроса.  Thinking

# 487
flufffy, през нощта има най-много за цедене. Иначе през деня вече пропускам, че ми взе да ми писва. Освен това вече нямам място във фризера и се налага да изхвърлям кърма  Rolling Eyes

# 488
На мен може да ми се наложи скоро да захранвам,просто бебчо е все гладен.Яде по 140 мл АМ и плаче за още.От няколко нощи си върна и нощното хранене,а през другото време постоянно си лапа ръчичките и сега най-новото е одеалото Mr. Green.Захапва го и смучи.Давам бибата,но не я иска.Мисля първоначално да захраня с картофено пюре,домашно и после ще видим.Иначе не спира да си приказва нещо на играчките,много е бъбрив да ми е жив и здрав.Все имам чувството,че ще изтърси някоя думичка Mr. Green.

# 489
Barbaletka, много е сладко детенцето ти на аватара Heart Eyes
Bobinka Shocked, 140 мл са доста, по колко хранения на ден имате?

# 490
През 3 часа.Преди ядеше в 8,11,14,17,21 на сутринта в 5, а сега си върна яденето и в три през нощта.

# 491
  • София
Момичета, като ви чета чак се чудя, дали да не се изцеждам и аз през нощта? хвана ме параноята да не би да си изгубя кърмата ))) Иначе Мартини заспива към 1-2 през нощта и първото й хранене е към 7-8 и после пак на 3 часа, като си дремем заедно до обяд ))) Иначе гърдите ми не са надути, а напротив - винаги много отпуснати и уж за сега й стига лапането... утре на консултацията ще видим дали наддава...

Да ви споделя за другото бебче-октомврийче, което беше в болница - оказа се, че има стафилококова инфекция - симптомите същите като нашите на 40тия ден - температура няколко дни и леко зачервено гърло, и нищо повече... но ние тогава минахме с АБ през устата, а нея я вкараха в болница и я надупчиха за АБ венозно... Казали са, че вероятно си е инфекция от болницата още и се проявявала като се премине на друг вид храна (а те минаха на АМ), ние тогава не сме сменяли храната, но пък може от друго да е била обострена... Сега само "мисля на глас" - утре ще питам доки и ще ви кажа...
Преди години, когато Калин се роди, същия ден се роди и едно момиченце - Калина, което месеци наред после го бяха лекували за алергия към млякото и накрая се оказа пак стафилококова инфекция, ного бяха съсипали от лечения и прочее, без подобрения, даже беше станала адски зле - цялата в обриви и т.н., докато някакъв професор беше решил да я изследва все пак за коки...

# 492
През 3 часа.Преди ядеше в 8,11,14,17,21 на сутринта в 5, а сега си върна яденето и в три през нощта.
Доста хапва твоето Ники

# 493
Флъфи, при нас баткото се "почти" отби на 9 месеца като наблегнах на пюретата и беше горе долу като при вас - искаше да суче само преди сън и на събуждане - това прави вечер, сутрин и следобед преди и след, и евентуално ако се събуди през нощта (имаше периоди през които много се будеше). Така че ти си му давай през нощта ако искаш то пак си е кърмене, зависи как си свикнала, мене не ме изморяваше нощното. То всяко бебе е различно, ти си знаеш най-добре като си му майка. Сега например дребната ми не заспива с кърмене, на заспиване реве неистово и не иска да лапа, иска да я друсам. През деня така дремва и после като се събуди не реве, но аз знам че е гладна и й давам и тя суче. Има и така - суче и реве, огъва се. Инфакол съм й дала не трябва уж да са колики, ама така както реве и се дърпа накрая се чува пръц или ми замирисва на ако. Веднъж се беше задавила и пак не искаше да суче и аз реших че се е уплашила от задавянето.
Хайде твоят дано се оправи, ама спокойно само Hug

Ноел, таткото може да размисли за трето има време Peace

# 494
  • Варна
Цитат
Май само ние останахме да се храним вечер на 2,30-3часа
Хич не сте сами ,ние се храним на 2.5-3 часа ,и през деня и през ноща Crazy
Да ми е жив и здрав Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт