Отговори
# 645
Бубка, специално сега тормозих Мила с опипване, хаха.
Ами да, нейните не са под ухото, а по-скоро на врата и са две едно до друго.
На Нико само едно напипвам, ама по-голямо.

# 646
Веси, и аз смятах да питам педи защо му пукат кокалчетата newsm78. Не го държа изправен и "подскачащ" на крачетата си повече от 30 секунди. Веднъж видях че педи го прави при преглед и нали съм папагал hahaha
Бобче, теб и Съни тотално съм ви признала тук във форума. Честно казано, на ваше място да съм изкукала отдавна.
Мила, и моя мъжо е свирил в група като млад.. Не че е стар де Joy.. бг и чужд рок. И сега само ми врънка как щял да го научи малкия на пиано, на китара, на барабани...  Rolling Eyes Rolling Eyes И като се прибави факта, че майка ми е била солистка в хор (народни песни) съвсем е обременен малкия  hahaha Няма да повярвате малчо отдавна имитира звуци. Shocked Първите няколко пъти си мислех, че е случайно, но вече не мисля така. Прекалено често се случва newsm78

# 647
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Anik_bg, заповядай  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=548824.570;topicseen Аз следя темата редовно, ако имаш въпроси момичетата ще ти отговорят!  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?board=77.0

Ние се върнахме от разходка, че малкия го напъна глад  Crazy и сега се укротяваме...Днес има огромно желание за игра.. Mr. Green

# 648
Anik_bg, заповядай  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=548824.570;topicseen Аз следя темата редовно, ако имаш въпроси момичетата ще ти отговорят!  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?board=77.0

Ние се върнахме от разходка, че малкия го напъна глад  Crazy и сега се укротяваме...Днес има огромно желание за игра.. Mr. Green

Благодаря, MISHANA13!!!   bouquet

# 649
Бубка, и моя син има н вратлето топче, явно е често срещано.
Моето зверче от снощи пак ми прави номера, след като суче известно време ми захапва зърното и започва да си извива главата или да извива целия гръб като през това време стиска естествено. Предлагам и другата гърда, от която все още не е сукал и прави същия номер, след известно веме дръпва няколко пъти, но яма интерес. Дали означава, че се е нахранил? newsm78

# 650
Ох, моя най-накрая се изходи Tired Милото ми то, така се омаза, че направо го къпах... Ноел, не можахме да бием рекорда от 8 дни на Евчето Mr. Green  И противно на очакванията ми стана по-енергичен. Мислех, че ще е обратното newsm78

# 651
  • София
Noel, баш същата съм и аз, не мога да се понасям, но понякога буквално не мога да заспя вечер от мисли и сценарии  Confused

Бубка, с големия ми син имахме съмнения за увеличени лимфни възли и ходихме при проф. Бобев, шеф на детската онкохематология в ИСУЛ. Невероятен човек! Имам му телефона, ако притесненията ти продължат, кажи да ти го дам, убедена съм, че той ще те успокои, чудесен е!

Малката ламя продължава да недолюбва биберона  Sad Докато бях на процедурите е яла със страшен зор изцедената кърма, 2 шишета е сменил баща й да не би да е от вида на биберона. Хем си е била гладна, аз я нахраних в 8:30, той й е дал в 12. Със зор е изяла 50 грама като демонстративно е похапвала и после пускала биберона да пореве и после пак така. Един вид да каже ям, ама не ми е  приятно  Laughing Въпреки това после беше заспала спокойно и я накърмих като се събуди в 14:30. Но 50гр си е нищо, и то с такъв зор. Давайте съвети какво да я правя, че толкова задачи ме чакат и всичко отлагам заради пустия биберон. Консултантите дали биха могли да ме посъветват нещо - макар че става въпрос за биберон, храненето е с изцедена кърма. Мислех тази седмица да купя една бебешка чашка и така да пробвам, знам ли?

# 652
Milla Elaine,flufffy,Бърди,благодаря ви за успокоителните думи Hug Бърди,безкрайно благодаря за предложението.Сега си отбелязвам,ако се наложи(дано не се налага) ще те помоля за телефона    bouquet Бърди,може би шишетата не й харесват на бебката ти.Моята е влюбена в Томи Типи,ако дам Авент и не иска да пие,гладна седи,но не пие...Харесва и обикновенните на Медела,но с тях имаше зверски колики и й ги спрях. Пробвай още някой вид шише,пък дано да потръгне Peace

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 16:55 от bubka:)

# 653
kalinche - да ти призная и аз не съм от най-организираните, но не ми пука  Rolling Eyes Върша когато и каквото мога, важното е бебка да е добре. Другото винаги може на този етап да почака. Случвало се е да ходя с един епилиран и един не крак 2 дни  Joy, пералнята да я простирам няколко часа след като е приключила с програмите, готвя, докато малката се забавлява или спи и т.н.
Noel, bob4enka, Бърди, абсолютно е нормално да се тревожим за децата си. Когато притесненията прераснат в по-сериозни страхове става дума за депресия (следродилна най-вероятно). Може би е хубаво да се консултирате с психолози...
vessi - на Йоанна също от време на време се чува припукване на ставите. А от около 2 седмици си скачаме като зайчета, разбира се без да й товаря крачетата да се отблъсква и много се забавлява малката ми Смехи на тези игри.
Наденце, честито ви зъбче  Hug

# 654
  • Stavanger,Norway/ Varna
Бърди и аз щях да ти предлагам чашката като вариант.  Peace

Смехи ами нали допреди две седмици ходех всяка седмица на психолог. еее многоми помогна, няма що. Чувах от нея същите думи като и от вас, колко съм силна, бля бля бля, на търкалета. Ще кажеш, че съм малоумна и незнам. Спрях да ходя. Ми то едно и също, само си губя времето  Rolling Eyes

Уфф, от сутринта откакто стана в 10, чак сегами заспа Мила, направо ми стопи лагерите  Rolling Eyes

# 655
bob4enka,мисля че само ти самата можеш да си помогнеш.Психолозите наистина работят на базата на внушението,а ти нямаш нужда от това...Помъчи се да не мислиш за страховете си,умишлено се дистанцирай от тези мисли които те плашат и тревожат.Аз когато само дам наченки на мрачни мисли или ме затисне някоя фобия и веднага с триста зора почвам да мисля за нещо хубаво...Не е лесно,но не е невъзможно....

# 656
  • Варна
Привет!
Бобче ама какво стана с мъжа, загубих ви дирите, какво чакате сега, от какво зависи кога ще се прибере?
За страховете не ми говорете, все едни сценарии в главата ми. Като посрещах нова година си мислех, че имам всичко за което съм мечтала и толкова ме е страх да не стане нещо. Въобще гледам да не ги слушам ужасиите по новините, че ще психясам съвсем.
Наде честито ви зъбче. Наш Дани явно също го тормозят зъби, не знам дали скоро ще излязат, но така почна да ми дъвче зърната да се чеше, ръцете повече от всякога в устата, абе познато ми е, или ще имаме скоро зъб или се наместват във венците, гледам го по нервен ми е. Ей сега си яде ръцете и плаче. Ще купувам Дентокинд  Thinking
Днес пропуснахме едно хранене, на 5 само сме, ами той единия път изяде 210 мл  кърма, другия 230 мл  #Crazy И това от гърда, аз нали си има кантарче вкъщи и направо ей така се опулих, къде го събра  Shocked
Бубке сега пипах при нас нищо не напипвам, и нищо не съм чула да ни пука.
Тини сряда съм ОК!

# 657
Бубка, Симона имаше такива подутини в тила и лекарката каза, че дори при една малка настинка могат да се подуят и после така да си останат. Не е притеснително.

Не мисля, че е добре децата да пружинират. Рано е още да стъпват на крачета.

Ето ви нещо, може да ви е полезно.

# 658
  • София
Бубка - Гого няма на вратлето такива неща, но има една бучица на главата - подвижна. Няколко лекари казаха, че било "лимфома" или нещо подобно. Трябвало да го следя да не се увеличи, и ако се наложело да се маха, но като цяло не било проблемно.

И на Гого му пукат ставите. Явно е нормално. Аз на краката не го оставям да се подпира, понякога сам се набира както си е легнал- особено в коритото.

Хремата му пак се засилва. Взех да му правя инхалации със физиологичен разтвор, че страх ме хваща.
 Днес излизах с двамата на вън, че времето беше разкошно. Ей, с две деца е кошмар. Рая 4 пъти от сутринта ходи в стаята при Георги, вдига шум само и само да се събужда по - бързо и да излизаме. А докато да го пресуша, преоблека, нахраня...и стана време Рая да обядва. Не знам мамите с две дечица как се оправят. НА мен ми е най - спокойно и добре когато Рая е на градина - тогава смогвам със всичко почти.

# 659
Бубка,утре ще понапипам Ния, но от баткото да ти кажа-той иама и все още има малко увеличено възелче зад лявото ухо. Когато е болен се е случвало да се увеличава,но не всеки път. Това което ние направихме, нищо че педиатърът каза, че е лимфен възел и страшно няма, е да го снимаме. Тогава беше на година и 6,7 месеца.
Аз мисля да захраня със зеленчуци когато му дойде времето  Mr. Green
Над, ама как зъбче? Браво на вас! А как се разбира че излиза -  надут и червен ли е венецът или при всеки различно. Не си спомям при Ади как е било  newsm78
З пукането на Ния съм усещала да пукат коленцата, но не всеки път.
A за изправянето в моята книга за масажи и упражнения има упражнение да изправяш бебето на крачка, като е с гръб към теб и го подпираш ,подхващаш по-скоро през раменцата. Ама аз не го схващам нещо и не го правя. Абе като цяло не правя много упражнения и ми е терсене! Все не остава време само след баня правя докато я мажа с маслото.
Ноел, не е случайна приказката - да не ти се случва, това което ти го мисли майка ти". И аз си мсиля,, че трябва целенасочено позитивно мислене. И като цяло като че ли българите сме малко по- черногледи... В тази връзка препоръчвам тази книга " Подсъзнанието може всичко за деца от 3 до 12 г." на Джон Кехоу и Нанси  Фишер

Честито на всички месечинки от миналите дни! Да са здравички и усмихнати!
Аз не можах да св включа, че имах проблеми с кърмата -намаля доста! Бях се постреснала, но с чай, хапване, много вода и помпа след всяко ядене мисля, че сега са ок нещата. И се чудих как да постъпя сега-да спра ли да се цедя и да пийвам само чай или да спра всичко и да си се регулира пак сама, страх ме е пак да не намалее. Вие какво ще ме посъветвате?  Hug

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 18:58 от Maris

Общи условия

Активация на акаунт