Отговори
# 435
О да!!!!  Joy  Joy  Joy Само дето не съм сигурна какви точно, но покрай пълнолунието имам преживявания!

# 436
  • София
Аз наскоро се светнах, че съм 100% подвластна на лунния цикъл, т.е. съвпада напълно.

# 437
Просто няма оттърване...

Така е, Крем-карамел, и важи за всички последователи, не само тия на ОШО. Причината е защото много хора (специфична черта на българина) влизат в ролята на професори.  Grinning Ако се замислиш - същото важи за църквата. Христос проповядва любов, а църквата през годините уби много жени и деца, учени, уж следвайки христовата вяра... (малък пример, не е единствен).

Умишлено посочих цитат без автор, за да бъде прочетен и осмислен цитата - него исках да ви покажа и споделя, но...

и какво им е лошото на професорите?Laughing

Че за тях има правилно и неправилно и искат останалите да се съобразяват с нещата, които са правилни според тях; трудно им е да чуят/прочетат чуждо мнение  Stuck Out Tongue

Да, пишейки за сърцето и ума, пропуснах "волята". Аз лично предпочитам не волята, а действието, волята може да си остане бездействие. Тия дни писах затова в друга тема, но и тук му е мястото.
Някои от вас се питат защо не успяват... техниките, ритуалите, картата на желанията; мечтите остават мечти... Е, аз допусках една грешка, която явно е обща. Трябваше ми време, за да разбера защо не се получават нещата. Защо подсъзнанието НЕ може всичко. Бях прочела вече отговора, но ми е влязъл през очите и излязъл не знам откъде без да премине през мозъка. Какво правех? Вярвах и мислех позитивно; мислех позитивно и вярвах, не просто вярвах, а бях убедена... Но се оказа недостатъчно. Оказа се недостатъчно и при една приятелка, подложена на едногодишна унищожителна терапия с над 150 странични ефекта (престой в психиатрията е един от ефектите).

Бях пропуснала действието - това ми беше грешката. На теория знаех, но на практика пропуснах една от важните страни за балансирането. Мислех си, че правя всичко нужно, но всъщност "правенето ми" се оказа не-правене. Бях се концентрирала САМО върху ума и сърцето.

Вени, същото ми се случи преди дни. Много работа по празниците и... явно от "намерението", мозъкът ми е прещракал на "изпълнена задача".

darena, може да е с корен Добруджа  Grinning Hug Една друга добруджанка през първите си години на престой в Алпите изпитваше клаустрофобия. Каза ми "Сега разбирам йовковите разкази! Когато пише за простора на погледа, който дава простор на душата..."

# 438
  • Tам през Атлантическия океан

Някой открил ли е взаимодействие между месечния цикъл и фазите на луната за себе си конкретно?  Wink
Laughing
Всичко ми е по фазите на луната  Joy дори когато се "карам" с мЪжо  Mr. Green като реша да направя "справка"  се оказва че е нормално отнош. да се обострят  Whistling

Женския организъм е подвластен на луната  Wink

# 439
да бе, сега Луната виновна Stuck Out Tongue

# 440
  • София
Имах предвид това:

● Луната и женският цикъл
Във всички митологии по света луната е женски символ. И това не е случайно. Жената и нейният менструация са силно обвързани с това небесно светило. Средната продължителност на цикъла е равна на един лунарен месец – 28 дни. При народите, запазили в най-голяма степен естествен начин на живот, менструацията на жените най-често започва при новолуние, а овулацията при пълнолуние.

# 441
аз имах предвид това: "дори когато се "карам" с мЪжо" Simple Smile

иначе да, Луната въздейства, възпроизводителните функции са под управление на Луната

# 442
  • София
аз имах предвид това: "дори когато се "карам" с мЪжо" Simple Smile

иначе да, Луната въздейства, възпроизводителните функции са под управление на Луната
Да, знам че въздейства, но би ми било интересно да разбера на какъв % от жените цикълът им започва в денят на новолунието.  Grinning Peace (И съответно овулацията се пада на пълнолуние, а цикълът им е точно 28 дни).

# 443
Klemy , при мен е така. Да направя уточнение, че това стана след като се балансирах, преди това беше когато му скимне  Wink

tonimar , за Йовков  Hug така е , и без този простор не си е живот Peace

# 444
  • София
Нямам идея откога е така, наскоро просто ми направи впечатление. Но предполагам, че доста отдавна.

# 445
проф. Vox populi   bowuu
Ако имаше дугарче вероятно щеше да знаеш за ПМС  Sunglasses

# 446
проф. Vox populi   bowuu
Ако имаше дугарче вероятно щеше да знаеш за ПМС  Sunglasses

"Главоболие, което продължава 17 месеца е проблем. Отидете на лекар."
оттук http://foolspace.net/index.php?option=com_k2&view=item&i … %B0&Itemid=57  Stuck Out Tongue

# 447
проф. Vox populi  bowuu
благодаря за вниманието но не страдам от главоболие  Wink

п.п. извинете за спама на другите   Simple Smile спирам  Peace

# 448
Ами да попредупреждаваме половинките си за наближаваща промяна в лунната фаза...  Laughing Така поне няма да са в шок от истерични изблици  Mr. Green

humanis  Peace

# 449
на мен спама ми предизвика  Joy...така,че не са нужни извинения  Peace

Общи условия

Активация на акаунт