Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията за паразитизма и просията?
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за паразитизма и просията?
-
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
-
Какво представлява професията „консултант по щастие“ и какво е НЛП?
-
Какво представлява ресторантът 'Веда хаус' и какво е 'движението за кришна съзнание'?
Защото аз явно съм от глуповатите ученици и единственото, което се научих е да изпитвам негативни чувства. Това съм го споделяла и друг път, макар и не в тази тема: дълбоко съм убедена, че има една граница, отвъд която "уроците" започват да работят с обратен знак. Струва ми се, че който там горе, отвъд или където е, раздава картите отвреме-навреме забравя да спре. Трудностите каляват, да. Но и озлобяват, когато станат норма. Трудните хора ни учат на търпение вероятно, дори на състрадание до един момент. И на открита омраза от този момент нататък. Вместо дас е заздравяват връзки, те се разпадат и остават лоши чувства. Всичко трябва да е с мярка, защо тя понякога очевидно липсва?
, пък и искам и те да се научат да казват това "Не" ,за да не ближат някой ден и те рани. 

На мен много ми помогна "Какво да сторим, когато нещата не вървят така, както ни се иска" на Александър Свияш