Отговори
# 495
tonimar , страхотна медитация, благодаря че я сподели. Аз започнах да излъчвам Любов само и пак подейства, при пълна невъзможност в моя случаи.

# 496
tonimar, сега ще приложа твоята медитация за нещо, което просто е чакало да я напишеш  Embarassed Благодаря ви, феички, че винаги се включвате навреме....

# 497
Tonimar, Koral много ви благодаря за споделеното newsm51 Наистина много на време, развълнувахте ме!

# 498
Stix са с много добро качество, и има и такива за вътрешна консумация подходящи!

# 499
  • В друго измерение
Благодаря ви  Hug

За всичко, което споделяте   bouquet

Тонимар, Корал  Hug сякаш нещо ме извика да вляза и почета точно сега, имало защо  Heart Eyes Благодаря  Hug

# 500
Според мен Крия Йога е една от най-сериозните йога школи от 19 в. насам
Има различни течения и не е само Шибендо Лахири адепт на крия йога.

Истинската цел на йога е постигане на вътрешен мир и хармония, а не да ставаш последовател на разни гурута и ученията им.

Вярно, че книжния пазар е наситен с многобройна литература за знайни и незнайни йоги/учения, ама откъде накъде ще вземам за чиста монета думите на някой си Шибендо, че само неговото учение е "единствената и истинска йога"? Confused
Ако някой като него започне да ми казва, че неговото учение било единственото от което да черпя познание, да не ходя никъде другаде освен при него - за мен този "учител" е духовен изедник /без извинение!/ Whistling

# 501
  • Варна
Да измрънкам тихичко blogatstvo.com завори кепенци,
песента обаче е много зареждаща и култова ...
http://blogatstvo.com/other/diary/closed/

# 502
Днес бил световният ден на прегръдката!
Прегръщам ви всички! Hug Hug Hug
и Бабинден- честито от мен! Grinning Grinning Grinning

# 503
Прегръдка и от мен! Hug Hug Hug
Благодаря ВИ! Heart Eyes

# 504
KORAL
БЛАГОДАРЯ ТИ за поста, в най/ точния ден го сложи и в най/точният момент го почетох!

Hug Hug Hug хиляди прегръдки за всички вас!

# 505
Според мен Крия Йога е една от най-сериозните йога школи от 19 в. насам
Има различни течения и не е само Шибендо Лахири адепт на крия йога.

Истинската цел на йога е постигане на вътрешен мир и хармония, а не да ставаш последовател на разни гурута и ученията им.

Вярно, че книжния пазар е наситен с многобройна литература за знайни и незнайни йоги/учения, ама откъде накъде ще вземам за чиста монета думите на някой си Шибендо, че само неговото учение е "единствената и истинска йога"? Confused
Ако някой като него започне да ми казва, че неговото учение било единственото от което да черпя познание, да не ходя никъде другаде освен при него - за мен този "учител" е духовен изедник /без извинение!/ Whistling

аз за Крия йога знам много преди да науча за съществуването на Шибендо:) -
От книгата на Парамханса Йогананда, който е бил ученик на ученик на Лахири Махасая - "Автобиография на един йога" - ей тва е надъхваща книга  bowuu
тук е на руски:
http://www.koob.ru/yogananda_sri_paramahansa/autobiography_of_a_yogi

специално да подчертая - и в наше време има различни линии на крия йога и не смятам че Шибендо е единствения който има право да я преподава.

# 506
........Ако някой......... започне да ми казва, че неговото учение било единственото от което да черпя познание, да не ходя никъде другаде освен при него - за мен този "учител" е духовен изедник /без извинение!/ Whistling

newsm51 smile3525

tonimar, твоята техника направи чудо...

# 507
........Ако някой......... започне да ми казва, че неговото учение било единственото от което да черпя познание, да не ходя никъде другаде освен при него - за мен този "учител" е духовен изедник /без извинение!/ Whistling

newsm51 smile3525

нямам данни да е твърдял точно това, но даже за мен е малко странен  Thinking

# 508
Вокси, тъй като нямам наблюдения върху казаното/ писаното от този човек, оставих принципната част от коментара и го лайкнах с цветенцата  Hug.

За мен това е много смислено изречение. Нищо не е единственото правилно - знание, практика, техника, посока на развитие. На различни етапи от живота си човек има нужда и полза от различен вид знание. Едно на ръка, че с времето намира това, което е повече "неговото" си - повече отклик има в тялото му от определени техники, по-успешно прилага определени методи. С осъзнаванията имаме и различни потребности.

Аз самата съм добър пример за това, защото за почти 12 години пеминах през няколко системи на обучение, настрана книгите и нет-а. Това, което за мен беше полезно, е систематичния ми подход - като подхвана нещо, следвам го до някакъв естествен завършек (е, ако не ми се стори пълна боза де  Rolling Eyes Embarassed). Примерно ако определена система има няколко нива, минавам ги всичките. Никой учител не е единствен, особено в първите години на натрупване на знание и практика. Да, има хора или форми на обучение и ученичество, които се оказват толкова блички до човека, че той им посвещава голяма част от себе си, но нищо никога не е единствено. Това е моята истина.

# 509
Момичета,имам нужда да споделя с вас- вчера, ми откраднаха дамската чанта и бизнес чантата....Имаше много пари в чантата,скъпи аксесоари , всичките ми документи,телефони,карти,финансови документи,и въобще неща,които като себестойност са много скъпи...Но имаше и много сантиментални неща,свързани с децата ми, със семейството ми, абе...знаете, неща,които нямат цена Sad И понеже,заради децата,гледам да се усмихвам, но не мога да отрека,че ми е много ..даже незнам как да го опиша...много объркано,стресиращо, идва ми да крещя,да се наплача, задавам си въпроси - къде сгреших,това знак ли е,че нещо ,някъде съм сбъркала..Не съм човек,който се оплаква или споделя неща от личният си свят, по-скоро вътрешно и сама се справям,но сега наистина имам нужда от вашето присъствие..Чета ви често, намирам нещата,които са отговори на въпросите ми много често, смея да твърдя ,че съм добър човек,който никога не вреди,а помага, концентрирам се върху собственото си развитие,а не върху хорските недоразвития, старая се да бъда най-добрата майка и приятелка за децата си, абе с две думи - искам и полагам грижи да съм в мир със себе си, и да направя светът около мен по-добър,усмихнат и устремен...Недопустимо ми е/беше/,че някой с умисъл ще посегне на чуждото,изкарано с много труд, и сега просто съм блокирала...Да,знам,че всичко материално пак ще си го върна, ще работя много за да удвоя парите, но пък онова чувство,че някой ми е посегнал,не ме оставя...след няколко часа в районното, след безсънна нощ, сега ми предстои детски рожден ден,ще съм усмихната,отново без проблеми..но не съм много добре, емоционално усещам срив,и ми е нужна помоща ви.....И моля ви - заключвайте си добре колите,каквато и марка да са...моля ви/особенно пред детските градини/ Praynig

Общи условия

Активация на акаунт