Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията за паразитизма и просията?
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за паразитизма и просията?
-
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
-
Какво представлява професията „консултант по щастие“ и какво е НЛП?
-
Какво представлява ресторантът 'Веда хаус' и какво е 'движението за кришна съзнание'?
Наистина много на време, развълнувахте ме!

Благодаря

И понеже,заради децата,гледам да се усмихвам, но не мога да отрека,че ми е много ..даже незнам как да го опиша...много объркано,стресиращо, идва ми да крещя,да се наплача, задавам си въпроси - къде сгреших,това знак ли е,че нещо ,някъде съм сбъркала..Не съм човек,който се оплаква или споделя неща от личният си свят, по-скоро вътрешно и сама се справям,но сега наистина имам нужда от вашето присъствие..Чета ви често, намирам нещата,които са отговори на въпросите ми много често, смея да твърдя ,че съм добър човек,който никога не вреди,а помага, концентрирам се върху собственото си развитие,а не върху хорските недоразвития, старая се да бъда най-добрата майка и приятелка за децата си, абе с две думи - искам и полагам грижи да съм в мир със себе си, и да направя светът около мен по-добър,усмихнат и устремен...Недопустимо ми е/беше/,че някой с умисъл ще посегне на чуждото,изкарано с много труд, и сега просто съм блокирала...Да,знам,че всичко материално пак ще си го върна, ще работя много за да удвоя парите, но пък онова чувство,че някой ми е посегнал,не ме оставя...след няколко часа в районното, след безсънна нощ, сега ми предстои детски рожден ден,ще съм усмихната,отново без проблеми..но не съм много добре, емоционално усещам срив,и ми е нужна помоща ви.....И моля ви - заключвайте си добре колите,каквато и марка да са...моля ви/особенно пред детските градини/