Моля, препоръчайте ми добър детски дерматолог

• 1 745
  • 2
  •   1
Отговори
Доста рових из темите и всичко, което касае дерматолозите са доста стари теми, за това пускам нова с молба да ми препоръчате добър дерматолог за малко бебе. Става дума за София.

Към момента съм посетила двама дерматолози, които поставят диагноза атопичен дерматит ей така само като погледнат детето и изписват кортикостероиди, а той е само на 4 месеца. Вече веднъж мазах с това, че не можеше да спи от сърбеж - ефект има, бърз, но след по-малко от месец ситуацията е дори по-зле. Много ми се иска да намеря лекар, който да постави точната диагноза на базата на все пак някакви изследвания и да предложи адекватно решение, не мога да го мажа през месец с кортикостероидни кремове...  помагайте, моля ви!

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 23:03 от Пижама

# 1
  • София
Връщам темата и дано някой се включи за препоръка за добър детски дерматолог в София.  Praynig

# 2
Ако диагнозата все още ви е АД, препоръчвам ти да си намериш добър хомеопат. Ако искаш ще ти препоръщам нашия - пиши ми на лични.
Прочети внимателно темите за атопичен дерматит и ще разбереш че не се лекува с кортикостероиди, а дерматолозите засега други решения нямат. Ние бяхме с АД и за два месеца от началото на хомеопатичното лечение детето ми придоби приличен вид. След три и нямаше почти нищо. Мазала съм само с екстра върджин зехтин през това време. 
За дерматолог мога да препоръчам д-р Божикова. Ще ти дам контакти на лични ако имаш интерес.

Общи условия

Активация на акаунт