Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 055
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 115
Здравейте  Hug за дете 115 см. от тези блузки на Okaou какъв размер трябва да се вземе 114 или 126? http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-enfant-gar … minipdp=undefined
Отговарят ли си на номера?
  bouquet 

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 23:16 от beni94

# 2 116
                                                                                                                                                              Много е хубаво, нося го с клин, иначе и аз му се чудех преди да го взема.  Отговаря си стандартно.
а какъв цвят е твоето  bouquet

# 2 117
  • София
Ирина, не е необходимо цялата тема, само първа страница!
Дори и да е така, това не оправдава тона в никакъв случай.

# 2 118
Поръчах с друга карта. Явно на Райфайзен тука не вървят. Накрая сумата с таксата за обработка беше за 188 евро, а се оказа към 194 и ми и изписа това:   Participation forfaitaire aux frais de traitement. Защо се получи така и израза на френски какво означава?

# 2 119
vaska63, цитат от първия пост на темата
"Adresse - адресът ви. Най-важното, което трябва да знаете е, че адресът се изписва без абсолютно никакви препинателни знаци, тирета, точки и запетаи. Пример: kv Lulin bl 99999 vh 9999 et 67 ap 9999. Населеното място /градът, селото/ не се пише тук. То се пише по-надолу"   Peace

# 2 120
  • Къде ли не...
На всяка страница се обсъжда тоя телефон, фикс, факс или каквото и да е. И все едни и същи обясняват. Ами ето затова темата е само едни въпроси в пространството и отдавна не е информативна.

# 2 121
Абе като ще да не е съвсем по темата, да взема и аз да попиша Wink все пак за мен става дума.
Ирина, !!! в никакъв случай не съм ги сложила за "тон", а напротив, просто за внимание, за да се открои от другото и така да мое и друг да види и да е в помощ, ама покрай такива постове на човек наистина понякога му дотяга да помага и са прави други като казват, че не си струва  Confused и  е жалко, защото и аз като съм питала съм получавала понякога мн точно инфо от доста хора, които са ми помагали, за да не омотая какво да взема....както и да е.

vaskobrit и ти ли си потвърждението, че с карти на РФБ не става Confused в крайна сметка успя ли някой да плати с такава последния месец?  newsm78

# 2 122
Аз платих с Виза на Райфайзен през последната седмица 2 пъти, никакъв проблем нямах  Peace

# 2 123
отзиви за банскя на адидас дамския ?
 поне аз си мисля че е дамски
 EmbarassedДоста съм едричка това 104 какво ще рече?
Много благодаря на отговарящите благодарение на вас вече съм с две поръчки от вчера!Благодаря!

# 2 124
  • Къде ли не...
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain.aspx?productid=324 … =1&pos=54_n_n ooooh!
отзиви за този бански? Доста съм едричка това 104 какво ще рече?
Много благодаря на отговарящите благодарение на вас вече съм с две поръчки от вчера!Благодаря!
Мила, това е секцията за момичета и 104 е ръст в см, не е за теб този размер.
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain.aspx?productid=324 … =1&pos=54_n_n

# 2 125
  • Пловдив
Уточни РББ дали е кредитна или дебитна.
Ирина,когато с месеци помагаш,ще го разбереш.Не си намерила църквата .Ани е човека ,който е най полезен в темата за поръчките.Не се извинявам за тона,защото с месеци отговарям на тези въпроси,защото хората са си дали зор да направят 1 стр ,а вие искате да пазарувате 2 пъти годишно по намаленията без да прочетете 20 реда.Погледни и в другата тема-хората разбиращи от кодове не пишат-просто се умориха,темите стават неследяеми.В стремежа днес де ви се помогне,утре няма да има кой да отговори и на вас и на другите

# 2 126
Аз платих с Виза на Райфайзен през последната седмица 2 пъти, никакъв проблем нямах  Peace
Вероятно дебитна виза класик или кредитна виза. С дебитна виза електрон не вярвам да се получило

# 2 127
Дебитна класик, да  Peace

# 2 128
  • София
Здравейте  Hug за дете 115 см. от тези блузки на Okaou какъв размер трябва да се вземе 114 или 126? http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-enfant-gar … minipdp=undefined
Отговарят ли си на номера?
  bouquet 
Ще ги получа в понеделник и мога да дам точен отзив. Пратката вече е в София, но DHL ще я доставят в понеделник. Поръчала съм за 126 ръст.

# 2 129
Момичета, забелязали ли сте дали някой артикул, който е бил изчерпан се появява пак? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт