Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 002
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Нещо не мога да разбера и пак ще се допитам до вас, тъй като това го забелязвам за пръв път.
Когато въведа код, който ми дава БД сметката ми изглежда така:67.31Е+6.73=74.04Е общо.
Дотук добре...но като въведа кода за намаление с 10 % и сметката изглежда така:
66.52Е+12Е(което би трябвало да е 10 %-та)=72.57Е???????????????обща сума.
Аз ли не мога да смятам или тук има някаква врътка?!?
И ако е вярна сметката им, тази последната сума се надявам,че няма да я променят,ако така пусна поръчката.

Малечка 10 процента на 66 Е са 6.60, а не 12 Peace
Именно,а това което съм написала го таксуват те:), та затова нещо не схващам, а и сметни крайната цена на 66.52+12

# 2 161
  • София
Момичета, моля да ми потвърдите дали жена с мерки талия- 81, ханш- 100 см. е за 40 размер панталони. Много благодаря!   bouquet

# 2 162
# 2 163
След като напиша даните на картата и дам розавия бутон тогава ли финализирам поръчката?Че от както е с новия формат не сум пускала още

# 2 164
Хайде пак ни вкараха в приключение-слагай в кошницата за да видиш цената  Mr. Green

# 2 165
  • Варна
Извинете , SOLDES  изчерпано ли означава

Разпродажба
Момичета твърде мн.жлъч,защо ви е? Rolling Eyes

dioni Пробва ли от друг компютър да затвориш поръчката?-при мен така се оправиха нещата и сега пак си ми приема картата.

# 2 166
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-manches-3-4.aspx?productid= … mp;prodsize=00034
Tази става 1Е в кошницата  Wink

Някой, знае ли, дали има намалени от тези дългите възглавници, че аз гледах в сайта от първа страница и уж разбрах, ама преводача всичко калъфки ми го превежда ThinkingМалко объркано стана, ама, ако някой разбра, ако може ли да ми даде линк  Wink

# 2 167
# 2 168
След като напиша даните на картата и дам розавия бутон тогава ли финализирам поръчката?Че от както е с новия формат не сум пускала още
Да, Кашмир! Вече не е с още една стъпка преди финализирането, така че огледай нещата добре преди да цъкнеш на бутона след въвеждане на денните  Peace

# 2 169
  • София
Мерси, Аничка, ама не питам аз!  Hug

Уж щях да си лягам, а пак се увъртях.  Joy

# 2 170
# 2 171
# 2 172
Да, Кашмир! Вече не е с още една стъпка преди финализирането, така че огледай нещата добре преди да цъкнеш на бутона след въвеждане на денните  Peace

Мила лягай си време ти е   bouquet   bouquet   bouquet  

http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-imprime.aspx?productid=3 … =1&pos=86_n_n

4 евро miss sixty е това е!!!

# 2 173
  • София
Нещо не мога да разбера и пак ще се допитам до вас, тъй като това го забелязвам за пръв път.
Когато въведа код, който ми дава БД сметката ми изглежда така:67.31Е+6.73=74.04Е общо.
Дотук добре...но като въведа кода за намаление с 10 % и сметката изглежда така:
66.52Е+12Е(което би трябвало да е 10 %-та)=72.57Е???????????????обща сума.
Аз ли не мога да смятам или тук има някаква врътка?!?
И ако е вярна сметката им, тази последната сума се надявам,че няма да я променят,ако така пусна поръчката.

Малечка 10 процента на 66 Е са 6.60, а не 12 Peace
Именно,а това което съм написала го таксуват те:), та затова нещо не схващам, а и сметни крайната цена на 66.52+12
Кода,който си ползвала...там 333 нещо си няма БД Peace 6Е обработка+5 и нещо си доставка.....

# 2 174

Общи условия

Активация на акаунт