Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 132 931
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Все на втория етаж
Успях да пусна една бърза поръчка от първи път с кредитна на ПИБ, разни боклучки за 20 евро поръчах и с тази поръчка открих сезона  Simple Smile

# 2 401
Привет момичета Hug
С карта на ЦКБ съм,не ми дава да платя с нея.Сменях браузъри,чета всичко тук в темата,въпросът ми е към тези,които са имали същият проблем-след колко време успяхте да платите успешно с виза електрон на цкб и след колко опита  Peace да знам кога отново да пробвам,за да не си блокирам картата  Rolling Eyes

# 2 402
иначе казано чашката ще ми е голяма а обиколката малка!!!!! много ти благодаря

# 2 403
  • Къде ли не...
И аз съм с виза електрон на ЦКБ и поне на тези намаления всичко плащам от раз и проблеми нямам(да не чуе дяволът).
иначе казано чашката ще ми е голяма а обиколката малка!!!!! много ти благодаря
Точно!

# 2 404
  • Стара Загора
.....Третото потниче също е ОК и перфектно за коремче  Wink под бюста се разкроява леко: http://prikachi.com/images.php?images/607/2864607H.jpg
A oтговаря ли си на номера? Благодаря   bouquet

# 2 405
здравейте момичета !!!!
Бихте ли ми казали размер 85 Е на кой размер от нашенските отговаря
аз съм номер 75д- дали ще ми стане
Няма да ти стане-номерът ти по френската номерация се получава като прибави 15 към твоята, т.е. носиш 90Д по техните стандарти.
Малко е относително обаче...при мен има разминаване, зависи от модела. Ако е за едно евро бих рискувала  Peace
СамиКокиМами, отговаря си потника, при мен обаче презрамките леко се приплъзват и падат настрани.

# 2 406
Имам проблем с кошницата. От известно време насам само пълня разни работи и вчера като влязох да я поразчистя (щото половината работи вече са се изчерпали) нещо не ми сработва... Маркирам продуктите, които искам да махна и натискам Supprimer, уж мисли нещо и накрая се оказва че пак си стоят в кошницата... HELP!!! Какъв може да е проблема?

Сигурно си с Хром. Мини на ИЕ.

С Модзила съм. Пробвах с ИЕ но там ми заби сайта още докато си въвеждам паролата... Хммм

# 2 407
  • София
Привет момичета Hug
С карта на ЦКБ съм,не ми дава да платя с нея.Сменях браузъри,чета всичко тук в темата,въпросът ми е към тези,които са имали същият проблем-след колко време успяхте да платите успешно с виза електрон на цкб и след колко опита  Peace да знам кога отново да пробвам,за да не си блокирам картата  Rolling Eyes

аз с такава карта все още не мога да платя  #2gunfire

# 2 408
И аз съм 75Д, т.е. 90 Д по ФР, обаче имам от там два сутиена, на които чашките са ми леко малки, мисля че 90Е от тези модели щеше да са супер - за модели с подплънка става дума, леко "изскачам" от тях  Embarassed Ако цената си струва, пробвай!  Wink

# 2 409
  • Варна
Привет момичета Hug

аз с такава карта все още не мога да платя  #2gunfire
Не знам защо не можете да платите но вината не е в картата. 4 поръчки платих с нея, само при първата плащането ми мина от 2рия опит  но веднага. Това на 12ти... от нощес до сега са другите 3 плащания и минаха от първия път.

# 2 410
  • София
Момичета може ли линк към 1 евровите, моля ви?  bouquet

# 2 411
  • Перник
Привет момичета Hug

аз с такава карта все още не мога да платя  #2gunfire
И аз не можах да платя през нито един браузър от единия ъкаунт, с виза ел. на цкб. Накрая сложих артикулите в другия ми ъкаунт и платих със същата карта. Но трябваше да намеря всичко отново, едно по едно.

# 2 412
.....Третото потниче също е ОК и перфектно за коремче  Wink под бюста се разкроява леко: http://prikachi.com/images.php?images/607/2864607H.jpg
A oтговаря ли си на номера? Благодаря   bouquet

Според мен - да. Взимам винаги 34/36 - този нагоре е плътно по мен, тоест е по-скоро 34  Peace

# 2 413
  • Къде ли не...
Отдавна не съм пускала и сега ми излиза някакво съобщение
"Participation forfaitaire
aux frais de traitement

1,66 € GRATUIT "
 и ако не му дам ОК не ме пуска напред?!? Как да го прескоча?

Никак. Това са 10 % такса, които няма как да избегнеш.

# 2 414

Общи условия

Активация на акаунт