Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 130 968
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 625
  • До хладилника, който обичам
Късно вечерта забърсах сладка жилетка с 8% ангора, която не бях виждала преди, намалена на 3Е:

понеже нямаше моя номер, ще разчитам на ангората да я посмали, като я изпера в гореща вода  Mr. Green

# 2 626
  • Варна
МОМИЧЕТА МОЖЕ ЛИ МАЛКО ПОМОЩ НЕ ЗНАМ КОЙ НОМЕР ДЪНКИ И БЛУЗИ ДА СИ ПОРЪЧАМ
 гръдна-86  талия-78 ханш-93   БЛАГОДАРЯ

Залагам на горно 36 и панталони и дънки 38.

# 2 627
Момичета, снощи към 19 часа пуснах поръчка, а още е на първа стъпка  Sad Има ли повод да се притеснявам, защотон четох, че има фактурирани поръчки от по-късен час?  Thinking

# 2 628

БЛАГОДАРЯ ТИ златна си Simple Smile

# 2 629
  • София-Младост
Момичета, снощи към 19 часа пуснах поръчка, а още е на първа стъпка  Sad Има ли повод да се притеснявам, защотон четох, че има фактурирани поръчки от по-късен час?  Thinking
Неделя е...няма повод за притеснение.

# 2 630
  • София
Queen L,само ларедутци знаят кога и какво ще намалят или кои р-ри ще попълнят.
Joy  Предполагах, че ще получа подобен отговор  Joy
Мисълта ми беше дали сте забелязали някаква логика и регулярност. Но явно такова нещо при франсетата няма...

Всяка година тактиката им е различна и наистина нищо не е сигурно, но ако може да се даде някаква идея - ставай към 4 сутринта да хвърлиш един поглед, защото тогава обикновено обновяват сайта и е по-вероятно да има наличности. Следващи намаления обикновено има всеки вторник, но този път може да са във всеки друг ден (не си спазиха графика да започнат във вторник тази година така че не се знае). Най-добрия съвет е да следиш темата, тук момичетата споделят като открият движение по сайта.  Peace

# 2 631
Имам един въпрос .След регистрация ви изпращат промо код за  30 евро със син знак.Поне така ми каза една пзоната.Това за какво служи?
Дават ти ги подарък при първоначална регистрация. Сега като въведеш този код, ще ти смъкне 30 евро от поръчката, но гледай общата стойност накрая да надвиши 10Е все пак. Няма БД. Кодът важи само за първата ти поръчка, след това вече не може да се ползва.
на всички ли пращат такъв код , защото аз се регистрирах оня ден и нямах, или не съм го видяла

# 2 632
Queen L,само ларедутци знаят кога и какво ще намалят или кои р-ри ще попълнят.
Joy  Предполагах, че ще получа подобен отговор  Joy
Мисълта ми беше дали сте забелязали някаква логика и регулярност. Но явно такова нещо при франсетата няма...

Всяка година тактиката им е различна и наистина нищо не е сигурно, но ако може да се даде някаква идея - ставай към 4 сутринта да хвърлиш един поглед, защото тогава обикновено обновяват сайта и е по-вероятно да има наличности. Следващи намаления обикновено има всеки вторник, но този път може да са във всеки друг ден (не си спазиха графика да започнат във вторник тази година така че не се знае). Най-добрия съвет е да следиш темата, тук момичетата споделят като открият движение по сайта.  Peace

Според мен следващото включване ще е утре на обяд  - към 1 часа  Peace. След събота и неделя винаги е било така (поне доколкото аз помня  newsm78)

# 2 633
  • Бургас
Ето размерите на моето палтенце, 36.
Разликата е само в горните джобове. Някой, ако иска, ще го снимам.
от рамо до рамо-41см, ширина подмишници-47см, талия-43см, най-долу-52см, дължина ръкав от рамо-61см, дължина-67см.

# 2 634
  • София
Може ли линк, ако някой се сеща имаше едни закачалки, които се закрепят на вратата, метални.....

# 2 635
# 2 636
  • Бургас

БЛАГОДАРЯ ТИ златна си Simple Smile

Даже може и долно 36, с еластичност.

# 2 637
Здравейте,
някой знае ли дали това: http://www.laredoute.fr/vente-veste-60-pourcent-laine.aspx?produ … =1&pos=20_n_n
е хубаво и дали е умалено/уголемено. Нося 38, а има само 40

# 2 638
  • Испания
Отзиви за тези маратонки,освен че се вземат +1  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-zx-racer.aspx? … minipdp=undefined

# 2 639
  • София
Имам палтото 36-ти размер  http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-drap-de-laine.aspx?produc … =1&pos=27_n_n .Нося 34/36 по- скоро съм 34, палтото ми идва леееко широчко, трябваше да взема 34-мисля, че тогава имаше.
Затова мога да кажа- отговаря си.

Размери:
дължина- 67
ширина гръдна- 48
ширина талия-44
рамо -11
ръкав длж.вътрешен ръб - 45
  Мерси,nadusha!   bouquet А иначе е готино, така ли?  Rolling Eyes

Я да ви питам нещо. Мога ли да си сменя адреса за доставка? Няма да го сметнат като мамене нали? Къде става това? На предпоследната стъпка преди да натисна големия розов бутон ли?  Rolling Eyes И като ги карат вкъщи (щото последния път на мен пак по пощата ми дойде  hahaha) ако мен ме няма ще го оставят ли на някой друг?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт