Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 135 709
  • 2 775
  •   2
Отговори
# 600
И аз да се оплача, че съм прецакана с картата.Имам чуството, че от както вкараха промяната с искането за тел. номер, стана проблема. Нямах проблем до сега с виза на уникредит съм, а и една мама беше писала преди няколко дни , че само тази карта и работи.  Sad
на мен така ми се слу4и снощи, из4истих кукиси стна
опитай

# 601
  • София
тук пише кръгли цени http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-soldes-prix-ron … op=100&ros=99 всички стоки в кошницата от тук са намалени

# 602
И аз да се оплача, че съм прецакана с картата.Имам чуството, че от както вкараха промяната с искането за тел. номер, стана проблема. Нямах проблем до сега с виза на уникредит съм, а и една мама беше писала преди няколко дни , че само тази карта и работи.  Sad
опитай

Съжалявам за тъпия въпрос но били ми обяснила как  Praynig

# 603
# 604
  • София
момичета,не виждате ли,че "още не е отворено",това няма да са цените,затова не може да се валидира и кошницата Simple Smile Още само 20 мин  Grinning Peace

# 605
опитай

Съжалявам за тъпия въпрос но били ми обяснила как  Praynig
от страницата на интернет, намри горе тоолс, после интернет оптионс и оттам имаш да изтриеш кукиес и хистори

# 606
Evа , много ти благодаря.... но що за кръгли цени са тези? не е ли като на минали намаления - сектор жени: 3Е, 5Е.......  Mr. Green

# 607
  • Пловдив
Момичета,вече 5-ти път правя запис в темата и ... не става! Shocked Не ми дава новите публикации

# 608
104/111 на какъв ,азме, отгова,яше?

# 609
  • София
XL

# 610
Научиха ни на 1 евро и трудно ще ни залъжат  Mr. Green

# 611
  • на малък остров в океана
Момичета,вече 5-ти път правя запис в темата и ... не става! Shocked Не ми дава новите публикации

А защо просто не рефрешваш с F5?

# 612
  • Стара Загора
момичета,не виждате ли,че "още не е отворено",това няма да са цените,затова не може да се валидира и кошницата Simple Smile Още само 20 мин  Grinning Peace

Къде го видя този надпис, че остават 20 мин???
хл

# 613
Започва се голямото пазаруване  Twisted Evil

# 614

Общи условия

Активация на акаунт