Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 135 752
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 405
Бу, ти не си ли взе някакви подобни на миналото намаление? Че и се оплака, че прелестите се изсипват? Или се бъркам...
Не, миналото намаление се прекарах с вискозен потник, който на живо беше ужасен (не нося изкуствени материи). Изсипвах се от едни ДИМ сутиени, които явно не отговарят на номера и си прибрах за като се смаля Laughing

Е, все пак нещо съм запомнила.  hahaha

# 406
а някой има ли тази http://www.laredoute.fr/vente-lisseur-boucleur-s1051.aspx?produc … lp&pos=42_n_n
 аз съм с права коса, но има и за доизправяне, а пък искам и малко букли

# 407
Може ли някой да удари едно рамо? Интересува ме тези ботуши отговарят ли си на номера: http://www.laredoute.fr/vente-bottes-femme-cuir-patine-talon-55- … =1&pos=24_n_n ?
Опитвам се да разбера по отзивите, ама нищо не разбирам Sad

# 408
  • Варна
А някои неща от кошницата ми са без снимка- бяло поле, което сигурно значи, че няма да участват в намалението  Laughing
А може точно обратното да значи, знае ли човек  Grinning
Завиждам ви - аз утре съм цял ден на работа и няма да хвана старта  Joy

И аз така но смятам да поработя сериозно в www.laredoute.fr  Joy  Joy  Embarassed

# 409
Момичета за машите е много важно да знаете колко волта са а като гледам никаде не ги пишат ако ги има тук подобре първо вижте колко волта са и тогава преценете под 40 подобре не си давайте парите  Peace
не волта те вс са на 220 волта (толкова е напрежението в мрежата)  гледат се ватовете .

# 410
Включвам се да ви спестя някой лев за машата ФИЛИПС, поръчах с код миналата година, само че тогава комплекта беше лилав с две дебелини на машата.Всичко е от пластмаса и се нагрява страхотно, пресата от три пъти ползване се счупи именно защото пластмасата се нагрява в основата и буквално се стопява.С две думи не си заслужава и намалената цена!

# 411
Мацки, аз като новобранец, ама нищо не помня от предните намаления... Embarassed Намаляваха ли новата колекция? Много се чудя на разни дрешлета от НК с кода, обаче то хваща 50-на и малко % и май няма кой знае каква далавера...Та, да изчакам намалението, м?
Освен това моля за препоръки за памучни тунички или тениски, които да стават за кърмене. Благодарско предварително!

# 412
  • Варна
Момичета за машите е много важно да знаете колко волта са а като гледам никаде не ги пишат ако ги има тук подобре първо вижте колко волта са и тогава преценете под 40 подобре не си давайте парите  Peace
не волта те вс са на 220 волта (толкова е напрежението в мрежата)  гледат се ватовете .

Embarassed абе и аз си мислех, че не беше волта ама иначе знам къде да гледам като копувам  hahaha  Joy  tooth

# 413
  • Пловдив

Моята е 38 вата, но мога да кажа, че ми изправя косата перфектно. Имам Браун купена от Бг, тя е повече вата, в момента не мога да кажа колко, но косата ми първо, не става добре опъната с нея и второ след няколко часа се появяват чупки.
Според мен е важно колко градуса загряват плочите. Брауна ми е 180 градуса, а тази която имам от ЛР и е 38 вата е 230 градуса и разбира се ефекта е по-добър.
siqnie, тази която си дала, гледам, че също е 230 градуса и предполагам, че добре ще работи, но плочите й ми излгеждат малки, и според мен ще отнема повече време за фризиране. Но изглежда хубава.

# 414
  • пяната на дните
Може ли някой да удари едно рамо? Интересува ме тези ботуши отговарят ли си на номера: http://www.laredoute.fr/vente-bottes-femme-cuir-patine-talon-55- … =1&pos=24_n_n ?
Опитвам се да разбера по отзивите, ама нищо не разбирам Sad
Повечето пишат, че си отговарят. Тук таме ги пишат уголемени. Има и няколко, които с аписали, че не са добре скроени. Демек - отговарят, или са леко уголемени.
Bonne taille (50), Trop grand (6), Trop petit (4)
т.е - 50 смятат, че отговарят, 6 че са големи, 4 - че са малки

# 415
  • Варна
Мацки, аз като новобранец, ама нищо не помня от предните намаления... Embarassed Намаляваха ли новата колекция? Много се чудя на разни дрешлета от НК с кода, обаче то хваща 50-на и малко % и май няма кой знае каква далавера...Та, да изчакам намалението, м?
Освен това моля за препоръки за памучни тунички или тениски, които да стават за кърмене. Благодарско предварително!

Не, НК се намаля след Големите намаления. Grinning Поне досега е било така, после пускат хубави кодчета за НК и чак после намалят изгодно в сайта.

# 416
Много от нещата които си бях отделила да ги следя ми ги дава изчерпани,а сутринта не беше така.

# 417
Повечето пишат, че си отговарят. Тук таме ги пишат уголемени. Има и няколко, които с аписали, че не са добре скроени. Демек - отговарят, или са леко уголемени.
Bonne taille (50), Trop grand (6), Trop petit (4)
т.е - 50 смятат, че отговарят, 6 че са големи, 4 - че са малки

Ееее, супер, много благодаря Hug

# 418
  • София

Не, НК се намаля след Големите намаления. Grinning Поне досега е било така, после пускат хубави кодчета за НК и чак после намалят изгодно в сайта.

Моят спомен е, че към средата на намаленията започват да излизат изгодни кодове за НК.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт