Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 135 682
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 660
  • До хладилника, който обичам
Давайте още линкове към неща, които се намалят в кошниците за такива като мен, които не послушаха да си ги напълнят предварително и сега се лутат Simple Smile

# 661
  • Там....където всичко е възможно ....
А някой чифт няма ли който да става на 1 евро  hahaha
РАЗОЧАРОВАНА СЪМ!
Балеринки http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32413975 … =1&pos=13_n_n 5 евро

# 662
# 663
Как да разберем кои цени се променят в кошницата?  Praynig

# 664
Ако не греша на предното зимно намаление в първия ден нямаше нищо интересно...както и сега...

# 665
А забелязахте ли че в новата колекция има дрешки и обувки (при детските) от марка Babywalz  newsm78?  Много са готини и да не успеем с намалението после с готини кодчета ще пазарим.
Няма да сме валат  Laughing.

ПП: на мен не ми отваря страниците с коригирани цени, та затова пиша малко в страни от "разпродажбите". Сори Embarassed

# 666
Как да разберем кои цени се променят в кошницата?  Praynig
като ги добавиш в кошницата си

# 667
  • София
Това е пълна скръб!
Пак си пробутаха залежалите боклуци!  Mr. Green

А забелязахте ли че в новата колекция има дрешки и обувки (при детските) от марка Babywalz  newsm78?  Много са готини и да не успеем с намалението после с готини кодчета ще пазарим.

ПП: на мен не ми отваря страниците с коригирани цени, та затова пиша малко в страни от "разпродажбите". Сори Embarassed
Те не се доставят до Бг и кодове не ги ловят

# 668
E, все си мисля,че мяма да ни подминат с приятните изненади- не е било да няма такива. Още си ъпдейтват цените, та аз смятам да почакам. До тогава съм на парфюмна вълна и добре ,че си напоръчвах такива, та да си се утешавам поне с тях.

# 669
  • София
Ако не греша на предното зимно намаление в първия ден нямаше нищо интересно...както и сега...
тогава намаления пуснаха 2 вечери преди него,а сега нищооооооо
и почват да ме дразнят вече #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 670
  • Варна

Грешиш  Hug просто всичко свърши около 10 часа  Wink

# 671
  • София
Момичета, вчера си въведох телефона в акаунта. Сега ми иска тоя код ET/OU Téléphone mobile*  какво въвеждате там? Не ме пуска да си платя заради този код.

Нищо не пиши.Натисни големият розов бутон.

http://prikachi.com/images/421/2819421Z.png

# 672
  • Под Сините камъни
Давайте още линкове към неща, които се намалят в кошниците за такива като мен, които не послушаха да си ги напълнят предварително и сега се лутат Simple Smile
Аз имам неща добавени в кошницата  от понеделник и  сега цените им са завишени
И аз съм разочароване

# 673
  • Бургас
Ми то нЕма нищо, или поне нищо интересно!

# 674
  • Някъде там...
Само че артикули с тази марка не се доставят извън Франция...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт