Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 467
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 915
# 916
Много е гадно с тя променящи се чак в кошницата цени - хем нищо още не съм поръчала, хем протеститирам и няма да гледам сайта повече  Outta Joint
С дебитна карта на Пощенска банка проблеми има ли при плащане?

# 917
# 918
  • Варна
Много е гадно с тя променящи се чак в кошницата цени - хем нищо още не съм поръчала, хем протеститирам и няма да гледам сайта повече  Outta Joint
С дебитна карта на Пощенска банка проблеми има ли при плащане?
Не няма проблем  Peace

# 919
 Тези отговаряха ли си
 http://www.laredoute.fr/vente-joggers-a-lacets-enfant-fille-et-g … dp&pos=30_n_n
И друго  newsm78 на 14см краче дали 24 номер  ще ни е голямо. Praynig

# 920
# 921
  Момичета иска ми да въведа стационарен и мобилен на втора стъпка как се въвеждат с +359 не ми позволява, само телефоните също?

# 922
  • Къде ли не...
 Момичета иска ми да въведа стационарен и мобилен на втора стъпка как се въвеждат с +359 не ми позволява, само телефоните също?
Въвежда се без код 08888..... и се попълва само първото полеTéléphone fixe* . Долното ET/OU Téléphone mobile* го оставяш празно.

# 923
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Това на кой номер отговаря?

# 924
  • Варна
Форумския детски анцунг на Адидас имаше някаква тънкост, доолкото се сещам - при поръчване на 86 пристига 92 (имаме го и е голям), а при поръчване на 81 какво беше?! newsm78

До момента не съм пуснала поръчка, за пръв път нищо да не ми хареса в първите часове на намалението. Rolling Eyes

81 си идва 81.  Wink

Мерси, значи няма смисъл да го поръчвам, ще чакам малкия да порасне и да си носи 92. Simple Smile

# 925
Въвежда се без код 08888..... и се попълва само първото поле. Долното го оставяш празно.

Благодарря ти! Стана, но не ме пуска на трета стъпка без втори телефон, някаква идея?

Станааааа! Мерсиииии Hug  bouquet

# 926
  • Пловдив
Въвежда се без код 08888..... и се попълва само първото поле. Долното го оставяш празно.

Благодарря ти! Стана, но не ме пуска на трета стъпка без втори телефон, някаква идея?

Станааааа! Мерсиииии Hug  bouquet

Натисни голямото розово копче долу в дясно

# 927
Тези отговаряха ли си
 http://www.laredoute.fr/vente-joggers-a-lacets-enfant-fille-et-g … dp&pos=30_n_n
И друго  newsm78 на 14см краче дали 24 номер  ще ни е голямо. Praynig

На 26 размер от тези стелката я измерих 16см. Не мисля че ще е много голямо, нали трябва да има и поле 0.5 см празно пространство  Peace

# 928
Пуснах поръчка преди 2 часа.Не попэлних обаче телефон.Сега ще си получа ли пратката която още не е фактурирана?Всички поръчки ли се получават с DHL?

# 929
  • София

Това е като номерата на дънките 32 е 42 фр. номерация. Номера е като за дете или ужасно слаб мъж и висок до 1,76см.

Общи условия

Активация на акаунт