Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 354
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 975
Момичета, от сутринта издирвам едни кожени палтенца които бяха в цвят сиво и кафяво и отвън имаше бяла козинка, мисля че бяха на ЕЛОС, може ли някой ако ги открие да ми прати линк.Мерси  bouquet

# 976
  • София-Младост
Някой ползва ли карта на ОББ и каква? Отказаха моята преди месец и съм в процес на ожесточена комуникация с ларедутци Close
да ,кредитна мастеркард

Нова ли ти е? Моята е такава и я ползвам отдавна, но сега решиха да ме резнат Whistling Чудя се ако извадя нова, пак такава, дали ще ми върши работа. В банката не могат да ми дадат смислен отговор. За тях проблем няма. Ларедутци смятат, че е технически проблем и ме приканват да опитвам отново, и отново.....обаче нъцки Crossing Arms Питам специално за ОББ, защото ми е най-удобна Rolling Eyes ПИБ нямаме наоколо, а знам, че с тях проблеми уж няма.
Влез излез, логни се наново, пробвай с F5

# 977
Лелеее, пълних, пълних кошницата и какво направих, че я затрих... Направо ме е яд. Исках оная рокля на ле кок спортиф, едни блузи, едно бебешко, ... забравих още какво. Уф, начиии. Ще чакам да видим утре какво ще сътворят.  Crossing Arms

# 978
# 979
# 980
Мацки да ви споделя какво установих , артикулите с променящите цени в коша са от този сектор
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-soldes-prix-ron … t=price_ascending

верно ли  Laughing

не пишете глупости. Не е вярно. Имам в кошницата мъжки неща, които липсват във въпросния линк и които в сайта бяха на по-висока цена, отколкото след като ги сложих в кошницата.
От сутринта чета темата и през мнение е едно и също - или карта не работи или се задава въпрос защо цената е различна.
По същество почти няма мнения - вече не се учудвам защо момичетата които бяха най-компетенти не отговарят.
Четете първа страница на темата там е описано всичко!

Не пиша глупости,  пробвай и ще видиш, друг е въпроса че има  артикули които са по същият начин и се намират в други части на сайта  Peace
Линка го пуснах като улеснение ,защото в него има хубави неща които като ги сложиш в коша са си направо без пари, но неможе някой да не се заяде  ooooh!

# 981
Някой ползва ли карта на ОББ и каква? Отказаха моята преди месец и съм в процес на ожесточена комуникация с ларедутци Close
да ,кредитна мастеркард

Нова ли ти е? Моята е такава и я ползвам отдавна, но сега решиха да ме резнат Whistling Чудя се ако извадя нова, пак такава, дали ще ми върши работа. В банката не могат да ми дадат смислен отговор. За тях проблем няма. Ларедутци смятат, че е технически проблем и ме приканват да опитвам отново, и отново.....обаче нъцки Crossing Arms Питам специално за ОББ, защото ми е най-удобна Rolling Eyes ПИБ нямаме наоколо, а знам, че с тях проблеми уж няма.
Плащам с кредитна Виза и нямам проблеми  Peace на ОББ

# 982
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-a-pois.aspx?productid=324 … =3&pos=38_n_n
това става на 5 евро.
Може ли да публикуваме повече линкове със стоки, които се намалят в кошницата. Мисля, че така ще си бъдем много по-полезни!

# 983
  • Варна
Мацки имам нужда от малкко помощ и съвет.
Изписах си тел.както и където трябва но червения прозорец остава да си светка,а като продължа да си валидирам поръчката и стигна до даните на кратата не ми ги дава т.е изчезна ми бутона и полетата,а ми изписва това:

Nous ne pouvons accepter cette carte. Veuillez choisir un autre moyen de paiement.

Изчистих кукита влязох и излязох.Някъкви идей защо е така и какво да направя още?
Благодаря предварително  bouquet

П.П- стази карта плащам на този акаунт.

# 984
# 985
# 986
  • София-Младост
полирана, матирана?! Така ми излиза в превод

# 987
  • София
desuri, а адреса не ти ли поиска пак да въведеш? Затвори, рестартирай и изчакай малко, после пробвай пак.
Според мен съвсем скоро ще пуснат цените по нормален начин, без да ги пробваме в кошниците  Wink

# 988
Здравейте, момичета.
Имам проблем, на 9.11.2010 пуснах за първи път поръчка и тя все още не е дошла, а като чета във форума поръчките идват за 15-тина дни. Иначе паричките са дръпнати от картата. Някой да е имал подобен проблем?

# 989
  • София-Младост
Здравейте, момичета.
Имам проблем, на 9.11.2010 пуснах за първи път поръчка и тя все още не е дошла, а като чета във форума поръчките идват за 15-тина дни. Иначе паричките са дръпнати от картата. Някой да е имал подобен проблем?
Напиши Colis № да я проверим в сайта на DHL, може да чака при тях заради непълен адрес примерно.

Общи условия

Активация на акаунт