Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 346
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте,
може ли някой да ми каже за мъж с размери 176 - висок, 106 - ханш какъв размер би му станал от този панталон:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-homme.aspx?productid=3241 … =5&pos=39_n_n
мерси Simple Smile

# 991
  • София
Здравейте, момичета.
Имам проблем, на 9.11.2010 пуснах за първи път поръчка и тя все още не е дошла, а като чета във форума поръчките идват за 15-тина дни. Иначе паричките са дръпнати от картата. Някой да е имал подобен проблем?
1. провери ли я през DHL
2. ходи ли до пощата
Случвало се е заради непълен адрес да не могат да ти я доставят!

3. Питай ЛР какво е станало с твоята поръчка - как да ги питаш на първа страница има линкове към типови писма

# 992
Moмичета, от този тип възглавници могат ли да излязат поне 2 бр. 50х70, тесни изглеждат.

# 993
http://www.laredoute.fr/vente-coussin-(lot-de-2-ou-4)-et-travers … minipdp=undefined
моля да ми кажете това със сигурност ли са възглавници?!
не искам калъфки Naughty
Да, възглавници са,сутринта поръчах два комплекта от кафявите- по 3.75 Е комплекта, който включва 2 бр. декоративни и един "бонбон".
Нещата, които си бях заложила като префере са уж изчерпани, макар че се съмнявам изведнъж да са изкупени всички артикули на Банд Оригинал и всички мъжки бански на Арена. Не че не поръчах 2-3 неща, но предходното намаление, което приключи на 9.01. беше дори по-изгодно от настоящото.И все пак е още първият ден, така че не бързам с изводите.

# 994
Moмичета, от този тип възглавници могат ли да излязат поне 2 бр. 50х70, тесни изглеждат.
то си пише размера че е 50х70 - не се заблуждавайте по картинката . аз пуснах 3 такива преди около час Simple Smile

# 995
то си пише размера че е 50х70 - не се заблуждавайте по картинката . аз пуснах 3 такива преди около час Simple Smile

Не, аз питам за вида, а не конкретно за този цвят.
Дали от дългите възглавници стават да се ушият 2 бр. 50х70?

# 996
  • Варна
Мацки да ви споделя какво установих , артикулите с променящите цени в коша са от този сектор
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-soldes-prix-ron … t=price_ascending

абсолютно си права

# 997
http://www.laredoute.fr/vente-coussin-(lot-de-2-ou-4)-et-travers … minipdp=undefined
моля да ми кажете това със сигурност ли са възглавници?!
не искам калъфки Naughty

Гугъл-а казва, че са възглавници и калъфки. Не се доставят обаче.
Моите са фактурирани, но в поръчката е разделена на две, вероятно като по-обемни ще ги разпределят в два пакета- парцалките отделно.

# 998

аа чак сега загрях Simple Smile от дългите незнам дали стават 2х50/70 Simple Smile

# 999
  • Пловдив

Относно калъфките за траверсин- ДА, става, но са малко изопнати възглавниците. Обаче аз си ги ползвам и така  Peace

# 1 000
  • Варна
desuri, а адреса не ти ли поиска пак да въведеш? Затвори, рестартирай и изчакай малко, после пробвай пак.
Според мен съвсем скоро ще пуснат цените по нормален начин, без да ги пробваме в кошниците  Wink

Да пойска го.Копи пейст и т.н.затворих влязох излязох пак така.Сега си играя да местя пари от банка в банка не че ми е спешна поръчката ама им се ядосах.
Благодаря ти Hugпродължавам с опитите.

# 1 001
# 1 002
  • Пловдив
Моите са фактурирани, но в поръчката е разделена на две, вероятно като по-обемни ще ги разпределят в два пакета- парцалките отделно.
От днешни поръчки ли са фактурираните?

# 1 003
Момичета, вижте какво пише във ФБ:

nous avons eu un souci cette nuit sur certains prix. En effet, certains produits n'ont pas eu la bonne réduction. Nos équipes essaient de résoudre ce problème au plus vite. Merci de nous en avoir parlé, c'est grâce ...à vous que nous pouvons résoudre ce problème. Je vous tiens au courant dès que ce problème est résolu.

което в превод означава, че имат проблем нещо със системата и много артикули не са на КОРЕКТНАТА намалена цена! Така ,че все още има надежда Laughing Това е писано преди около час.

# 1 004
Здравейте, момичета.
Имам проблем, на 9.11.2010 пуснах за първи път поръчка и тя все още не е дошла, а като чета във форума поръчките идват за 15-тина дни. Иначе паричките са дръпнати от картата. Някой да е имал подобен проблем?
Напиши Colis № да я проверим в сайта на DHL, може да чака при тях заради непълен адрес примерно.

Colis nº 20103135456119 en cours de traitement le 09/11/2010
Питах в пощата няколко пъти, пробвах да я проверя в DHL, но никаква информация няма за моята поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт