Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 383
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 005
# 1 006
# 1 007
Извинете ме, но отдавна не съм пазарувала от сайта. Сега ми иска тел. номер, но като го изпиша не ми го приема. Пробвах по няколко начина, но неуспешно. Моля за помощ! Praynig

# 1 008
  • Пловдив
-15Е
http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-drap-de-laine.aspx?produc … =3&prodsize=0

Някой дали го е поръчвал да каже струва ли и отговаря ли на размера?

Такова имам до коляното от 2 години - страхотно е  Peace

# 1 009
  • София
Момичета, вижте какво пише във ФБ:

nous avons eu un souci cette nuit sur certains prix. En effet, certains produits n'ont pas eu la bonne réduction. Nos équipes essaient de résoudre ce problème au plus vite. Merci de nous en avoir parlé, c'est grâce ...à vous que nous pouvons résoudre ce problème. Je vous tiens au courant dès que ce problème est résolu.

което в превод означава, че имат проблем нещо със системата и много артикули не са на КОРЕКТНАТА намалена цена! Така ,че все още има надежда Laughing Това е писано преди около час.
Или според мен пак се правят на 6 без 10!  Mr. Green Whistling

# 1 010
Момичета ами детско намалено няма ли? Аз на нищо не попаднах

# 1 011
здравейте момичета ,иска да попитам някой дали е поръчввал чаршафи, защо ги правят по 290 см дължина,това не ели прекалено много,как стои на спалня?

# 1 012
  • София
Извинете ме, но отдавна не съм пазарувала от сайта. Сега ми иска тел. номер, но като го изпиша не ми го приема. Пробвах по няколко начина, но неуспешно. Моля за помощ! Praynig

На мястото на факс си пишеш мобилния- 0888......
долното го пропускаш.....после големия розов бутон за да продължиш Peace

# 1 013
Момичета, супер сте  Hug много ви благодаря че споделяте тези открития. За сега  нищо интересно не съм намерила, намаление с по 2 до 3 евро от намалената цена, но ако ми допадне нещо "едро" седнага ще се включа  Mr. Green. Като цяло за сега тези деко възглавнички за 3.75 са супер   bouquet

Момичета ами детско намалено няма ли? Аз на нищо не попаднах

И аз това дебна, ама...

# 1 014
  • София
здравейте момичета ,иска да попитам някой дали е поръчввал чаршафи, защо ги правят по 290 см дължина,това не ели прекалено много,как стои на спалня?

Да,много е голямо Peace Момичетата си шият по 2 единични или както аз -нося на шивач за ластик.Моята спалня е 200 на 200 Peace

# 1 015
# 1 016
и така и аз си пуснах поръчка за ларедут- за пръв път. И искам да ви попитам до колко време трябва да ми дръпнат парите от каратата? на проверката за поръчката на статус не пише нищо- имам дата, номер на поръчката, цена, на статус не пише нищо и после пише проследяване на поръчката.

# 1 017
Здравейте,
може ли някой да ми каже за мъж с размери 176 - висок, 106 - ханш какъв размер би му станал от този панталон:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-homme.aspx?productid=3241 … =5&pos=39_n_n
мерси Simple Smile
Моля ви помогнете...

# 1 018
  • Сливен
рано е още за фактуриране,след няколко часа,а понякога и на другият ден,по намаленията така  Peace ,а в сайта на DHL  след няколко дена излизат

след малко ще водя големият син на тренировка и ако тогава пуснат нещо интересно ще го спра  Joy  за един месец .
благодарско   bouquet  за линковете и аз пуснах досега само мъжкото яке за 15 е,чаршафчета долни и възглавките  Peace

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 14:28 от milena hristova

# 1 019
  • София
и така и аз си пуснах поръчка за ларедут- за пръв път. И искам да ви попитам до колко време трябва да ми дръпнат парите от каратата? на проверката за поръчката на статус не пише нищо- имам дата, номер на поръчката, цена, на статус не пише нищо и после пише проследяване на поръчката.

Случвало се е момичета да си получат поръчките и чак след това да им дръпнат парите PeaceИзчакай няколко дни и после виж дали е в сайта на ДЧЛ.Повече инфо-първа страница Peace

Общи условия

Активация на акаунт