Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 354
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 095
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32415729 … =2&pos=27_n_n
тези стават 27 евро,а миналата година ги взимахме по 9

# 1 096
  • София
Момичета, да се похваля, преди час пуснах поръчка, платих с Виза Електрон на Пощенска банка, всичко е ок, хвана ми се и код за БД, но не мога да разбера едно нещо - сега като гледам поръчката в акаунта си, всички цени са с 0,00 евро, а на старата ми поръчка (от другия акаунт), която пуснах на 10/01 в 00,20 ( и за която ме е яд, защото някои неща са доста по-намалени сега - ама нали е лакомия - да не свършат номерата и т.н.) два от артикулите ми излизат не с картинките, а с едни странни картинки, които приличат на полуотворени книжки. Знаете ли защо става така?  newsm78

Поръчката още не ти е фактурирана,затова имаш цена 0.00.
Нямаш картинка на артикулите ,защото към момента са изчерпани.

Хм... това е странно, вчера поръчката ми стигна до етап 4, възможно ли е да се изчерпат и какво става след това??? Strange  Confused

Нещо не схванах какво питаш,за да отговоря  newsm78

# 1 097
Имам го в по дългия вариянт мн е хубаво Peace
Мерси, отговаря ли си на номера и кой е този по дълъг вариант?  bouquet
Не го намирам  сега но дължината е под дупето,според мен е уголемено моето е 38/40-а по принци нося 42/44

# 1 098
# 1 099
Момичета, да се похваля, преди час пуснах поръчка, платих с Виза Електрон на Пощенска банка, всичко е ок, хвана ми се и код за БД, но не мога да разбера едно нещо - сега като гледам поръчката в акаунта си, всички цени са с 0,00 евро, а на старата ми поръчка (от другия акаунт), която пуснах на 10/01 в 00,20 ( и за която ме е яд, защото някои неща са доста по-намалени сега - ама нали е лакомия - да не свършат номерата и т.н.) два от артикулите ми излизат не с картинките, а с едни странни картинки, които приличат на полуотворени книжки. Знаете ли защо става така?  newsm78

Поръчката още не ти е фактурирана,затова имаш цена 0.00.
Нямаш картинка на артикулите ,защото към момента са изчерпани.

Хм... това е странно, вчера поръчката ми стигна до етап 4, възможно ли е да се изчерпат и какво става след това??? Strange  Confused

Нещо не схванах какво питаш,за да отговоря  newsm78

Ами...кога ще ми пратят поръчката, след като тези неща не са налични сега - поръчката е все още на етап 4? Изобщо ще ги пратят ли? И на каква цена ще са (не че бяха много намалени  Laughing )?

# 1 100
не бе душо, просто ОЩЕ не са фактурирани, затова ОЩЕ виждаш нули  Peace
а картинките понякога не се виждат
може да са се изчерпили СЛЕД като ти си ги поръчала - един вид, ти си ги изкупила  Wink

# 1 101
  • София
да но не си заслужават и 9Е.

# 1 102
Който има трудности с пускането на поръчка заради телефон и адреса:

Под целия адрес за доставка имаш впредвид и града и улицата номер или само само улица номер???

Аууу аз на първия ред написах само квартала, а в полето за телефон написах някакъв измислен номер. Дсли ще има проблем  ooooh!

# 1 103
Щом днес са намаленията,ще отложа раждането. Mr. Green

# 1 104

Напълно те подкрепям.Пълен боклук са тези балеринки

# 1 105
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-2-en-1.aspx?productid=32 … =8&pos=16_n_n

Този панталон някой срещал ли го е?

# 1 106
 http://www.laredoute.fr/vente-robe-polo-femme.aspx?productid=324 … minipdp=undefined - рокля 3 евро.
Знам,че е старичка, щото отдавна й се чудя, ама някой дали си я е поръчвал, та да каже някоя дума за нея?  Thinking

# 1 107

Абсолютно, току що им сложих най-ниска оценка  Crossing Arms като се сетих как се прецаках да ги дебна цяло лято.

# 1 108
Щом днес са намаленията,ще отложа раждането. Mr. Green

Ако можеш до 15.02 да издържиш - давай!!!   bouquet Шегувам се, разбира се, поне купон да си направим..

# 1 109
  • Там....където всичко е възможно ....
http://www.laredoute.fr/vente-robe-polo-femme.aspx?productid=324 … minipdp=undefined - рокля 3 евро.
Знам,че е старичка, щото отдавна й се чудя, ама някой дали си я е поръчвал, та да каже някоя дума за нея?  Thinking
Не си струва според мен  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт