Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 078
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 620
имах потник на FREDY XS и не можах да вляза в него а нося 34

Хммм, 34 би трябвало да е S, 36 да е М. Аз нося блузки 34/36, връхно 36, от Фреди съм взимала суичъри 36 и са ми доволно добре.

# 1 621
Момичета, може ли да ми кажете размер 36 на това с марката FREDDY http://www.laredoute.fr/vente-veste-longue.aspx?productid=324148 … minipdp=undefined  на кой размер отговаря - XS, S или M? Не съм поръчвала досега артикул с тази марка и се притеснявам 36 да не ми е малко, както се оказа един суитчер на Le Qoq sprtif. Мерси за отговорите

На Фреди са си като за балеринки - доста умаленки според мен. Аз принципно нося 36, рядко 38, а от Фреди 40ка ми е добре.

А ти какво си си купувала от тази марка и дали ще може да ми кажеш какви са му размерите, защото аз си поръчах този суитчер номер 36 и сега се чудя дали пък няма да ми е малко. Никога не съм си взимала номер 38, а на тази марка ми е за пръв път да си поръчам нещо.

на фреди имам панталон суичер и клин и според мен си отговарят на номера

И аз имам на Фреди клин и блузка и си отговарят на номера. Материята е много приятна, мека и еластична.  Peace

Аз все пак не разбрах 36 размер на кой номер отговаря по друга номерация, тъй като е най-малката възможна опция-това XS, S или M значи?

S

# 1 622
дайте ми линк на декоративните възглавници, които си купувахте тая сутрин дето бяха како цвят и разни други на един светло бежов диван

# 1 623
# 1 624
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-effet-neige-imprime.aspx?p … ross%20sell%20pdp
Влизам да ви препоръчам тези дънки. Не че са без пари но аз ги взех с код 20/29, т.е малко повече отколкото струват сега и според мен си оправдават напълно цената Peace, освен ако разбира се 20 лв. за дънки не са ви много..  Thinking
Кой цвят и номер имаш и отговаря ли на снимката? Имат ли еластичност? С т.78 и ханш 98 за кой номер съм?
За всички пропуснали интересни неша, този линк ще е полезен
http://www.pazaruvane.com/izgodni-pokupki-v-laredut-ot-namalenieto-zima-2011.html  благодарение на Finty

# 1 625
Момичета, доколкото разбирам от преводача тези Пуми са за мотоспорт. Някой взимал ли е подобни да ми каже дали могат да се ползват и като нормална маратонка - има ли нещо специфично в тях?
аз имам подобни пак Пума . обувам ги като си карам мотора - но не пречи да се носят и като обикновенна маратонка пробвал съм и няма никакви проблеми .

# 1 626
  • Варна
дайте ми линк на декоративните възглавници, които си купувахте тая сутрин дето бяха како цвят и разни други на един светло бежов диван

А вълшебната думичка?  Crossing Arms

# 1 627

А вълшебната думичка?  Crossing Arms
моля!

# 1 628
някой забелязали кога пуснаха новите неща

# 1 629
мармаланка,да не бъркаш нещо,бебе на 6 м. 78 см си е дооооста едро бебе.По бълг.стандарт 80 см са за 1 г.вземи по големия размер по-добре!

ами не бъркам то е 9,5 кг и е толкова 78 явно трябва да взема за година но за съжаление няма,здраве да е ,благодаря ти все пак  Peace

# 1 630
  • София-Младост
някой забелязали кога пуснаха новите неща

Нещо като точен час  ли?

# 1 631
# 1 632
http://www.laredoute.fr/vente-combi-pilote-polaire-bebe-fille-et … e=1&pos=2_n_n  Моля някой да сподели дали си отговаря на размера че ми трябва за 6 м бебе но е 78 см а ако гледам см за 9 м е 71 !!!???

как така на 6 мес ще е 78 см, да не си се объркала с 68  newsm78
моята е 76 см на 9 месеца и си е наднормена  Peace
ако си сигурна  в това, което пишеш, този размер 100% ще е малък на детенцето  Sad

не съм се объркала  Joy явно е голяямоо бебе,да ще дебна за по-голям размер Grinning

# 1 633
Irenas26, какви са ти картите? И ако проблема не е в тях, защо не пробваш да направиш нов акаунт?  Rolling Eyes

кредитна виза на пощенска и дебитна виза електрон на обб
ами аз отдавна съм си направила тези акаунти и сега трябва да чета пак всички упътвания наново, че и френски ненам и не ми е много лесно. Искаше ми се някак си по-лесно да стане newsm78

КОга е минавало плащане с дебитна Виза електрон на ОББ ( поне моята няма секюрити код)  Rolling Eyes

# 1 634
Аз понеже следя за мъжки маратонки ... Ето още едни адидас на добра цена (според мен), само че само черните са на тази ниската цена.

Общи условия

Активация на акаунт