Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 132 982
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 950
Момичета моля за помощ Praynig
Искам да поръчам този анцуг на мъжо:
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-riso.aspx?productid=32 … ross%20sell%20pdp
Изчетох всичко, видях размерите в сайта на Вени, но на размер 180 нищо не мога да намеря. Ако някой има размери на този номер ще съм благодарна да пише Praynig, най-вече ме вълнува долницата.

# 1 951
на поръчка 21 евро такса обработка 10% е 2,10, нали е сега ще им пиша, това си е безобразие
Дани, а доставката БД ли беше  newsm78
нещо не дочетох май вс от по-горе... пуснала си поръчка и си видяла, че плащаш 23Е, а в мейла имаш 27  newsm78
да не е от тези случай, в които уж хващат доставката, но после не я дърпат като сума  Rolling Eyes

Azzz... зависи от горнището  Mr. Green
аз дадох за Адидас анцунг към 20на ЛВ и бях склонна, виж за повече цъ  Crossing Arms
то цял анцунг с кодовете от намалението от Новата колекция за 30 Е ще си вземеш, а ти искаш да дадеш 27Е за 1 горнище  Crazy ...но въпрос на гледна точка, всеки си знае и всеки луд с номера си...
(аз с лека ръка бих дала 30лв за бельо, ама за анцунг - абсурд  Joy така че...) дали ще има още намаления, само онези от Съвета на ЛР знаят, макар че с тази излагация, която наричат Намаление в момента, не ми се вярва да има мн поръчки  Crazy

# 1 952
Да уж беше с безплатна доставка  и най вероятно е така станало............. до последно сумата ми беше 19 евро и после ми показа, че е станала 26,...  който вече са дръпнати и не можеш да направиш нищо

# 1 953
на поръчка 21 евро такса обработка 10% е 2,10, нали е сега ще им пиша, това си е безобразие

Аз имах същия проблем, но без да им пиша ми върнаха остатъка по сметката след няколко дни  Grinning

# 1 954
# 1 955
  • София
бихте ли ми помогнали. Искам да си поръчам дънки слим модел на актив. Как вземате номерата - като панталоните или?
Аз примерно за панталон винаги вземам 36
Aз съм си пазарувала дънки от Ла Редут и взимам размер, като за панталон. Тоест 36, 38 и т.н. Ако дънките имат някаква марка, понякога се появяват размери 27, 28, 29 и т. н, и тогава се ориентираш по размер за дънки Simple Smile. Дано съм ти била полезна  Laughing

# 1 956
Mr. Green От далеч си личи, че няма.
Имам само шарени от предното намаление от по 1 Е, никои няма подплънка  Confused

# 1 957
# 1 958
Момичета, имам спомен, че беше писано нещо за това кожено яке http://www.laredoute.fr/vente-blouson-en-cuir-cire.aspx?producti … minipdp=undefined
Прерових темата, но не открих. Някой взимал ли си е кожено яке на Soft Grey и може ли да каже, дали наистина е уголемено и кожата много ли е тънка?

Благодаря!

# 1 959
  • Под гъбата
Момичета моля за помощ Praynig
Искам да поръчам този анцуг на мъжо:
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-riso.aspx?productid=32 … ross%20sell%20pdp
Изчетох всичко, видях размерите в сайта на Вени, но на размер 180 нищо не мога да намеря. Ако някой има размери на този номер ще съм благодарна да пише Praynig, най-вече ме вълнува долницата.
И аз питах за този модел,отговориха момичетата че е леко уголемен и ,в сайта на Вени имаше размерите за 180 ръст.Ако ти се занимава прегледай страниците от 120 нататък!

# 1 960
Може ли да направя втори акаунт с моето име или трябва да е на друг на името?

# 1 961
  • София
може, размени си имената - име, фамилия - фамилия , име

# 1 962
Може, но си размени имената, ако на съществуващия си Пенка Петрова, сега се напиши Петрова Пенка, или пък си напиши бащиното име.....малко да е по-различно

# 1 963
  • София
Mr. Green От далеч си личи, че няма.
Имам само шарени от предното намаление от по 1 Е, никои няма подплънка  Confused

anny, а добре ли седи този модел?

исках да питам дали може някой да ми прати линк само с раници, асо могат да се сортират така разбира се....

# 1 964
Някой да е успял да намали още тези маратонки?
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-de-sport.aspx?productid= … =1&prodsize=0

Общи условия

Активация на акаунт