Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 132 961
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Момичета, имам спомен, че беше писано нещо за това кожено яке http://www.laredoute.fr/vente-blouson-en-cuir-cire.aspx?producti … minipdp=undefined
Прерових темата, но не открих. Някой взимал ли си е кожено яке на Soft Grey и може ли да каже, дали наистина е уголемено и кожата много ли е тънка?

Благодаря!
Kато цяло отзивите са много добри, четох коментарите в сайта подробно. Кожата била мека, якето, качествено и хубаво, но доста от мненията са, че е уголемено.
За съжалание ги прочетох, след като си поръчах 38 размер, веднага им писах мейл, за да модифицирам поръчката, но те отказаха да го сменят с 36 Simple Smile. Сега малко се притеснявам дали ще ми стане, но ще го видим, като дойде Simple Smile

# 1 966
Иренка, не мога да кажа...моят си стои в плика, както е дошъл  Crazy ако щерката благоволи някой ден да го подноси...обикновен бански с триъгълничета е, за бюст 80/85В мах, ддз или пък оже и за някой тип Памелка, ама да покрива само зърното  Laughing

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 15:03 от anny_

# 1 967

Код 33553 и 33324 ги намаляват с 10%, но няма БД.

# 1 968
Момичета моля за помощ Praynig
Искам да поръчам този анцуг на мъжо:
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-riso.aspx?productid=32 … ross%20sell%20pdp
Изчетох всичко, видях размерите в сайта на Вени, но на размер 180 нищо не мога да намеря. Ако някой има размери на този номер ще съм благодарна да пише Praynig, най-вече ме вълнува долницата.
На петото обличане е на пъпки, това е може би първата ми неуспешна покупка.

# 1 969
Момичета, имам спомен, че беше писано нещо за това кожено яке http://www.laredoute.fr/vente-blouson-en-cuir-cire.aspx?producti … minipdp=undefined
Прерових темата, но не открих. Някой взимал ли си е кожено яке на Soft Grey и може ли да каже, дали наистина е уголемено и кожата много ли е тънка?

Благодаря!
Kато цяло отзивите са много добри, четох коментарите в сайта подробно. Кожата била мека, якето, качествено и хубаво, но доста от мненията са, че е уголемено.
За съжалание ги прочетох, след като си поръчах 38 размер, веднага им писах мейл, за да модифицирам поръчката, но те отказаха да го сменят с 36 Simple Smile. Сега малко се притеснявам дали ще ми стане, но ще го видим, като дойде Simple Smile
Мерси за отговора. Аз си поръчах сега 36 размер, при положение, че нося 38, пък да видим дали ще ми стане.

# 1 970
  • София
Извинете, но да попитам това постелка за пред баня ли е? http://www.laredoute.fr/vente-tapis-de-bain-meche-basic.aspx?pro … amp;source=search
Аз мисля, че да, но пък на втората снимка има снимани хавлиени кърпи и сега се чудя да го поръчвам ли. Нещо с тия постелки за пред баня ми е мазало, има едни на сценарио уж хубави, уж евтини, а както и да въртиш и сучеш размера - все идва такова едно изрязано за пред МИВКА С КРАК, а не за пред врата на баня. СЪщо ако може да ми кажете дали това става за постелка за пред баня (щото пише нещо спа ...) http://www.laredoute.fr/vente-tapis-spa.aspx?productid=324206548 … amp;source=search
Предварително благодаря!

# 1 971
Моля, някой да пусне линка с кръглите цени, ако може без да са сортирани по категории.

ууу, ама хич пък не сте нагли в тази тема, сега се сещам защо се излекувах бързо от Редут  Mr. Green

# 1 972
# 1 973
Много ви благодаря @nni, ^Милена^ Hug Heart Eyes

# 1 974
  • София
Моля, някой да пусне линка с кръглите цени, ако може без да са сортирани по категории.

ууу, ама хич пък не сте нагли в тази тема, сега се сещам защо се излекувах бързо от Редут  Mr. Green

mini_79,това ми хареса . newsm10

# 1 975
  • Пловдив
Момичета,тия французи много бързи бе! Wink Пуснах сутринта поръчка и сега влизам да погледна...на 4 стъпка-възможно ли е? Rolling Eyes

# 1 976

Код 33553 и 33324 ги намаляват с 10%, но няма БД.
[/quote]

Nikol_999, благодаря   bouquet

mini_79, точно обратното, помолих за общия линк, така както са го дали от сайта,  не съм тръгнала да  занимавам момичетата тук със сортиране. А явно няма излекуване, щом все още стоиш и четеш и може би чакаш  линковете с най-добрите оферти наготово? Laughing

irkata7, много Благодаря   bouquet

# 1 977
  • София-Младост
Момичета,тия французи много бързи бе! Wink Пуснах сутринта поръчка и сега влизам да погледна...на 4 стъпка-възможно ли е? Rolling Eyes
Принципно не, но се случва веднъж на 10000 поръчки... Joy

Nikol_999, запази добрия тон моля те!

# 1 978
  • Варна
Момичета, тези детски джинси как са? Имат ли възможност за корекция на талията?

П.С. Редактирах линка и да попитам и за този панталон WYOMING - размерът като на дънките ли е? За мъж, който носи дънки 32 размер, 40 ли трябва да се поръча?
  bouquet

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 15:28 от Ясмина

# 1 979
Принципно не, но се случва веднъж на 10000 поръчки... Joy

Nikol_999, запази добрия тон моля те!

Мисля, че ме бъркаш с някой друг.  Sad  Азсъвсем любезно отговорих на момичето, макар че въпросът й не е за тук.

Общи условия

Активация на акаунт