Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 151
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324160049& … minipdp=undefined

някой има ли лични впечатления, че отзивите не са съвсем идеални
Lecce, знаеш ли колко като теб такива съм изчела за 4 години  Simple Smile само Алекс успява да ви изтърпи за всичкото това време, гледам още 2-3 ентусиаста от старите са редовни

Mini, това прилича на индйска рокля.

# 2 071
  • София
Накрая като пиша номера на картата ми извежда някакъв червен надпис. Уви нищо не разбирам на френски:( Пиша и секретния код и пак не става. Някой знае ли защо се получава така?
Изписва ти че не можеш да платиш с тази карта.

Аз се блъскам с това от вчера - и не може и не може да се оправи.
Трих бисквитки, вафлички и на челна стоика стоях и пак не ще и не ще

# 2 072
Здравейте. Аз още не мога да се реша да пусна поръчка през това "намаление".
Дами, може ли малко информация, ако някой си ги е поръчвал, за тези ботуши:
http://www.laredoute.fr/vente-botte-a-soufflet.aspx?productid=32 … minipdp=undefined.

Отговарят ли си на номерата, качествена ли е кожата и заслужава ли си цената?
Успях да ги намаля с кода за 10 % още и станаха на 80.95Е.
Предварително благодаря!

Аз съм настроила като ми се отвори страница Гугъл преводача автоматично да я превежда, ето какво пише:кожа (телешка).
Дано скоро да има едноеврови намаления, та да поръчаме повече неща.[/color][/b]

# 2 073
Явно проблема не е в нас, а в системата им. Сега ми дава, че може да се плаща само с 'американ експрес'.

# 2 074
  • София
Накрая като пиша номера на картата ми извежда някакъв червен надпис. Уви нищо не разбирам на френскиSad Пиша и секретния код и пак не става. Някой знае ли защо се получава така?
Изписва ти че не можеш да платиш с тази карта.

Аз се блъскам с това от вчера - и не може и не може да се оправи.
Трих бисквитки, вафлички и на челна стоика стоях и пак не ще и не ще

dioni рецептата е 3 коремни преси, 2 челни стойки, 1 скилитка чесън, 2 чаши ориз и 64 лицеви опори  Peace  Laughing  Joy  Joy  Joy
шегувкам се де ... за съжаление някои карти просто не ги приема и това е, други ги приема при по-особени обстоятелства и железни нерви от ваша страна, писали са го момичетата назад - сменяш акаунти (ама разбира се не 5-6 акаунта, а с 1 карта само на 2 акаунта може), рефрешваш, чистиш кукита, хистори, сменяш браузера и така ... но все пак може твоята да е от картите, които просто не ги приема и туй то (например Виза Електрон на РФБ) ...
Чаено Момиче, грешка, корекция, не знам дали се доставят до БГ, никой не е споменавал и никъде не съм прочела такова нещо, знам единствено за Somewhere и Baby Walz, че не се доставят ...

# 2 075
Диони, знам,че си от "старите кучета",но дали не си блокирала картата от много опити? ИЛи наличността да не е осчетоводена?Или да наближава срока на валидност на картата?
ПОне нищо интересно не пропускате  Peace

# 2 076
Аз току що платих с Виза електрон на Уникредит булбанк. При първоначалното въвеждане на данните на картата и на мен ми излезе този надпис. Без да пипам нищо друго (въведените данни си стояха) натиснах F5 и автоматично плащането се потвърди. Много благодаря на отзивчивите момичета, които по-рано го бяха обяснили това.  Hug

# 2 077
  • София
Диони, знам,че си от "старите кучета",но дали не си блокирала картата от много опити? ИЛи наличността да не е осчетоводена?Или да наближава срока на валидност на картата?
ПОне нищо интересно не пропускате  Peace

Да уж съм от старите и точно с този тип карта съм плащала на точно два акаунта - валидна е до 7,12 ,2012 г , туко що проверих - пари има в нея. Каратта е на ДСК - виза. Проблема не е в каратат защото сега платих с нея във филюника. Интернето е че и на двата акаунта които мога да плащам с нея се блокираха и не ми дават достъп да  пиша изобщо номерът, а другата карта която имам за останалите два акаунта - мъжът ми я избумкал вчера /незнаел че има намеление в ларедут и сега чак в понеделник ще вкарам пари в нея/
Ето какво ми излиза на страницата за плащане http://www.snimka.bg/?album;aid=412160 и колкото и да рефрешвам /и рецептата на танитас пробвах/ не се променя, лошото е че на единият акаунт това положение е от снощи - надявах се сам да се оправи - ам не става

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 21:29 от dioni

# 2 078
  • StZ
тези жълти масички заслужават ли цена 17Е?
http://www.laredoute.fr/vente-table-d-appoint-ou-bout-de-canape- … minipdp=undefined

# 2 079
F 5 е рефреш на страницата .Simple Smile

Получих тези дънки      http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-denim-stretch-entrej- … iginminipdp=cross sell pdp&pos=2_n_ellos    Размер 36/38,тъмния вариант.Отговарят на други Елос-ки дънки същия размер.Странното е,че вътрешния шев надолу под  коляното се извърта напред,т.е. предното парче е по-тясно от задното под коленете.То се вижда и на снимката в сайта.Не е лошо,но е странно ,докато свикнеш.
81 дължина са ми точно,аз съм висока ок. 164 и не нося високи токове.Имат разтегливост,не са дълбоки,не са и много плитки.На мен ми харесват ,интересна изработка,пипнати.

Диони, и на мен ми се е случвало така да ми се блокира,изобщо да не може да се въведе номер на картата.Оправя се за различно време,при мен беше около 2 часа,но това преди намаленията.Събота и неделя едва ли ще има нещо интересно в ЛР,спи спокойно Wink    П.С. няма ли дежурни клонове на ДСК в събота? Ей затуй я обичам ПИБ,че работят и в събота някои клонове,че и удължено работно време имат...Да има само кой да пълни  Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 21:25 от Трапезица

# 2 080
  • София

Да уж съм от старите и точно с този тип карта съм плащала на точно два акаунта - валидна е до 7,12 ,2012 г , туко що проверих - пари има в нея. Каратта е на ДСК - виза. Проблема не е в каратат защото сега платих с нея в филюника. Интернето е че и на двата акаунта които мога да плащам с нея се блокираха и не ми дават достъп да  пиша изобщо номерът, а другата карта която имам за останалите два акаунта - мъжът ми я избумкал вчера /незнаел че има намеление в ларедут и сега чак в понеделник ще вкарам пари в нея/

Ако др. карта е на ДСК те работят и Събота до обяд.

# 2 081
  • София
Момичета, обувките на Columbia отговарят ли си на номерата? Става въпрос за тези: http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-en-cuir.aspx?productid= … =1&pos=10_n_n
мъжа ми носи тази марка обувки,и всичките до сега  са му били точни,носи 42,и си купува 42,но ги взимаме от англииските сайтове,мисля че няма  разлика с  ларедут Simple Smile

# 2 082
  • София

Да уж съм от старите и точно с този тип карта съм плащала на точно два акаунта - валидна е до 7,12 ,2012 г , туко що проверих - пари има в нея. Каратта е на ДСК - виза. Проблема не е в каратат защото сега платих с нея в филюника. Интернето е че и на двата акаунта които мога да плащам с нея се блокираха и не ми дават достъп да  пиша изобщо номерът, а другата карта която имам за останалите два акаунта - мъжът ми я избумкал вчера /незнаел че има намеление в ларедут и сега чак в понеделник ще вкарам пари в нея/

Ако др. карта е на ДСК те работят и Събота до обяд.
ДСК работят и точно за картата на ДСК не ми трябва банка - имам си онл банкиране, а другата карта е на Асет банк - те не работят събота

# 2 083
Накрая като пиша номера на картата ми извежда някакъв червен надпис. Уви нищо не разбирам на френски:( Пиша и секретния код и пак не става. Някой знае ли защо се получава така?
Wink Ти като не разбираш френски, да не си мислиш, че всеки пазаруващ от нас разбира, за това си има он лайн преводачи, криво-ляво се спретва превод  Peace
Във форума има и бутон Редактирай, с който може да си допълниш/промениш пост.
....и сега след "насмитането" да те залея с още гадост  Confused 1. Вариант вече на този акаунт се плащал с 2 различни карти и се пробваш да го направиш с трета
2. Сайтът е решил да ти прави номера и не иска да приеме плащането, може да се пробваш със сменяне на браузера, рестарт, чистене на кеш и бисквитки или първоначално с Ф5 бутона....ако не става и така...
3. Блокиран акаунт (за момента), утре може и да те пусне да платиш...може и да не  #Cussing out
4. картата не ти се приема от сайта по принцип, има на такива банки, пише май в 1ви пост или пък доста момичета се оплакаха, че имат проблем с карти на Райфайзен  Confused

...първият ден от намалението ми заби 1 акаунт, на който до момента не бях плащала с карта, пък и картата, която ползвах беше нова, пробвах 4-5 пъти, отказах се, пуснах през друг акаунт, на следващия ден на този "забития" без проблем си пуснах нова поръчка...та дано това е най-лошото и при теб и най-вече избраните неща да ти останат налични до утре  Peace

# 2 084
  • София
Кодовете се изписват ръчно а не с" копи-пейст".Ако все пак ги копираш преди това изтриваш последната цифра и я пишеш ръчно и става активен бутона.
  За референтния ето погледни къде съм оградила с червено.
http://prikachi.com/images/68/2861068x.jpg

Дa бе, да, а на мен, 'що ми ловят кодовете с COPY-PASTE newsm78

Общи условия

Активация на акаунт