Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 132 530
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Момичета,знам че  е  говорено назад,но досега не съм обръщала внимание,защото съм нямала такъв проблем,
но днес не ми дава да платя  с картата с която пазарувам от 3 години в ларедут,
дебитна на  ЦКБ,
пише следното:
Не можем да приемем тази карта. Моля изберете друг начин на плащане.
към сайта  ли да се обърна,браузъри ли се сменяха какво се правеше?

И при мен от както са почнали намаленията е все така...поръчах с чужда карта и успях, но с моите 2 карти все още не мога ooooh!

# 2 341
  • pomorie
според мн става за зимата ние го получихме.поръчахме го за другата зима но май ще ни омалее-114см  Peace

# 2 342
И к'во аз си легнах, а вие чак и центови неща добарахте?  Laughing Hug Нищо, аз си поначесах крастата. Яд ме е, че не пуснах някой и друг едноевров бански (не че от предното намаление нямам 10ина  ooooh!).  Mr. Green

Да питам, не знам дали сте го обсъждали, ама това палтенце отговаря ли си? http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-drap-de-laine.aspx?produc … =1&pos=27_n_n

kashmir, 20-30 страници назад една девойка каза, че го имала. Висока била около 161-2см, 51-52 кг (да ме извинява ако съм сбъркала мерките  Praynig Praynig Praynig), взела 38 номер. Било и ок. Пишеше, че и в 36 номер ще се събере, но можело да й подпира като си вдига ръцете.
Други пишеха, че си отговаряло на номера, дори девойки с по-малък бщст можело да вземат по-малкия номер.
За материята - не била кой знае какво, малко твърд плат. Не било за люта зима.
Молдел - елегантен.

Това е обобщено, което аз разбрах за това палтенце.

Ако изчакаш до края на другата седмица (може би  newsm78) ще ти кажа как е при мен 38 номер. Измамиха ме редутците, поръчах го на 15 евра Close Close Close.

# 2 343
Финти мерси, поръчах си от едноевровите, ще е добре ако дойдат  Mr. Green
От Типстерското яке съм поръчала без да искам 2 броя сиво 38 размер!!!

# 2 344
И аз го поръчах това палтенце на 15Э  #2gunfire
Кога свалиха цените? В 4 през нощта ли?

# 2 345
  • Бургас

Кое е якето? Ако е онова от 5евро, запази ми едното.

# 2 346
  • Къде ли не...

В 24 часа някъде.

# 2 347
la chickita хубаво ли е якето и на каква цена го взе - да не се прецакам newsm78

# 2 348

В 24 часа някъде.
Благодаря! Ще се върна на сайта след полунощ тогава с надеждата да има нови попълнения, че сега моите номера ги няма  Cry

# 2 349
  • Сандански
И аз го поръчах това палтенце на 15Э  #2gunfire
И аз в кюпа с 15Е палтенце, но  пък и спретнах една поръчица сутринта само с едноевровки  Joy само да фактурират всичко Praynig
Успях и комплек от оригамитата да направя за малката Peace
Много съм доволна...сега и всичко да дойде  Praynig
Дебнете момичета  #Crazy и успех

# 2 350
И аз да се отчета, да не съм капо  Mr. Green , записах се с това:

С кой код пусна поръчката?
33324-3 евро бе разликата, с тези за БД Mr. Green.
Т.е. само още 10% отстъпка без БД, така ли?

# 2 351
http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324162554& … =3&pos=30_n_n
някой има ли това палто - харесва ми , а са останали големи номера - по принцип вземам 36/38
Има ли надежда да ми стане 40?

# 2 352

Кое е якето? Ако е онова от 5евро, запази ми едното.

ок стига да дойде  Mr. Green
за това иде реч http://www.laredoute.fr/vente-veste-femme.aspx?productid=3241528 … lp&pos=12_n_n

# 2 353
  • Варна
Отзиви за тези неща по 1 евро?

Първо, честито коремче! Много се радвам за теб! Hug Имам първата блузка и потничето, а панталона сега си го поръчах. Блузката не е лоша, но е доста уголемена и се мачка доста. За коремче е идеална Peace. Потничето го имам и много ми харесва, но е стегнато трико и не е за коремчета, според мен. Панталона го заглеждам от предните намаления, но 6 Е ми се досвидяха, сега за 1 Е се прежалих. Mr. Green Ленен е.

Извинете, имам въпрос към тези, които са пускали поръчки от БГ към САЩ - мога да ползвам код за БД, нали? И до колкото си спомням до там нещата пътуват с обикновена поща, нали?
Благодаря предварително за отговора!!!  Peace

Редовно пращам до Канада, освен, че има безплатна доставка, за там все още има и "детаксе", т. е. намаляват сумата, заради разлики в данъка или нещо подобно, вече не помня. За 20-тина дни пристигат до там пратките. Peace

# 2 354
Туничката в оранжево аз я имам, купувала съм я още почти в нова колекция- уголемена е вярно, но пък е широка надолу, така че не може да се каже дали не е от модела. Материята е памук и е много приятна по мое мнение. А за 1 евро пък...бих напоръчала още, ако имаше номера...
От потника имам подобен май...моят е с по- широки прзрамки някак, не виждам хубаво дали е същия модел, на Актив Уеър е моя и дори имам 2 цвята. Бих казала, че е ОК за коремче, защото моя се разкроява леко надолу у е свободен. Много добра изработка е. Пак казвам обаче, не съм сигурна моделите дали са еднакви.
Аз се прецаках с оригамите, плика го поръчах на 11 евро, сега е 6  Shocked обаче компенсирах с палтето за 10 евро и това на 2 ту.
Издумках сериозна сума  Embarassed

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 14:45 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт