Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 132 879
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 355
Момичета,знам че  е  говорено назад,но досега не съм обръщала внимание,защото съм нямала такъв проблем,
но днес не ми дава да платя  с картата с която пазарувам от 3 години в ларедут,
дебитна на  ЦКБ,
пише следното:
Не можем да приемем тази карта. Моля изберете друг начин на плащане.
към сайта  ли да се обърна,браузъри ли се сменяха какво се правеше?
Вики, абсурдно е, защото и на мен никога не ми е отказвал сайтът плащането баш с Визата Ел на ЦКБ, но снощи не я иска картата, пробвах до блокаш 2-3 пъти  Laughing после затвориха сайта, по нощите станах, за да пусна поръчката, вс се беше оправило в акаунта, но пак не успях да платя, така че изкопах другата карта на ПИБ и мина от раз плащането...  Crazy
а точно със същата карта предния ден си платих съвсем спокойно неща от новата калекция Wink не, че е от значение, според мен какво си сложил и плащаш, ама...лошооооо, щото там останаха пари, от половината мои другите карти ги изпуках  Joy

wb, за туниката снощи, точно преди да пуснат ниските цени, значи около 12/12.30 виж поста на Кулмами, тя се изказа доста...неласкаво да кажем за тази иначе така красиво изглеждаща на снимката туника Wink

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 14:06 от anny_

# 2 356
  • Враца
и аз да се отчета с нещо в тези намаления...различното което поръчах е тази туничка за коремчето на систъра (нали ще съм леля)...ще помоля ако го има някой да каже става ли
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunique.aspx?productid=324 … minipdp=undefined

* Блгодаря момичета поне за 1 евро няма да ме е яд...видях аз че е високоза та не съм с големи очаквания

бебешкия комплект и едно пуловерче
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-manches-courtes.aspx?pr … ross%20sell%20pdp
http://www.laredoute.fr/vente-kit-naissance-4-pieces.aspx?produc … minipdp=undefined

другите нещица са същите като на всички по-горе. Имах проблем с Виза-та на Булбанк  newsm78 прехвърлих с Мастеркарда и стана. Да не би да са забранили и този тип Виза или както се оплакаха си има бъг в системата. Надявам се да отблокират акаунтаПриятна събота и неделя на всички Peace Peace

ето снимки на преливащата в розово рокля...хубава е, но се разтяга след няколко пранета...за 1 евро е екстра, ноаз я взех като от новата колекция за доста парички http://picasaweb.google.com/warbaby3/LaRedoute2?authkey=mH4b9Pqc … 91785950857591362
а това е и оранжевката блузка http://picasaweb.google.com/warbaby3/LaRedoute2?authkey=mH4b9Pqc … 27987419689799954

другото, което искам да попитам е нали само с DHL пристигат пратките, без пощата вече да знам там да следа пратката си въпреки че едни ботушки за систъра от 8 още не са се появили

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 15:08 от wb

# 2 357
през нощта и аз не можах да платя с виза кредитна на цкб,с която си плащам по принцип без проблеми,блокира ми и двата акаунта,на сутринта бяха разблокирани и платих

# 2 358
  • София
Моите неща от снощи не са фактурирани още  Crossing Arms  Ако чакам до понеделник, дано поне си заслужава  Rolling Eyes

# 2 359
  • МИНДЕРА
Какво трябва да се спази с кода за едноевровите

# 2 360
Мацки, някой пускал ли е поръчка с БД за под 10евро?  Mr. Green Имам една за 5евро, дали ще мине?

# 2 361
Момичета, някой да е успял да пусне поръчка в последния час - блокира ми всякакво плащане с карти?

# 2 362
http://www.laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller-caravane.aspx?prod … =2&pos=56_n_n
Това в упътването ми го превежда: Taies d'oreiller - дълга възглавница
А Гугъл автоматично ми го превежда : Калъф за възглавница ???

# 2 363
  • София
Мацки, някой пускал ли е поръчка с БД за под 10евро?  Mr. Green Имам една за 5евро, дали ще мине?

Не, над 90% шанс имаш да ти я откажат.

# 2 364
Помагайте, момичета!
За един от артикулите ми даде това във фактурата

Votre n° de client
580
N° commande/colis
201 10145805996
MADAME DYANA STAYKOVA

Roubaix, le 15 Janvier 2011
JUSTIFICATIF D'ACHAT
Colis facturé le 14 janvier 2011
Désignat article Référence Code Prix HT Qté TVA Mnt TTC Eco-p.
COUSSINS 624.1417 1 3E14 2 19,60 7E50 0E00 *
Les articles suivis de '*' ont bénéficié d'une remise.
Total marchandise (avec réduction) 7,50 E
Dont TVA sur articles : 1,22 E
Le duplicata reprend les articles réellement gardés à l'exclusion des articles
retournés ou échangés.

# 2 365

Не, над 90% шанс имаш да ти я откажат.

Мерси ще прежаля още 5 евро, ама потничетата за по 1евро как да не ги поръ4аш  Crazy

# 2 366
  • Испания
Момичета, някой да е успял да пусне поръчка в последния час - блокира ми всякакво плащане с карти?
Аз-два пъти от два акаунта,без проблем -кредитна виза на УКБулбанк  Peace
Ако продължавам така ,ще ми спрат нета  Mr. Green

# 2 367
  • София
Момичета, за кръглите цени нали се сещате какво ще последва - ще събираме пак референтни номера .....

# 2 368
http://www.laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller-caravane.aspx?prod … =2&pos=56_n_n
Това в упътването ми го превежда: Taies d'oreiller - дълга възглавница
А Гугъл автоматично ми го превежда : Калъф за възглавница ???

Това е калъфка за дълга възглавница/траверсин/, но не е с обичайните размери 85/185, а 43/185см. Peace

# 2 369
  • Пловдив
Моите неща от снощи не са фактурирани още  Crossing Arms  Ако чакам до понеделник, дано поне си заслужава  Rolling Eyes
И моята не е,ама то си е нормално за събота инеделя.....макар че нищо нормално вече няма в Ларедут,те никога не са пускали и такива примоции в петък срещу събота,затова и снощи ги отсвирих,ама ей го на......... #Crazy Добре че си имам златни дружки да дрънкат.Обичкам ви  Heart Eyes
На пук и на всички които имаха проблеми с карти,моята поръка пък мина от първия път (с Виза електрон на ЦКБ) Даже уж щях да махам едни тениски и да сменя кода,ама здраве да е,те и без това си ми трябват,най-много да ги намалят още,но то пък не може вечно да сме на далавера,няма да има тръпка,така се нацелват хубави неща,ама и си се набутваме с уж ефтинийки...........на мен поне това ми е "сладкото"

Мацки, някой пускал ли е поръчка с БД за под 10евро?  Mr. Green Имам една за 5евро, дали ще мине?
ами те махнаха 5 евро,сега като урежат и кодовете и ще си купуваме парцалки от моловете за 50-100 лв  Peace

Какво трябва да се спази с кода за едноевровите
Въпроси за кодове в другата тема,ама виж си формулирай въпроса,така че да те разберем,то и да има желание да помогне човек,няма как при такъв въъпрос  Shocked
Ами тогава хич и не пробвай вече,спри и изчакй до утре,най-много да пробваш друг акаунт и с друга карта  Hug

Момичета, за кръглите цени нали се сещате какво ще последва - ще събираме пак референтни номера .....
ти си златна по тези неща
Аз имам на моята поръка,нали чаках от 2.30 до 3.30 да пуснат сайта,та успях да си наснимам кошницата,кажи ако ги искаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт