Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 132 840
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 445
Момичета извинявам се ако е питано, но защо ми огражда неща от марката Vertbaudet  в оранжево. Иначе кода за БД се задейства. Не ги доставят до тук ли? Артикула е наличен като номерация, пробвам с няколко неща  Sad.

# 2 446
Не ми е активен бутона да си валидирам поръчката.
Пробвех през два браузера.
Иска в ляво да допишеш нещо  newsm78
То обикновено е в ограденото в червено поле.
Примерно аз си пиша адреса на трите реда, едно и също  hahaha защото ми писна да ме връща понякога, 1 път нп, 2ри път иска да пиша, е като иска копвам адреса ул и номер (друго нямам) на 3те реда и готово  Whistling
На първият ред за телефони,където пишело фИкс - твой тел, на втория ред, ако пак не те пуска нещо по примера, който иска 07 ххххх и минава Wink

ягодов аромат
Ягодка, `щото не искаш да ти го доставят до Франция, затова Wink
 #Cussing out само до там се доставя марката...иначе какви неща имаааа  Heart Eyes
и на Адидас какви детски пак мернах, ама и те само до Фр  #2gunfire
ВИКИ  newsm78 защо пък с доставка (без код) да минава плащането, а иначе да не ще...ама и изнудване  #2gunfire

# 2 447
Victory_pb, също за първи път поръчвам, а за капак и не разбирам френски. Карам малко /абе направо изцяло/ на автопилот, като се осланям на опит от английските сайтове  Joy  Ама като вземат да ми пращат разни неща и автоматичния преводач ги превежда без смисъл направо  #2gunfire  
Извинявам се за офф-а...

# 2 448
Понеже не съм поръчвала от лятото, сега за колко време пристигат пратките?

# 2 449
Мерси anny_, но това  #Cussing out гадове! За нас само боклуци  Sad

# 2 450
Понеже не съм поръчвала от лятото, сега за колко време пристигат пратките?
Laughing Синеоч, СЕГА по намаленията не се знае, иначе нали с ДЧЛ ги пращат основно, има и изключения с пощата, но обикновено до 10 дни мах пристигат ВКЪЩи!
 Peace

ягодов аромат, не е само тази марка, доста ...айде не доста, но поне 3-4 съм забелезала аз  Crazy има едни сладурски играчици за малки на прилична цена, ако пък и се намалят, стават супер изгодни, ама...нЕЕЕЕЕЕЕ, не и за нас  #Cussing out

# 2 451
от днешната поръчка, която още не е фактурирана, някои артикули ми излизат на първаначалната цена, без намаление.  На тази цена ли ще ми вземат пари от картата?

# 2 452
Мерси Ани  Hug Heart Eyes питам по принцип, а за намаленията е ясно.  Whistling

# 2 453
Простете, ако е обсъждано: тези отговарят ли си на номерата? За 39 какво трябва да взема?
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bas-croute-de-cuir.aspx?pr … e=1&pos=2_n_n
Много ви мерси, златни сте.

# 2 454
от днешната поръчка, която още не е фактурирана, някои артикули ми излизат на първаначалната цена, без намаление.  На тази цена ли ще ми вземат пари от картата?
Не,като ти фактурират ще ти излезе с намалените цени.Явно сме го напъплили тоя сайт,моята от снощи не е фактурирана,а някои неща вече са изчерпани,да видим ще стигне ли нещо до мен

# 2 455
  • StZ
тези дънки има ли ги някой? ако може отзиви и отговарят ли си размерно
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-enduit.aspx?productid=32 … minipdp=undefined

# 2 456
  • София
Не. На каквато си си ги "изловила" ти.  Peace Mr. Green

# 2 457
OPERATION SOLDES]: -10% supplémentaires avec le code 68888 avant mardi soir minuit ! Misssion n°2: surtout de RIEN laisser passer ! Jusqu'à -70%:  Това е от Фейсбук

# 2 458
  • Sofia
Много благодаря на всички  Hug
Поръчах, но кажете какво поръчвате на мъжете си, има ли изгодни да се отсрамя поне с нещичко?  newsm78

# 2 459
  • София
Здравейте,
бихте ли коментирали ако някой е поръчвал това мъжко  спортно яке на Адидас http://www.laredoute.fr/vente-veste-zippee-imprimee.aspx?product … iginminipdp=cross sell pdp
и този панталон Адидас
 http://www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324163240& … iginminipdp=cross sell pdp
или препоръчайте някой  друг хубав екип за мъж.

Отговарят ли си на номерата- умалени, уголемени?
Моля Ви споделете ако имате отзиви, за да се ориентирам какво да поръчам! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт