Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 130 956
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 685
  • Монтана
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-snice-bebe.aspx?productid= … amp;source=search
За първи път ще взимам на близначките ми маратонки.За краче 13.5 см и 14 см номер 23 и 24 ли трябва да е.Ако някой е взимал от тези номера ще може ли размери.

точно от този модел 24 номер за госпожицата с 14см краче ще са идеални, за другото предполагам 23

# 2 686
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-a-bretelles.aspx?productid … ross%20sell%20pdp
Mомичета, това го поръчах,но не разбрах има снимано потник и блуза кое ли е? newsm78

Потник е. Пише, че е с презрамки. Peace

# 2 687
 Момичета, какво мислите за това пуловерче, някой беше писал ,че много се лепи  по него  или... Thinking  не помня,  Laughing  благодаря за отговорите предварително.. Grinning
Имам в синьо-34-36 за дъщеря ми,  и лилаво 38-40 за мен ,и съм много доволна,мекичко,личи си ангората,и много топли.Моите не лепят,може би малко уголемено,38-40 е по скоро 40,стои ми свободно,но може да се комбинира и с коланче. Бях давало мерки в предишната тема.Аз много си го харесвам Peace

Flowers Bouquet

# 2 688
Моля за малко помощ
не бях пускала поръчка от доста време и сега не знам къде точно да видя дали поръчката ми е фактурирана.Питането ми е следното трябва ли да се отрази в статута или факта ,че поръчката вече е на 4 стъпка означава ,че е фактурирана.
Благодаря предварително.

# 2 689
  • Испания
 Момичета, какво мислите за това пуловерче, някой беше писал ,че много се лепи  по него  или... Thinking  не помня,  Laughing  благодаря за отговорите предварително.. Grinning
Имам в синьо-34-36 за дъщеря ми,  и лилаво 38-40 за мен ,и съм много доволна,мекичко,личи си ангората,и много топли.Моите не лепят,може би малко уголемено,38-40 е по скоро 40,стои ми свободно,но може да се комбинира и с коланче. Бях давало мерки в предишната тема.Аз много си го харесвам Peace
Ето и размери ,копирам от преди 2 месеца

38-40- ширина под мишница-53 см,
            щирина на самата блуза-52 см
            ширина ластик долу- 50 см
            дължина  64 см
34-36-ширина под мишница-49 см
           ширина блуза-48см
           ширина долу ластик-44 см
            дължина 63 см
Аз по принцип нося 38-40-висока съм 160 см 56 кг,и по-малката ми е супер,но ми е леко тясна в ръкавите,другата ми е голямка,но си я нос с кеф,иначе блузето е хубавко,фино и мекичко. Дъщеря ми носи 34-36,S,на нея й стои перфектно,просто зависи как обичате да носите дрехите си,по -свободни или не  Hug

# 2 690

Flowers Bouquet

Подкрепям мнението, само че моето наистина ми е уголемено и го нося с широк колан, много ефектно пада. Обачено се получиха топченца и материята се раздърпа и зававаля, там където стои колана.

# 2 691
  • Бургас
Взех зелената на дъщеря ми , възхитена съм от качеството и кройката и поръчах и за мене. Купих ги за 3 евро преди месец, не се колебай изобщо  Simple Smile
Каква е разликата между дамските неща и момичешките? С извинение за въпроса, но не е предвидено да има пищен бюст ли  /не че няма 16-18 годишни момичета с такъв/ Joy  ... или кройките са за по-слабички???

Аз редовно си взимам от детските за 12 години, а по принцип при женските съм за 38 или М. А относно бюста нося сутиени 75 C и не съм никак плоска. Винаги обаче се съобразявам с материята на дрехата. Дано са съм помогнала  Simple Smile

# 2 692
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-snice-bebe.aspx?productid= … amp;source=search
За първи път ще взимам на близначките ми маратонки.За краче 13.5 см и 14 см номер 23 и 24 ли трябва да е.Ако някой е взимал от тези номера ще може ли размери.
23№ стелка 14,5см

# 2 693
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-drap-de-laine.aspx?produc … =1&pos=tg_n_n
Момичета ,ако някой има от това палтенце 40 номер нека да даде размери baby_neutral.Аз си вземам дрехи 38/40,но от това поръчах 40 нномер.

# 2 694
n_a - ето ги размерите на Baskets Snice AC I enfant garçon:

http://veni05.wordpress.com/2010/01/31/baskets-snice-ac-i-enfant-garcon/

liliaaa, въпреки, че пише т-шърт е потник с презрамки, които се регулират с връзване отзад на гърба, отзивите са само положителни.

# 2 695
не се стърпях и заформих една поръчка от 1 Еврови боклучета,ей така само за спорта....цяла поръчка ми излезна 11 Е,обаче във суиврито артикулите ми излизат с цени 0.00 Е,дали ще ми ги пратят и само мога да си хвърля един боб newsm78

# 2 696
  • Под Сините камъни
Има ли някой с фактурирана поръчка от вчера следобед, или днес им е изцяло почивен ден  newsm78
Моята е фактурирана.
не се стърпях и заформих една поръчка от 1 Еврови боклучета,ей така само за спорта....цяла поръчка ми излезна 11 Е,обаче във суиврито артикулите ми излизат с цени 0.00 Е,дали ще ми ги пратят и само мога да си хвърля един боб newsm78
Мисля че още не е фактурирана.Когато я фактурират на цената от 0.00Е ще е реалната

# 2 697
Здравейте , моля за малко помощ . Не бях пускала поръчка от есента и сега се пробвах . По принцип пратката е на мое име и плащам с дебитната карта на мъжа ми . До сега все така съм плащала и не е имало проблем . В картата има пари , но ми отказа плащането с нея . Валидна е до септември . Тогава се опитах да платя с моята кредитна , но отново не ми я прие , тя е валидна до 2012 . И вече  системата не ни разрешава плащане . Влизах на ново в акаунта , но като стигна до плащането ми изписва само , че не приема картата без да съм въвела нищо и съответно няма как да платя и да пусна поръчката . Та да имате идея защо става така и някакви предложения какво да правя ? Благодарая предварително   bouquet

# 2 698
предполагам че е коментиран този анцунhttp://www.laredoute.fr/vente-survetement-riso.aspx?productid=32 … ross%20sell%20pdpг,но моя мъж чак сега го хареса.Моля за отзиви за качеството му.В сайта на Вени намерих р-рите

# 2 699
това е само горнището,нали?

Общи условия

Активация на акаунт