Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 130 931
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 700
Момичета имам нужда от помощ...Чета всички ваши коментари и гледам да не досаждам  с глупави въпроси,то и този може да е глупав ама все пак да питам Embarassed
Вчера направих поръчка от едноеврови парцалки за около 20 евро и както изглеждаше всичко наред(получих и потвърдителен мейл за успешна поръчка),после си отворих suivre mes commandes и там половината блузки ги нямаше????Също ми изписва и това:Commande réalisée le 15/01/2011

pour un montant total de : 19,80 €

Mode de réglement : CARTE BANCAIRE

Montant réglé : 0,00 €

Montant restant à régler : 19,80 €

Та въпроса ми е какво означава това,ще ми анулират ли поръчката и как стои въпроса с парите???Благодаря ви предварително

# 2 701
# 2 702
  • Испания
Моля ви помогнете за това http://www.laredoute.fr/vente-veste-femme.aspx?productid=3241528 … ross%20sell%20pdp ,отговаря ли си на номера ,нося 38-40 блузи,по-скоро 38,поръчах 40,но се притеснявам да не е голямо,отговаря ли си или да поръчвам 38  newsm78

# 2 703
Момичета, да попитам, когато изпише , че не може да се плаща с тази карта. Защо, не ми позволява да опитам с друга, стои като блокирана страничката за плащане newsm78

# 2 704
  • Варна
Момичета имам нужда от помощ...Чета всички ваши коментари и гледам да не досаждам  с глупави въпроси,то и този може да е глупав ама все пак да питам Embarassed
Вчера направих поръчка от едноеврови парцалки за около 20 евро и както изглеждаше всичко наред(получих и потвърдителен мейл за успешна поръчка),после си отворих suivre mes commandes и там половината блузки ги нямаше????Също ми изписва и това:Commande réalisée le 15/01/2011

Та въпроса ми е какво означава това,ще ми анулират ли поръчката и как стои въпроса с парите???Благодаря ви предварително

Виж дали е разделена поръчката на две, една част на първа стъпка и една част на четвърта стъпка. тези които са останали на първа стъпка са ти отказани, другите най-вероятно ще получиш. Блокирана ти е цялата сума, но ще изтеглят пари само за артикулите, които ще ти доставят.

Момичета, да попитам, когато изпише , че не може да се плаща с тази карта. Защо, не ми позволява да опитам с друга, стои като блокирана страничката за плащане newsm78

На един акаунт може да се плаща с две карти, както и  на два акаунта може да се плаща с една карта. Да не би да си объркала на кой акаунт с коя карта плащаш или някаква част от данните, това е причина да ти се блокира временно акаунта.
Как да разрешиш проблема? Мисля, че е описано в първия пост на темата.

# 2 705

E точно това и при мен се получава . И защо ,  след като и двете карти , с които пробвах са активни ?

# 2 706

E точно това и при мен се получава . И защо ,  след като и двете карти , с които пробвах са активни ?

При мен също. Пробвам и не става.

# 2 707
Момичета отзиви за това,отговаря ли си и дали е хубаво Grinning http://www.laredoute.fr/vente-sweat-molleton.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined

# 2 708
Малко в страни от темите, които разисквате, ще помоля за отзиви за това http://www.laredoute.fr/vente-nettoyeur-vapeur-sc388.aspx?produc … e=1&pos=3_n_n
Благодаря предварително   bouquet

# 2 709

Рестартирайте компютъра, така ще се оправи  Peace

# 2 710
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Да ви похваля тази жилетчица,супер е,ако някой се чуди .

http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-bebe-fille-et-garcon.aspx … e=1&pos=7_n_n

# 2 711

Виж дали е разделена поръчката на две, една част на първа стъпка и една част на четвърта стъпка. тези които са останали на първа стъпка са ти отказани, другите най-вероятно ще получиш. Блокирана ти е цялата сума, но ще изтеглят пари само за артикулите, които ще ти доставят.
Ами не ми е разделена всичко е на 1ва  стъпка и са смесени...Абе явно търпение му е майката...Мерси много за бързия отговор  bouquet

На един акаунт може да се плаща с две карти, както и  на два акаунта може да се плаща с една карта. Да не би да си объркала на кой акаунт с коя карта плащаш или някаква част от данните, това е причина да ти се блокира временно акаунта.
Как да разрешиш проблема? Мисля, че е описано в първия пост на темата.

# 2 712

Рестартирайте компютъра, така ще се оправи  Peace

Не става Sad

# 2 713
  • Града без гарги :)
съжалявам ако се повтарям но какъв може да е проблема за да не ми еприма кредитна карта на пощенска банка , има ли някой друг същия проблем ?

# 2 714
  • София
Момичета прочетете малко темета, почти на всяка страничка се коментира за блокирани акаути!
След като се пробвате да платите акаута блокира понякога за 24 часа, може да пробвате кото изтриете бисквитките, хисторито, смените браузара или рестартирате компютъра, но не винаги се получава.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт