Отговори
# 630
Мама МиМи горката искрено ти съчувствам, ама не им обръщай внимание, защото с роднини от другата страна войните са много тежки, по добре не започвай. С мили очи можеш много повече неща да постигнеш, остави ги да си покажат до край глупостите и мъжа ти сам да види кой е прав и крив Thinking Днес бяхме на ваксини и на консултации, аз пък от добри отношения, все с цялата рода ходя Simple Smile че ни прегледа докторката първо нас и тогава реши да му бие ваксинациите, иначе сме пораснали доста 6080г 61см Heart Eyes голям мъж, взех си риванол ако му се подуе ваксинацията и тя ми изписа свещички- ефералган, защото се усвоявали по добре от дупето при 2месечно бебе, отколкото пана дола през устата Rolling Eyes, той се усвоявал по добре след 3-ти месец

# 631
  • 42.016399,23.101179
didka banditka аз давах на Белослава био гая веднага след болницата още преди да и почнат коликите, защото нали беше на антибиотици милото в родилното, а тези капки ги дават и за нормализиране на флората след прием на антибиотици. Успоредно с тях и давах и Инфакол. Та не знам точно от кой вид капки но коликите и спряха още реди да свърша първите шишенца и на двата вида. Не съм купувала други дано и не се налага. Confused
Мама МиМи случила си и на етърва и на свекърва. #2gunfire
с какви признаци протича действащия грип в Областите където има епидемия???
При нас беше главоболие, температура и кашлица. Но други познати се оплакват и от болки в гърлото, а някои и от повръщане. Cry
И ние днес направихме голяма разходка, 4 часа спа навън, ама сегане млъква и не дава на татко си да седне, само на ръце и то в движение иска да е. Joy

# 632
Мама МиМи , един специален поздрав, надявам се да се усмихнеш Simple Smile

Една баба продава ябълки на пазара и вика:
- Яаабълки от Чернобил! Купете си ябълки от Чернобил...
Един човек я пита:
- Абе, бабо, имаш ли акъл, кой ще ти купи ябълките като им правиш такава реклама?
- Аааа, купуват, чедо, купуват. Я снаха за свекърва, я свекърва за снаха...

# 633
  • София
хахаха мише, страхотен виц и аз бих си купила от тези ябълки хахаха . newsm62

# 634
  • Козлодуй
Мики и Бръмбазела, имам нужда от помощ!
Ако има мами, които са се сблъскали със същия проблем, моля и вас за помощ!
Преди време имах проблем с лактацията. Много ми намаля кърмата. След съветите на Мики и на другите момичета от форума, нещата се оправиха. Да, обаче сега съм на другата крайност. От известно време се събуждам сутрин подгизнала в мляко, но само от едната страна. Едната ми гърда е твърда като камък и точно от нея тече млякото. Другата е мека, но като количество мляко има колкото и в другата гърда. Опитах по-малко стимулация на твърдата гърда, но явно не се получиха нещата.Сутринта се събудих с адски болки във въпросната гърда. Изцедих съвсем малко, но болката не премина. През целия ден само веднъж слагах Алекс да суче от нея. В момента пак ме боли. Предстои ми да пътувам за няколко дни и ме е страх като ще бъда само с помпата, да не стане и по-лошо. Знам, че трябва по-рядко да се цеди и да не се изпразва гърдата до край. Нещо обаче не се получава.

# 635
  • София
Момичета сега се рових по форумите тук и вижте на какво попаднах - една мама е публикувала тема за опасни биберони на Чико. Става въпрос за конкретна залъгалка, затова копирах линка за да видите, ако някои има такава.
http://riokoz-vt.com/informazia2.htm#avtomat

# 636
Мише страшен виц.Аз на тях не по една-по две бих им взела  devil

# 637
  • Дъблин
Как сте мами, за малко ви изпуснах от поглед и сте изписали сума страници Simple Smile

Само да споделя, че днес ходихме пак на док с Ива и той каза "Май ще се разминете с болницата засега", ох, дано  Praynig
Продължаваме с антибиотика, вече се специализирахме как да го даваме със спринцовка, сиропчето също взе да й харесва. Само с капките за нос е драма и много плаче горкото  Sad Надявам се на следващата консултация да не й слагат ваксини.
Браво на добре наддаващите бебоци, аз не очаквам да е качила много, защото тези дни не й върви много яденето, но поне да не сваля.

За съжаление и ние с баща й сме болни, много е упорит този вирус. Не знам грип ли е, какво е, ама като те хване за носа и не пуска по една седмица, още не можем да го преборим.
Връщам се да ви чета, пазете се и бъдете здрави!  Hug

# 638
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Smurfieta,
пожелавам ви бързо оздравяване на всички вкъщи и мъничето да се оправя  Hug Не ви пускам в болница  Naughty

Ние с Марти утре сме в Пирогов да му махнат хематомчето на пъпчето  Sad Малко ми е притеснено, въпреки че знам, че няма нищо страшно. Искам да мине и да замине по-бързо, че ми писна да го гледам тоя Пирогов  Tired

# 639
Мики и Бръмбазела, имам нужда от помощ!
Ако има мами, които са се сблъскали със същия проблем, моля и вас за помощ!
Преди време имах проблем с лактацията. Много ми намаля кърмата. След съветите на Мики и на другите момичета от форума, нещата се оправиха. Да, обаче сега съм на другата крайност. От известно време се събуждам сутрин подгизнала в мляко, но само от едната страна. Едната ми гърда е твърда като камък и точно от нея тече млякото. Другата е мека, но като количество мляко има колкото и в другата гърда. Опитах по-малко стимулация на твърдата гърда, но явно не се получиха нещата.Сутринта се събудих с адски болки във въпросната гърда. Изцедих съвсем малко, но болката не премина. През целия ден само веднъж слагах Алекс да суче от нея. В момента пак ме боли. Предстои ми да пътувам за няколко дни и ме е страх като ще бъда само с помпата, да не стане и по-лошо. Знам, че трябва по-рядко да се цеди и да не се изпразва гърдата до край. Нещо обаче не се получава.

Струва ми се, че си запушила каналче, неприятно е, но се оправя за ден-два. Имаш ли зачервявае някъде по гърдата, или синина, бучка?
В момента и аз съм със запушено каналче... за 4ти път. Писна ми вече, ама няма как.
Трябва да слагаш бебка повече на болезнената гърда. Вземи си дълъг горещ душ преди кърмене, прави си кръгов масаж на болезнената гърда като започваш от основата към зърното. Може да пробваш и компрес с памперс напоен с много топла вода, но душът е по-ефикасен  Peace
На мен ми се случи за първи път на Коледа и така се оправих.  Hug

Но все пак нека и консултантките да кажат, може да греша  Rolling Eyes

# 640
  • 42.016399,23.101179
Момичета сега се рових по форумите тук и вижте на какво попаднах - една мама е публикувала тема за опасни биберони на Чико. Става въпрос за конкретна залъгалка, затова копирах линка за да видите, ако някои има такава.
http://riokoz-vt.com/informazia2.htm#avtomat
Ле лееееееее, ние сме с чико, макар и не същия модел. Може ли и линк към темата където е обсъщано. #Crazy

# 641
  • Λάρισα
Аз пък си ползвам само тези (точно Soother-a) и нямам намерение да ги сменям. Може да е някоя дефектна партида, макар че и това не ми се вярва. Ако имаше проблем, най-малко Chicco щяха да ги махнат от сайта си, си мисля аз Peace

едит: Сега се поразрових международно, че май-май има такава работа...

http://www.productip.com/en/news/chicco-soother-poses-chemical-risk/

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 22:42 от lammah

# 642
Аз пък си ползвам само тези (точно Soother-a) и нямам намерение да ги сменям. Може да е някоя дефектна партида, макар че и това не ми се вярва. Ако имаше проблем, най-малко Chicco щяха да ги махнат от сайта си, си мисля аз Peace

100% съм съгласна!!! освен това, ако се втрещяваме за всичко вредно, по-добре направо да лягаме и да умираме  Peace (само за инфо - не ползвам и никога не съм ползвала шишета и биби на чико, в сми, не съм пристрастна)

# 643
  • Λάρισα
Ми, мише, аз редовно се замислям колко е вредно всичко и ми идва да легна и да се закопая самосиндикално. Като изключим това, хич не обичам да изпадам в крайности  Mr. Green

Иначе по въпроса, ето тук пише, че става въпрос за "Type/number of model: CHICCO PHYSIOSOFT GOMMOTO SOOTHER 0+, LOT 1009120051/12/2009". Тоя лот за мен си е чиста партида  Peace

# 644
охх, и на мен много често ми идва да легна да умирам, особено в последните 5-6 месеца, ама две деца трябва първо да отгледам  family4

Общи условия

Активация на акаунт