Отговори
# 660
Сега гледах обедните новини. Казват че няма Витамин Д по аптеките, Видангол няма внесен и Деавита също е свършил по аптеките. Казаха че ще започне ново производство чак от средата на февруари.

Еми да в общи линий е това дано скоро време да оправят нещата че да можем да си го намерим
Казаха че е много важен за зимните бебета поради липсата на слънце и че бебетата имали имунитет за рахита до 3 месец ама само тези който са на кърма.В кърмата имало витамин Д ама не бил достатъчен и затова препоръчвали допълнително и капки

# 661
Привет!
Изабел и нашта хубавица се буди на два часа тази нощ. Нещо са се наговорили с твоя юнак Mr. Green
Лиана споко мила! Колкото повече им се връзваш, толкова по-изнервящо ще е за теб. Хората мноооого ама много обичат да давят акъл и хич не е нужно да им обесняваш и обеждаваш. Пести си енергията Hug
Мише вица е страшен Joy Joy Joy
Мама Мими честита ти радост Hug Моята е тук отпреди празниците. Използва ни за хотел, когато иска да изкара малко пари и хоп, пристига. Стои в къщи докато си намери работа, после влиза да гледа някоя баба за месец, идва ни пак на главите преди да си тръгне и така. Познай как съм аз Twisted Evil

# 662
Кой скоро е купувал Деавит да каже от къде го е намерил,питам преди да търся извън БГ.

# 663
аааа, Беруш, аз съм последният човек, който се връзва на еко-идиотиите - всичко казано от мен беше в ироничен тон  Mr. Green. А ми иде да се закопам като гледам новините, особено в част 'вътрешна политика и икономика' - простотията ме подтиска, мила, малоумието и некадърността  Crossing Arms
Терминатор, за мъжовете съм напълно съгласна - 99% от тях до живот слушат мама и/или кака
Дори, браво на теб и младежа за мерките от учебника Wink
Мама МиМи, предлагам като те ядоса да ни разказваш, а ние ще те развеселяваме  Mr. Green Свеки на Капризчето ли беше тази, която отиде на санаториум точно, преди да се роди бебето  Crazy
liana85, а ти защо изобщо им обясняваш?!
арида1, какъв празник е днес?
За ВитД - поредният идиотизъм, какво друго да кажа  ooooh!
bilyana333, какво се случва с бабите след месец, гледанаи от свекърва ти?!  Joy В Атина има ли Вит Д?

# 664
мише-днес е бабин ден Heart Eyes

# 665
  • В две мънички очи...
bilyana333, наистина си е ужас това. Ох може да съм далеч от приятелите но поне съм и далеч от мами и свекърви та им е по-трудно да идват за много време. Сега ако малкия реши да бъде добро дете днес ще разгледам ларедут, татито е решил да направим поръчка Simple Smile

Дидка, ние преди почти две седмици, ако искаш ще помоля мъжа като се прибира да провери в същата аптека и вечерта ще мога да ти кажа дали имат още.

# 666
Ysabell-да определено ще ти бъда благодарна.

# 667
Здравеите  мамчета Simple SmileРядко пиша,но ви чета  често.Имам проблем Мики и Бръмбазелка помагаите моита малка калпазанка не изка да цока от гърдите плаче и се върти на другата страна до сега е била изцяло на кърма преди два дни се изцедих пробно и едвам изцедих 80гр. и я дохраних с Лактана.Днес пак я слагам на гърдите и пак плаче и се варти на другата страна Sad Sad Sad

# 668
Здравейте, мами!
Аз имам един въпрос - вие пиете ли витамините, които сте пили през бременността.Аз все още ги пия по препоръка на АГ. Питам, защото в тях също има витамин Д и се зачудих при това положение трябва ли да давам и Деавит  Thinking Thinking Thinking

# 669
Мише, незнам за бабите, само мога да си представя като знам какво ми се случва на мен със нея в една къща дори за няколко часа  Mr. Green Anyway тази ситуация веднъж годишно мога да я изтърпя щот съм артист по рождение ама да идва когато си ще НЕ. Скоро тропнах с крак и се сдобих с първи сериозен семеен скандал с половинката след две години съвместно съжителство, но няма да отстъпя. Всеки по къщите си, за да се разбираме  Mr. Green
Изабел, абе то и ние сме на 1200 км. ама оттърване от нея няма мила.
Та като съм се разбъбрила, току що видях че било бабин ден. Да са живи и здрави!
За витамин Д хич не съм наясно, защото доклокото знам тук не го изписват мн.мн.
Айде стига съм спамила, мисля да грабна дребната в кенгурото и да помятам крачоли с нея из квартала за да набавим въпросния витамин  Heart Eyes
Боби, аз пиех желязо и калций през бременноста и след като родих ги спрях. Не че не ми препоръчаха да продължавам да ги пия, но ми се стори че от желязото беба се запече, а калций си набавям с мляко. Според мен няма смисъл да пиеш витамини ако се храниш правилно и не си анемична и т.н. - мое мнение.
Лам, докато философствам тук, то слънцето забегна някъде ама излизаааааам.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 13:41 от bilyana333

# 670
  • Λάρισα
За витамин Д хич не съм наясно, защото доклокото знам тук не го изписват мн.мн.

Да не кажа изобщо Peace Коментираха скоро нещо в гръцката тема, не помня дали изобщо някой беше давал. Иначе ви завидях за слънцето, тука вали един гаден дъжд, ужас. Обаче нещо ме беше стегнала шапката, издебнах го да спре за малко, метнах и аз Рошла в кенгурото и излязохме с кученка на разходка.

# 671
lammah, bilyana333, аз знам, че не се изписва в Гръцко, щот слънце бол, ама дали се продава Вигантол в аптеките питам. Че с този дефицит тук, да си поръчам на приятел да ми донесе. Ако знаете или можете да разберете, ако ви е удобно....Благодаря в авданс   bouquet

Да питам и друго: моят Кръгльо от известно време си държи главата обърната само на ляво  newsm78 Обърнах всички интетресни неща да са в дясно от него, той пак в ляво гледа.... Както казва баща му, най-вероятно се втелясвам, ама вие имате ли подобни наблюдения с вашите бебета?

И, някой знае ли нещо за прекрасната Кьолнска мадама? Губи ми се последните дни - да не е избягала някъде по топлите страни да си почива?

# 672
МИКИ,БРЪМЗЕЛА помагаите моита малка калпазанка не изка да цока от гърдите плаче и се върти на другата страна до сега е била изцяло на кърма преди два дни се изцедих пробно и едвам изцедих 80гр. и я дохраних с Лактана.Днес пак я слагам на гърдите и пак плаче и се варти на другата страна   

Информирай модератор 

# 673
  • Λάρισα
мише, ще накарам мъж ми да пита Peace

За главата - и Дора е така, не че не може надясно, ами не иска  Tired А като е по корем само надясно я върти, като е права пък пак я килва само на едната страна. Докторът вчера ми каза, че това било синдром на не знам си кой и ми показа каква 'гимнастика' да правим - да я слагам легнала по гръб, с едната длан притискам лявото рамо, а с другата - главата към нелюбимата страна. Така за по околко 10-15 секунди, по няколко пъти. И всичко ѝ редя отдясно, че сама да се върти натам.

# 674
днес ми е ден за спам  Mr. Green

Вижте какво прочетох току що в сайта за кандидатстване в детските градини:

06.01.11 Кандидатстване за новата учебна 2011/2012 година

Родителите на деца родени 2008 и 2010 г. ще могат да правят кандидатури, съответно за първа градинска и първа ясленска групи, след 01.03.2011 год. за класиранията през новата учебна 2011/2012 г. с първоначален прием от Септември 2011 г.

Интересувам се, защото аз правя планове, живот и здраве всичко да е наред и да го приемат, Александър да тръгва на градина пролетта на 2012г

Общи условия

Активация на акаунт