Отговори
# 675
Момичета вчера бхме на консултация 2 м
Нашата красавица е наддала 1100  и 3 см е пораснала (малко ми се виждат сантиметрите нещо )
Колко са средните растежи на бебетата на месец ,че ние май сме късички и дебелички и това само на мамина кърма !
Вече сме 5 кг и 53 см
Биха ни ваксините държа се геройски само на едното краче леко се зачерви ,но слагам реванол компрес
Иначе витамин Д как ще го намерим и то деавит май съдържал и вит А и имало опасност от предозиране (т.е. не бил най подходящия ,но за съжаление няма друга алтернатива )
Е наистина нема такава държава !

# 676
Да ви питам някой провери ли дали има пари вече от социалните? Нали уж след 20-ти, ама аз не мога да изляза до банкомата, че нали сме болни още. А съм нагласила парите вече и само чакам Twisted Evil
Да се похваля, че научих мойта баракуда онзи ден да ми се плези аз като й се плезя  Mr. Green Не ми отне много време и сили, а мъжа ми и майка ми си умират от кеф сега да я пробвам и е голяма радост. Усмихва се много и отдавна. Задължително сутрин и изпраща баща си на работа с усмивка  Heart Eyes Сега се чудя още какво мога да я уча. Прабваме я с Asshole като в Meet the parents Crazy .

# 677
Здравейте и от мен!!! И ние се присъединяваме към неваксинираните бебчета. Със сополки сме, които не искат да минават Sad И да ви питам колко пъти на ден дърпате с бейби вак?
Иначе гледаме да сме навъм като е хубаво времето, ама тоз "чист" въздух... Sad
Дано да оздравеят бързо дечицата  Praynig

И още нещо да попитам - по колко NaCl пръскате в нослето?  Rolling Eyes

# 678
здарвейте и от мен.....  Hug не ми остава никакво време за форума от няколко дни...ние сме с обрив от около 1 седмица...първоначално педито ниизписа Нахтхерцен на Д-р Тайс,но имам чувството,че се влошихме от нехо..кожата стане още по-суха и като шкурка...вчера купих Атодерм на Биодерма и сега мажа с него,но днес определено ще посетим отново педиатърката...самият обрив е като ситни червени петънца ,които образуват цяло голямо петно( голямо обяснение му дтъпнах)...четейки из нета се съмнявам за Атопичен дермит....Има ли мами сблъскавали се с тази диагноза...много съм притеснена...отивам,че пак се събудихме...обрива е само по бузките Sad

И при нас има точно същия обрив. Появява се, после затихва, после пак се появява... Sick Беше само по бузките, но вече има малко и по горната част на ръчичките.Нашият педиатър каза, че до годинка-две трябва да изчезне (голямо успокоение, няма що!). Не мисля, че нахткерцена е причина за влошаването - просто сливането на пъпките в обща червенина, покрита с твърда кора си е етап, през който се минава, преди да започне подобрението. Струва ми се, че като овлажнявам кожата, има някакво подобрение, но може и да няма връзка. Направо съм се видяла в чудо с какво да го лекувам. Поръчала съм сега един противогъбичен мехлем, който обикновено изписват за дупе. Днес ще ходя да си го взема от аптеката. Ако вземе, че подейства, ще ти пиша. Ако ти откриеш лечение, моля те, сподели! Hug

Здравейте,
и ние бяхме така допреди 20 дни. Педиатърката ми каза да не мажа с никакви кремове - само с преварена водичка или с отвара от лайка. Аз я послушах и само на своя глава 2 пъти му намазах бузките с кърма - около 2-3 часа преди къпане (за да не седи много време тая кърма на бузките, че не знаех какво да очаквам) и за 1 седмица отшумя - обели се на малки кожички и сега бузките му са пак меки Simple Smile

Може ли да помоля да ни добавите и нас на първа страничка Simple Smile
Бебенцето ми е Никола, роди се на 9.11.2010, 2,840кг, 49см. Термина беше 21.11.2010.
Благодаря предварително:)

Аз се опитвам да следя форума, но хич не ми остава време - той по цял ден не спи  - спи само навън в количката, а вкъщи иска внимание постоянно и аз все съм назад с 20-тина страници, а за писане пък хич не успявам. Гледам обаче ако мога да съм полезна с нещо да го напиша. Дано оабче да не е закъсняло ..
Хайде връщам се  да чета ...

# 679
Да ви питам някой провери ли дали има пари вече от социалните? Нали уж след 20-ти, ама аз не мога да изляза до банкомата, че нали сме болни още. А съм нагласила парите вече и само чакам Twisted Evil
Аз ползвам електронно банкиране и постоянно проверявам, но няма още. В понеделник ходих до социалните и казаха "в края ня месеца", което може да означава и 30-ти  Confused

# 680
Аз ползвам електронно банкиране и постоянно проверявам, но няма още. В понеделник ходих до социалните и казаха "в края ня месеца", което може да означава и 30-ти  Confused

На мен днес са ми превели детските. Сега проверих и има парички Simple Smile

Линк за детската консултация за 3 месец и други клипчета има Simple Smile
http://www.deteto.info/video.aspx?id=47&utm_source=SendBlast … n-%20line%20Shool

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 15:27 от MMka

# 681
lammah, идеална двойка са значи, щом и еднакъв синдром проявяват  Mr. Green мерси за гимнастиката - вече я пробвах, хи не го радва, но няма и да го питам

за парите от социалните - ни вест, но кост  #Cussing out и на мен ми обещеха края на месеца, без да уточнят дата

# 682
Ysabel,  и аз снощи малко поопразних картата на милото за поръчка от ЛаРедута, само жалко, че късно се сетих да поразгледам, и почти всички неща, които си харесах, са свършили  Crossing Arms

Ангела_Веси, и аз го пробвах и номера с езика, и някой път действа, а татито пък го пробваше преди някой ден номера с Asshole-a  Laughing  На Asshol-a, я направи муцунката като за О за секунди  Mr. Green  Е, да не излиза, че само на простотии го учим, татито му я казва и таблицата за умножение, да я знаел още от сега, и му разказва химия за молекули и атоми  hahaha

ММка, аз знам, че не е хубаво много често да се издърпват сополките, че се раздразнява носната лигавица. Мисля че, някъде прочетох, че било препоръчително на 2-3 дни да се издърпват, не всеки ден. А физиолог. разтвор слагам когато се сетя, но горе-долу по 3-4 пъти на ден, а някой път като забравям и по 1 път само   Embarassed

И аз вчера се замислих, че Кьолнчето я няма няколко дни, а и Мимчето, а пък Белла гърл съвсем се изгуби  newsm78

# 683
Моите пари от социалните ми ги преведоха още средата на декември, ако става въпрос за еднократната сума от 250 лв. Аз си бях подала документите в края на ноември и всичко стана бързо.

# 684
Кой скоро е купувал Деавит да каже от къде го е намерил,питам преди да търся извън БГ.

Имаше го в денонощната аптека на Борово /на ъгъла между Бъкстон и Тодор Каблешков/, точно под Фантастико.

# 685
Записвам се, че темата ще свърши, а аз нито съм се записала нито съм я прочела.

Мирянка, аз също на 19-ти пуснах поръчка, да видим кога ще пристигне с този DHL, не съм поръчвала от октомври.
А сега имам въпрос към Микки или Бръмбазела:
Момичета от 3 дни някъде сина ми не си търси манджата т.е. мен. Преди си искаше, къде през 2, 2,5 - 3 часа. И аз давам, когато каже детето, аз съм на линия. Само на кърма е до сега.
Даже си имаше различно мрънкане за ядене, което безпогрешно разпознавах от останалите мрънкания.
От 3 дни забелязвам, че не търси да яде. Не мрънка, спи повече.
И преди спеше доста, сега го будя за да яде като станат 4 часа някъде и аз се притесня вече.
Какво може да се случва. Етап ли е това?
Расте ли? Защо нуждите му намаляват?
А като яде, яде както преди, нищо не се е променило, пак така бързо се нахранва за 5-10 мин и само от едната гърда, другата не я иска.
Спокоен е, мисля че и коликите свършиха.  Свързвам единствено с това, че от 3 дни има задна хрема, стичащи се секрети, но е само през нощта, през деня я няма.

Връщам се да ви чета

# 686
и аз нямам пари от социалните  още документите ги подадох средата на декември.Май на всички са каза ли към края на месеца ще видим тогава дали има

# 687
днес ми е ден за спам  Mr. Green

Вижте какво прочетох току що в сайта за кандидатстване в детските градини:

06.01.11 Кандидатстване за новата учебна 2011/2012 година

Родителите на деца родени 2008 и 2010 г. ще могат да правят кандидатури, съответно за първа градинска и първа ясленска групи, след 01.03.2011 год. за класиранията през новата учебна 2011/2012 г. с първоначален прием от Септември 2011 г.

Интересувам се, защото аз правя планове, живот и здраве всичко да е наред и да го приемат, Александър да тръгва на градина пролетта на 2012г

С това кандидатстване се приемат деца за есента на 2011-та доколкото знам.

# 688
  • В две мънички очи...
Да и моите пари от социалните ги няма. Оня ден като прибирах акта питах и ми казаха след 20-ти. Ама нали правителството е с доверие може на доверие да ни карат 6 месеца напред  #2gunfire
Весе, Бебославче можете да ги учите на всичко, просто попиват мигновенно. Особенно лесно е всичко което е близко до гукането, срички които се изговарят с език както е "гу". Снощи му викам "ей" и след няколко повтаряния и той започна да го повтаря, днес го включва към мрънкането когато е недоволен. Баща му се смее че съм го учила на всякакви дивотии. Но ми спира тока досега един час на ръце и пеем песнички т.е. аз, а той слуша, сега го приспах.
Плезенето го прави отдавна още преди коледа го бях научила, май от там започнахме, а баба му го е научила да цътка с език и вчера целия ден чувам едно "цът", "цът" и се чудех какво е и чак вечерта баща му ме светна. Сега мисля да го уча да не се плаши от фотоапарата.
Виви браво добре се грижите за снахата   bouquet. А за см можеш да я премериш или със сантиметър или с рулетка, аз мисля да меря малкия тази вечер че гащеризончетата му са малки а уж бяха 62см и баща му е купил днес, но пак този размер   #Crazy дано не са му малки.
За предозирането с Деавит се надявам да не стане, уж гледам като капвам двете капки и си записвам че съм дала че не помня много много.
Мише и аз го видях това съобщение, а аз се надявам след годинката да мога да го пратя ама да видим.

Уха : Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 689
  • Λάρισα
Абе тия вашите деца много умни  Mr. Green Моето е тъпо като галош, добре, че поне с моториката е малко напред с материала Joy

мише, да бе - лика-прилика са си с тоя синдром  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дано гимнастиката да върши работа!

Общи условия

Активация на акаунт