Отговори
# 690
Аз питах тук във Варна в соц. подпомагане, ако става въпрос за майчинските ще ги превеждат вече на 30-то число преди е било след 18-ти по някое време , ако става въпрос за последния болничен на майките родили през ноември който е до февруари той се изплаща 15 работни дни след постъпването му в нои. Ето ви телефон за София на който може да се проверява кое кога е постъпило,но трябва да се звани по дълго понеже има хора там на място и трудно вдигат: 02 9261010

# 691
http://www.dnes.bg/index/2011/01/21/bebe-bogatir-s-teglo-7-2-kg- … i-v-rusiia.109297

Ето нещо интересно а някой се чудят дали се вписват в таблиците за ръст и тегло  smile3506 smile3506 newsm03

# 692
сега видях че моето малко човече има имен ден незнам как да сложа да се почерпим ако някой може да го направи вместо мен.
а аз знам че ще празнува имен ден на 7 юли май ще имаме 2 именни дни Laughing

# 693
сега видях че моето малко човече има имен ден незнам как да сложа да се почерпим ако някой може да го направи вместо мен.
а аз знам че ще празнува имен ден на 7 юли май ще имаме 2 именни дни Laughing
Еми хайде тогава една детска почерпка и да му е живо и здраво именцето  Heart Eyes

# 694
Присъединявам се към майките не взели еднократната помощ и все още чакащите.И към тези с гледане на страни,но пък ние гледаме на дясно  Heart Eyes

# 695
мерси Мама МиМи

# 696
  • В две мънички очи...
Вашите бебоци взеха ли да оплешивяват?

# 697
  • Λάρισα
Да, отзад има едно плешиво петно. Баща ѝ казва, че и по принцип оплешивявала, ама аз я гледам по цял ден, една и съща ми се струва и не мога да разбера. Обаче пък за сметка на това си е отгледала един перчем от 10 косъма, дето чак в очите ѝ влиза  Joy

# 698
  • 42.016399,23.101179
Присъединявам се към майките не взели еднократната помощ и все още чакащите....
И аз, а с тези парички сме решили другата седмица на почивка да ходим. Мъжът ми ме караше да звъня и да резервирам места, ама знам ли дали ще ги преведат до края на другата седмица. newsm78
Вашите бебоци взеха ли да оплешивяват?
На моята отзад си и стои косата, ама отпред оплешивява, точно като някй плешив чичко е. Embarassed

# 699
И аз съм в отбора на чакащите еднократната.Имам спомени,че подадох документите около 19-ти декември  newsm78

# 700
  • В две мънички очи...
При нас е олешивял отпред но отстрани перчема стои още.
Интересна статия за съня - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=showNews;id=3404

# 701
И ние оплешивяваме  Blush
За детските, който взима, кога сте подали документи? Защото те превеждат всичко заедно и ако за тях сте подали по-късно, затова може да се бавят. Аз ги подадох на 15 или 16 дек, така че Мими ако ти си на 19 може би в пон ще ти ги преведат  Peace

# 702
Здравейте мами Аз първо да се оплача - Ники от 3 дена нещо само мрънка-няма хрема,т,на имунизация сме др.седмица-незнам какво му става.Ако знае евентуална причина или трикове за успокояване моля споделете Praynig Praynig Praynig
bobito0785 Налагало ли ти се е да ги пиеш тези витамини или ей така профилактично ,защото ако е така незмам защо продължаваш-няма смисъл-организма знае от какво имаш нужда.Помагай му с повече плодове,вода кисело мляко,сирене...Аз пиех само магнезий по време на бременността и то, защото получавах ужасни крампи...
Ysabell ние май-май точно си се вписваме в тази таблица-браво,търсих наскоро такова инфо  Hug
За еднократната-получих я 20 дена след пускането на док.,а детските още не съм проверила дали идват,че нямам код за инт.на новата карта още Embarassed

# 703
  • гр.София
Момичета влизам само да кажа, че са ми изплатени и на мене парите от раждането и тия че съм редовна студентка  newsm68 newsm44 newsm68

# 704
А детските от кой месец почват да ги изплащат? От ноември, когато сме родили, или от подаването на док. Демек, ако съм подала януари документите, за 1 или за 3 месеца ще ми преведат пари?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт