След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 503
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
По повод вестник "Торнадо". Главният му редактор беше пребит преди време. Копирам тук две интересни мнения.
Издателят е Огнян Стефанов

uori
27.11.2010 - 19:38
Някаква досада лъха от този вестник. Не зная защо не вярвам на поръчкови журналисти като О.С. Фактът, че е бил явочник, агент на ДС, свързан с Мултигруп, Брендо, с източване на АД „Слънчев бряг“, нееднозначно означава, че му липсва честност, доблест и достойнство. От цялата история с пребиването му, с разкарванията му по телевизиите, интервютата и пр. пролича колко дълбоко е затънал в лъжи, лицемерие и увъртания… Продължава да отрича, че стои зад сайта „Опасните“, но в погледа му прочетох друго…

статия в „24 часа“ на някой си Уефски  

Оги Фроги е голям и смел герой,
вестник страшен ще издава той.
С „Торнадо” ще изписка „квак”
в дълбокия блатен жабурняк.
Оги Фроги е голям и смел герой,
макар да яде скоро много бой,
с вестник нов бързо ще избрише,
че Мутафчийско дупе май мирише.
Оги Фроги е с два пръста чело,
но е бая голям и смел герой
гепи доста кинти от Брендо
умело да маже и драска безброй.
Той хич не иска вечер да се прибира
в своята тясна явочна квартира,
а често с патерица и бастун бесней
срещу всеки архичерен злодей
но най- вече срещу октопода Алексей.
Като всеки подъл ДС мазник
Оги гордо се нарича – агент Академик.
Дайте на Оги Фроги малко парички
и той ще плюе щедро по всички.

# 631

Сценката си е грозна , но да не забравяме, че през по-голямата част от историята на човечеството насилието е преобладавало в междудържавните (а и не само) отношения!

# 632
По повод вестник "Торнадо". Главният му редактор беше пребит преди време. Копирам тук две интересни мнения.
Издателят е Огнян Стефанов

Благодаря за информацията!  bouquet Така нещата стават значително по-разбираеми.(80 стр. вестник!)

# 633
slon4ik1 ,и аз  ти благодаря !  bouquet

# 634

Пише, че Халит има счупване на глезена и трябва поне две седмици да остане в гипс. В следващите дни ще стане ясно с колко трябва да се отложат снимките.

бабчи   bouquet
на левия глезен!!
BÜYÜK GEÇMIŞ OLSUN!!

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 21:06 от Danaya33

# 635
Добро утро!
Бабчи
Hug
По късна доба,доста сте се забавлявали,момичета  Hug
Снощи изгледах серията на ВВ,без прекъсвания,да ви кажа хареса ми.Имам си своите забележки,
но докато гледах, не мислех за 1001 нощи и Онур,а за Халит като Сюлейман.Така го виждат
режисьорите,сценаристката и Халит се справя добре.Сигурно ще съм критична и нататък,но след
всичките сериали,заляли екрана след 1001 нощи,филма ми идва като свеж полъх.Дано Халит се
възстанови бързо!
Варна  Hug
И аз снощи също изгледах на спокойствие цялата 2 -ра ВВ.Халит е невероятен .Много ми допада смеха му.Онур беше сериозен и харизматичен.
Султана е неустоим. И изглежда мноооого искрен!! NaughtyАма Ясак !Ясак!

# 636
Данайче, нерде се губиш, джанъм? Липсваш ни!...Дано всичко е наред! Дано, дано, дано!
Кажи си мнението за новите снимки от БП, които поставиха Бабчи и Дарито!  Hug Hug Hug

# 637
Султана е  неустоим. И изглежда мноооого искрен!! NaughtyАма Ясак !Ясак![/b][/color][/size]

Е, мога да му устоя,  Joyно ...не е в това работата! Ама ясак! Ясак! Joy Joy Joy Joy

# 638

Смених линка на новия трейлър, защото беше блокиран.Вече може да се гледа. Simple Smile

# 639
Данайче,радвам се,че си тук! Hug Hug Hug

# 640

Смених линка на новия трейлър, защото беше блокиран.Вече може да се гледа. Simple Smile
марманчи,   bouquet!

# 641

Благодаря ти! Hug

# 642
Утре е 18 епизод на БП!
Търпеливо чакам този момент!!...и този път на снимачната площадка трябва да има задължително линейка...

А Неджип ще трябва да хваща гората..

# 643
Утре е 18 епизод на БП!
Търпеливо чакам този момент!!...и този път на снимачната площадка трябва да има задължително линейка...

Да не чуе дявола - дано няма счупен и тук глезен, ръка или глава! Joy smile3538

# 644
МНОГО МИ ЛИПСВАХТЕ!!
Майдрийм мисля като Айрън !
 Дефол за Яман!! Много се издъни нещастника . ама син на Захиде ?!?
сега се надявам Наистина да има гостуващ актъор / Халит - де/ и такава зашеметяваща любов ,че Яман чо да се стопи от мъка!!

Общи условия

Активация на акаунт