След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 559
  • 725
  •   1
Отговори
# 435

И на меееен! В тази сцена има толкова нежност, колкото не може да се открие във всички турски сериали, взети накуп.

# 436

Момичета, най-сетне ми се изясни  този прословут свети четвъртък. Преди малко гледах момента, в който подготвят Хюрем за първата вечер със Сюлейман и Нагие (не съм сигурна за името) й каза, че Махидевран е единствената жена на султана и прекарва всеки четвъртък с него. Хюрем попита защо точно в четвъртък и й беше обяснено, че ако в този ден забременее ще роди благословено дете. Хюрем попита: "Днес кой ден сме?" . "Сряда"- отговори Нагие и хитрушата се замисли.  Щом като Сюлейман й е дала името в свети четвъртък, те значи два дни не са мърдали от спалнята. Grinning

# 437

И на меееен! В тази сцена има толкова нежност, колкото не може да се открие във всички турски сериали, взети накуп.

Наистина си говореха с поглед! А Берг с такава нежност използваше салфетката...А да слушаш разговорът по между им -  с техните гласове - е все едно да слушаш красива любовна песен...
Ох, понякога така ми липсват - и ...си ги пускам - не мога да им се нагледам...

# 438

Щом като Сюлейман й е дала името в свети четвъртък, те значи два дни не са мърдали от спалнята. Grinning

Смятай! Joy Joy Joy Joy

# 439
Дааа,скъпи виртуални приятелки.Колкото и нови техни проекти да гледаме -все ще се връщаме към този,който ни събра !!
И чувствата и нежността и всичко там е истинско!!!

# 440
  • София
ХРУМНА МИ И СЕ МОЛЯ ТАЗИ ТРАВМА ДА Е ИНСЦИНИРАНА,ЗА ДА ОТЛОЖАТ МАЛКО СНИМКИТЕ,ДОКАТО НАПРЕЖЕНИЕТО НАМАЛЕЕ #Crazy,АКО ПЪК НАИСТИНА ПИША ГЛУПОСТИ  П Р О С Т Е Т Е Blush BlushМНОГО МИ СЕ ИСКА ДА НЕ Е СИРИОЗНО,ЗАЩОТО АКО НЕ ГО БОЛИ МНОГО,ТОЙ КАКЪВТО Е ПЕРФЕКЦИОНИСТ И ОТГОВОРЕН И С ГИПС ПОД "ПОЛИТЕ" ЩЕ ИГРАЕ ooooh! Joy Joy

# 441
МНОГО МИ СЕ ИСКА ДА НЕ Е СИРИОЗНО,ЗАЩОТО АКО НЕ ГО БОЛИ МНОГО,ТОЙ КАКЪВТО Е ПЕРФЕКЦИОНИСТ И ОТГОВОРЕН И С ГИПС ПОД "ПОЛИТЕ" ЩЕ ИГРАЕ ooooh! Joy Joy

Това ме уби! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 442
Краси..... hahaha hahaha Joy Joy

# 443
Дали не е поинсценирана тази травма,за да се пренапишат някои сцени и
да се сменят някои по-свободни кадри?На сериала му трябва малко време.
СЕМ ще го гледа под лупа и си дават малко толеранс.

# 444
Дали не е поинсценирана тази травма,за да се пренапишат някои сцени и
да се сменят някои по-свободни кадри?На сериала му трябва малко време.
СЕМ ще го гледа под лупа и си дават малко толеранс.

Възможно е, но защо пък да е Халит в инсценировката? Има и други главни герои. Или той е по-главен от всички главни и към него са насочени /към героя му/ нападките?!
След снощните гимнастики в султанското ложе може пак да са откачили...но екипът чак да прибегнат до подобни неща...Не знам.

# 445
  • София
Mydream ,АМИ ЗАЩОТО ТОЙ СЕ ГУШКА С ХЮРЕМ,А ТЕЗИ ОТ СЕМ-а СА НА СУХО.... Joy Joy Joy Joy

# 446
  Привет момичета!

Изключително ми е приятно да прочета всичко, което сте писали!    bouquet  bouquet  bouquet

Вижте какъв колаж са сътворили турските журналисти! Mr. Green

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 20:54 от marman

# 447

Ето линк за цялата серия, че аз снощи се изнервих от постоянните прекъсвания, а и когато серията е на части също се губи време.

http://www.youtube.com/watch?v=wQ3cak1a67o
Варна,благодаря ти!  bouquet  bouquet
И за преводите също! Hug
Надявам се Халит бързо да се възстанови.

# 448
Споменах ли ,че са гадини журналистите?! #Cussing out

Варна,благодаря ти за преводите!

# 449
марманчи, не ми се отваря изображението. Разкажи какъв е колажът... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт