След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 535
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • В центъра на България
Варна, каквото и да пиша все няма да е достатъчно за да изразя благодарността си.  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 481
Интересен епизод се очертава! Дано са завършили и 4-ти. При тези обстоятелства, снимките ще се позабавят за следващите...освен, ако не наблегнат на сюжетни линии, свързани с други герои.
Бабчи,  Hug Hug Hug
Варна,    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 21:35 от Mydream

# 482
Да ви кажа, ако наистина е вярно за Халит - много ми е болно. Ние тук се шегуваме, може би, за да се разведрим от драскачите, но толкова труд, такава голяма подготовка, желание за работа, а и не само като на актьор, и като човек му съчувствам, както и на Берг. То сега и наистина да е със счупен глезен, не е чудно, ако се появат спекулации, че нарочно са се оттеглили за малко. Дано да не е сериозно счупването...Всички в семейството биха се притеснили. Берг и тя е на работа, също й трябва спокойствие...На всеки може да се случи, но е неприятно...поне 30-40 дни ще му трябват да се възстанови...
Напълно споделям мнението ти!
Като прибавиш и цялото напрежение ,което витае около тях от седмици-дано успешно се възстановява Халит,дано да няма усложнения.

# 483
alit Ergenç... MUHTEŞEM SÜLEYMAN'A NAZAR DEĞDİ, ÇEKİMLERDE AYAĞINI KIRDI!

Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç'in ayağı kırıldı...
Muhteşem Yüzyıl dizisinin başarılı oyuncusu Halit Ergenç’e nazar değdi.
AYAK BİLEĞİNDE KIRIK VAR
Dizi çekimleri için kılıç dersi alan Halit Ergenç ayağını burktu. Hemen hastaneye kaldırılan Ergenç’in ayak bileğinde kırık tespit edildi.
Yapım şirketi yetkililerinin ensonhaber.com’a yaptığı açıklamaya göre Ergenç’in sağlık durumu MR çekimi sonrası netleşecek. Ergenç'in çekimlere devam edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.
 Гугъл казва, че Халит е със счупен глезен! Дали наистина е така? newsm78

Малко по напред Варна е писала за това. Даже има и коментари.

Да видях превода, но не беше сигурно, че е счупен.Поне аз така го разбрах.Може и да не съм го дочела както трябва.ще се върна да видя.

Пише, че си е изкълчил глезена, докато е вземал уроци по бой с мечове. Ще стане ясно точно какво е състоянието му след рентгенова снимка (предполагам, че е това, изписано е със съкращение). Това са обявили от продуцентската фирма. Още не се знае дали ще може да продължи със снимките.

# 484
Марман , стана гаф, изтрих си поста .
Видях,  че не се отваря колажа ти  и го  пуснах ,  ooooh!
а ти в същото време си коригила !
Специално те моля за извинение! Hug Hug

Няма никакъв проблем!От няколко дни ползвам Google Chrome  и ми прави номера.Все още го изучавам. Simple Smile

# 485
  • В центъра на България

Дано не е счупване, а нещо по-леко, което да позволи на Халид да се възстанови по-бързо.
newsm78

# 486
alit Ergenç... MUHTEŞEM SÜLEYMAN'A NAZAR DEĞDİ, ÇEKİMLERDE AYAĞINI KIRDI!

Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç'in ayağı kırıldı...
Muhteşem Yüzyıl dizisinin başarılı oyuncusu Halit Ergenç’e nazar değdi.
AYAK BİLEĞİNDE KIRIK VAR
Dizi çekimleri için kılıç dersi alan Halit Ergenç ayağını burktu. Hemen hastaneye kaldırılan Ergenç’in ayak bileğinde kırık tespit edildi.
Yapım şirketi yetkililerinin ensonhaber.com’a yaptığı açıklamaya göre Ergenç’in sağlık durumu MR çekimi sonrası netleşecek. Ergenç'in çekimlere devam edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.
 Гугъл казва, че Халит е със счупен глезен! Дали наистина е така? newsm78

Малко по напред Варна е писала за това. Даже има и коментари.

Да видях превода, но не беше сигурно, че е счупен.Поне аз така го разбрах.Може и да не съм го дочела както трябва.ще се върна да видя.

Пише, че си е изкълчил глезена, докато е вземал уроци по бой с мечове. Ще стане ясно точно какво е състоянието му след рентгенова снимка (предполагам, че е това, изписано е със съкращение). Това са обявили от продуцентската фирма. Още не се знае дали ще може да продължи със снимките.

Благодаря!Гугъл обаче го преведе като счупен и аз предположих, че вече е съвсем ясно.Всъщност е повторена информацията, която си превела по-рано.Аман от този Гугъл!

# 487
Варна,благодаря ти! Hug Hug Hug
Много е неприятно заради Халит!А иначе  се надвам ,че може би има няколко готови серии-поне за около месец.
Важното е Халит да се оправи,а ние ,ако трябва-ще почакаме! Hug

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 21:49 от fresh13

# 488
Бабчи ,за снимките! Hug Hug
marman    bouquet

# 489
  • В центъра на България

# 490
  • В центъра на България

# 491
Момичета, да не пропусна някого! Благодаря на всички за публикуваните новини, снимки, мнения! Hug
Варна, добре, че те има! Hug

# 492
Интересен епизод се очертава! Дано са завършили и 4-ти. При тези обстоятелства, снимките ще се позабавят за следващите...освен, ако не наблегнат на сюжетни линии, свързани с други герои.
Бабчи,  Hug Hug Hug
Варна,    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз сега ти видях поста! LaughingюПо -вероятно е ти да си права!
Искаше ми се да има готови епизоди,но това не е най-важното-нека Халит е добре! Hug

# 493
 Варна,  благодаря за превода на 3 епизод!  bouquet

Този път може би ще гледаме малко повече войници и оръжие , но не в действие.Само подготовка!
  Вероятно в 4 епизод ще дойде така чаканата голяма битка!
  Искам да споделя, че споделям оценката ви за 2 епизод.Дори започнах да гледам на Мерием малко по-резервирано.Не значи, че не я харесвам, но забелязах, че по време на танца изобщо не я даваха напълно.Почти през цялото време камерата следеше лицето на Махидевран или някой друг от присъстващите, но не и Хюрем.Показваха само ръцете и.Вероятно не се е научила да танцува добре ориенталски танци, а и ръстът и не го позволява.

Bab4i, и ти като турските журналисти си безмилостна към нас! Joy Joy JoyМного благодаря! Hug

# 494

Тука се смеят, защото тя се опита на нейния развален турски да му каже нещо хубаво, а то излезе, че му е казала, че е магаре.  Grinning

Хюрем: Изложих се. Мъртва съм.
Сюлейман (хвърляйки я в леглото): Да, мъртва си!"

Общи условия

Активация на акаунт