След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 484
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Те пък нали мъжете им само по една жена си имат!
Голямо чудене се чудят! Предполагам ,че наистина има
много необразовани и те пищят срещу сериала.

# 511
Те пък нали мъжете им само по една жена си имат!
Голямо чудене се чудят! Предполагам ,че наистина има
много необразовани и те пищят срещу сериала.

Наистина - за някои хора това, което са чули  и нищо не прочели...Колко теми са табу! Явно нещата започват да се разчупват по малко. Мисля си, че в Турция разделението между хората е не толкова на бедни и богати, колкото на принципа възгледи и разбирания...От друга страна като гледам направените филми, шоутата им, предаванията им на различна тематика - толкова са напред в техническо отношение, какво изкуство имат - работещи театри, кина, кинопродукции, производство, земеделие, какво си нямат...наистина си мисля, че нещата вървят напред невъзвратимо...

# 512

Ясак! Забранено!

Всичко в харема е ясак! Joy  Даже и еркек ясак (мъжете), на което новите момичета първо се учудиха, ама после им стана ясно каква е работата.

Между другото сцената с "ножичката" за евнусите беше забавна...То без тези евнуси в харема би било голяма скука...Поне така го дадоха...Само завистливи погледи...Я те благоволи султана, я не и всичко ясак... Joy
И двамата евнуси са голяма работа! Laughing Laughing
Най-страховита е Дайе,а помощничката й Нигер-засега само пляска с ръце и командва! Laughing
Добре,че е Сюмбюл...и другия ! Laughing
Иначе ..всичко  е ясак! Laughing Laughing

# 513
Mydream,с това съм съгласна ,но ме плаши партията ,която в момента е на власт.

# 514
  • В центъра на България
Bitmeyen Şarkı 18. Bölüm

http://www.sinemaloji.com/tv/bitmeyen-sarki-18-bolum.html

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 01:28 от bab4i

# 515
Спя, ставам, чета ви, хиля се самичка, пускам ви това и пак лягам  Mr. Green

# 516
  • В центъра на България

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 23:19 от bab4i

# 517
Олеее, много, много ви благодаря за тези снимки. Поне ще се нагледаме малко на сладки моменти между Фери и Топрак,  преди да е пристигнала глутницата от Урла.

bouquet  bouquet  bouquet

# 518
iron_lady97,и аз правя същото от един час.

Снимките са чудесни. Берг си е красавица. Hug

Лека и спокойна нощ!

# 519
Бабчи    bouquet  bouquet
Варна беше превела нещата,за които Халит говори тук.Интересно е това приспособление,с което се пазят.Прилича на гъба или по-скоро на малка възглавничка.

# 520
Mydream,с това съм съгласна ,но ме плаши партията ,която в момента е на власт.
Тази част на света винаги е била покрит въглен. Павче, ти си доста информирана в това отношение, може би е свързано с професия, хоби или някакъв  интерес по принцип, аз се вълнувам повече от изкуството им. Например благодарение на 1001 нощ се докоснах до прекрасните им песни, текстовете им са чудотворни. Виждам актьорите им, театралната и филмовата им подготовка. Филмите им - особено игралните през последните 2-3 години - нещо изумително, но като човек не съм безразлична и как се развива страната в политическо отношение. Но това е човешката история.

# 521
Дари , Бабчи благодаря! Hug
Ферайе,Топрак,а и Перихан е с тях! Hug Hug Hug

# 522

Много, много благодаря за тези снимки! newsm51 newsm51 newsm51

Прекрасни!

# 523
Павлинче,лека нощ и на теб!  bouquet  bouquet
И благодаря за хубавите ти постове-винаги споделяш интересни неща! Hug

# 524
Спя, ставам, чета ви, хиля се самичка, пускам ви това и пак лягам  Mr. Green

Вече знаем, че са тримата...Дари, много, много ти благодаря! Поне знаем, че Ферайе не е сама! Миличката как си го е прегърнала! Добре, че Перихан е с тях!
Наистина, Варна е права. Кой с кола, кой с пистолет - идат! Остана един петък!
Сетих се за онова мече, което Ферайе взе от къщата на Сервет още на сюнета. Нали, когато Яман я удари, тя си тръгна без никакъв багаж. т. е. някой ще го намери, най-вероятно Яман. Сигурно не е вмъкнато в сценария просто така, а и Ферайе често си го прегръщаше.

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 23:12 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт