След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 508
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Данайче,дойде ли Халит,дотам ще сме! Laughing
Ферайе ще тръгне с него и Яман няма да има възможността  дори и да се" появи"! Laughing Laughing

# 646
  • София
marman ,САКЪН,ЗАЩОТО И ЗА СЕРВЕТ-А К Т Ь О Р А ЩЕ МИ Е МЪЧНО И ЗА ВСЕКИ ДРУГ Blush Blush
ДОБРЕ,ЧЕ ЗА ТОЗИ СЕРИАЛ КРОТНАХА И НЕ ОБСЪЖДАТ ГЛАСОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА БЕРГ,ПУ,ПУ.....
НО БИХ ИСКАЛА В СЦЕНАРИЯ ДА Я ВИДЯ ПАК НА СЦЕНА ooooh!НЕ МИ Е МИНАЛ МЕРАКА ДА Я ВИДЯ С ЛИЛАВАТА РОКЛЯ И РАЗКОШНАТА И КОСА НА БУКЛИ....

# 647
marman ,САКЪН,ЗАЩОТО И ЗА СЕРВЕТ-А К Т Ь О Р А ЩЕ МИ Е МЪЧНО И ЗА ВСЕКИ ДРУГ Blush Blush
ДОБРЕ,ЧЕ ЗА ТОЗИ СЕРИАЛ КРОТНАХА И НЕ ОБСЪЖДАТ ГЛАСОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА БЕРГ,ПУ,ПУ.....
НО БИХ ИСКАЛА В СЦЕНАРИЯ ДА Я ВИДЯ ПАК НА СЦЕНА ooooh!НЕ МИ Е МИНАЛ МЕРАКА ДА Я ВИДЯ С ЛИЛАВАТА РОКЛЯ И РАЗКОШНАТА И КОСА НА БУКЛИ....

Краси, много е хубава лилавата рокля, но не искам повече Ферайе да бъде кабаретна певица... PraynigНека я използва на първата си модна колекция...дано да има шанса да продължи с любимото си занимание и да преуспее...Ох, толкова я искам независима и щастлива, макар че душата й е изгоряла...това да живее в страх и мъка...не можа да се зарадва, да се отпусне милата нито ден...

# 648
ДОБРЕ,ЧЕ ЗА ТОЗИ СЕРИАЛ КРОТНАХА И НЕ ОБСЪЖДАТ ГЛАСОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА БЕРГ,

Ами тя Берг не случайно каза в едно интервю: Може да нямат кой знае какъв рейтинг, но тя знае много добре какво е най-високият рейтинг - жив си изгорял - журналисти, "познавачи" на киноизкуството, сеирджии, конкуренцията работи на всички фронтове...
В главната роля си, работи си, имай си верните фенове, вземай си заплатата, гледай си Али, шопинг, разходка и това е. Както обичат да им разменят буквичките - рейтинги, мейтинги - страшна система...Нервите ти като отидат на кино - раздавай се до дупка и няма угода...

# 649
  • София
МНОГО НЕ СЪМ В ЧАС ЗА ТОАЛЕТИТЕ НА КАБАРЕТНИТЕ ПЕВИЦИ,НО ТОЧНО ТАЗИ ,ЛИЛАВАТА Е НАЙ СТИЛНА И МОЖЕ ДА СЕ ОБЛЕЧЕ,НАПРИМЕР......НЕ МОГА ДА ПРЕДПОЛОЖА В МОМЕНТА,ОСВЕН НА БАЛ,НО НА ФЕРИТО,ТОЧНО НЕ И Е ДО БАЛ Joy Joy JoyОСТАВА ПАК КАТО ПЕВИЦА,ТАМ Е НАЙ-ДОБРА,
ПИША ПЪРВОСИГНАЛНО И СИГУРНО СЪМ СМЕШНА,НО НЯМА ДА ТРИЯ ПОСТА #Crazy #Crazy Joy Joy Joy

# 650
Защо да го триеш! Хубав си е постът! Искаш Берг с лилавата рокля! Искаш за нея изява, признание! Разбирам...А и хубаво пее Берг! Hug Hug Hug

# 651
ДОБРЕ,ЧЕ ЗА ТОЗИ СЕРИАЛ КРОТНАХА И НЕ ОБСЪЖДАТ ГЛАСОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА БЕРГ,

Ами тя Берг не случайно каза в едно интервю: Може да нямат кой знае какъв рейтинг, но тя знае много добре какво е най-високият рейтинг - жив си изгорял - журналисти, "познавачи" на киноизкуството, сеирджии, конкуренцията работи на всички фронтове...
В главната роля си, работи си, имай си верните фенове, вземай си заплатата, гледай си Али, шопинг, разходка и това е. Както обичат да им разменят буквичките - рейтинги, мейтинги - страшна система...Нервите ти като отидат на кино - раздавай се до дупка и няма угода...

За Берг спряха, но започнаха Халит!А там нещата съвсем загрубяха! Mr. Green

# 652
# 653
# 654

marman    bouquet
И като се замислим,това е началото..
Какви писания ще има от сега нататък ,не ми се мисли!
Халит ,мисля,беше сподели преди време,че и този нездрав интерес го приемат като "част от играта"..
Но дали винаги можеш да го приемеш така?!
Като знам какво сме чели...

# 655
Fan        bouquet
Прекрасно е! Hug
А колажите на Фунда за мен са невероятни! Hug

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 22:02 от fresh13

# 656

marman    bouquet
Халит ,мисля,беше сподели преди време,че и този нездрав интерес го приемат като "част от играта"..

Да, разбира се , че е част от играта и както се казва, който го е страх от мечки да не ходи в гората!Но всеки има праг на поносимост и търпение, които е по-добре да не бъдат провокирани,
защото не знаем точната граница! Thinking

# 657

marman   bouquet

Да, разбира се , че е част от играта и както се казва, който го е страх от мечки да не ходи в гората!Но всеки има праг на поносимост и търпение, които е по-добре да не бъдат провокирани,
защото не знаем точната граница! Thinking

Напълно съм съгласна! Hug
Но за много журналисти явно сензацията е на първо място-всичко останало сякаш въобще не ги вълнува!
А и толкова често това,което се пише е много  далече от истината!

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 22:39 от fresh13

# 658
  • В центъра на България

Hviezde markízackeho hitu Tisíc a jedna noc sa vyhrážajú smrťou
SITA, Pravda.sk | 14. januára 2011  14:38
Herec Halit Ergenç, známy ako Onur Aksal z tureckej telenovely Tisíc a jedna noc (2006), si svojou najnovšou rolou vyslúžil od verejnosti miesto chvály vyhrážky smrťou.

Turecký herec Halit Ergenç alias Onur Aksal, hlavný hrdina seriálu Tisíc a jedna noc - Šeherezáda.
Autor: TV Markíza

Hrozby, ktoré 40-ročný rodák z Istanbulu začal dostávať v súvislosti s hlavnou úlohou v novom seriáli Muhteşem Yüzyil, sa vraj najviac dotkli jeho manželky Bergüzar Korel, známej ako krásna Šeherezáda z Tisíc a jednej noci.

Pred uvedením seriálu sa Ergenç niekoľkokrát vyjadril, že stvárniť sultána Süleymana I. je pre neho poctou. Zobrazenie vládcu Osmanskej ríše zo 16. storočia v televízii však vyvolalo protesty verejnosti, najmä islamských extrémistov. Vládcu totiž ukazuje ako sa opíja.

Herečka Bergüzar Korel stvárnila Šeherezádu. V skutočnom živote je manželkou svojho hereckého partnera - Halita Ergença, ktorý stvárňuje v seriáli Tisíc a jedna noc Onura Aksala.
Autor: TV Markíza

Produkčná spoločnosť dostala po odvysielaní prvej epizódy viac ako 74-tisíc sťažností ohľadom nevhodného zobrazenia háremu s nahými ženami ako aj žiadostí o úplné zrušenie seriálu.

Seriál Tisíc a jedna noc, v ktorom manželia Halit Ergenç a Bergüzar Korelová stvárnili hlavné úlohy, žne na televíznej obrazovke veľký úspech. Jeho jednotlivé diely v priemere sleduje takmer milión divákov. Napríklad, ako informovalo Medialne.sk, druhú epizódu z minulotýždňového štvrtkového vysielania sledovalo až 992-tisíc divákov a prekonala tak sledovanosťou aj Televízne noviny.

http://koktail.pravda.sk/hviezde-markizackeho-hitu-tisic-a-jedna … 7_sk-kkoktail_p20

# 659

Общи условия

Активация на акаунт