Отговори
# 315

Еее, момичета, вече се гаврите с aissa80.  Naughty

Машонка,не с нея,а с лекарката ѝ.Съжалявам,че звучи така,но наистина лекарката NaughtyХайде масло-да,много лекари все още казват,но лук,а пък и трите наведнъж Rolling Eyes
Абе, съгласна съм, ама да не му стане кофти на момичето. И на мен ми е странно това захранване, ама.... Hug Peace

# 316
Dana_2010, Jani4ka,  бързо да оздравявате. Много кофти така Sad
Днес направихме чудесна разходка в парка. Jani4ka, липсвахте ни с Вики Wink Akspet, и вие!
Чета ви и като гледам нищо ново в на'шта къща. Ванко си яде всички пръстчета - от палец, до показалец едновременно, като в същото време 'говори' или пее по Ванковки. Снощи като ме удари една муза...правих меденки късно вечерта(то направо си минаваше 12) и наш убавец като ревна(май усети, че липсвам) и докато дойда се разсъни(баща му тъкмо беше заспал) и като подкара едни песни... до 2:30. Но изгуби моментално половината си публика и само аз останах да слушам  концерта.
От известно време почнах да не му слагам боди нощем и сега спи само по памучно гащеризонче, от долу е само памперса, никакви чорапи и др такива...(много му е жега) Денем е с боди(къс или дълъг ръкав, в зависимост от блузката отгоре), чорапки, дънки/джинси и блузка. Имахме до скоро и гащеризончета за през деня, но вече са ни малки (тогава боди и направо гащеризона отгоре - без чорапи)

Jani4ka, Ванко си лакатуши главата когато е изморен. Когато е бодър и жизнен е като струна.
Обличнето при нас е вече игра на гоненица по повивалника. Мерак да се обърне и почти успява.

Честит месечинки на всички!

# 317
  • София
Добро утро Simple Smile

Ммм, поуспокоих се, щом има толкова бебоци, които не се обръщат. И моя прави само дъга и наистина на повивалника е голяма борба.
Аз се притеснявам не заради друго - знам че всяко детенце е различно - но след случката с операцията все треперя дали няма да излезе още нещо ...

За съжаление вируса на каката се оказа кошмар. Аз съм със запушен нос, Сами хърка ужасно, дави се, кашля. През нощта той успя да поспи, но не и аз.
Та ще пробвам да си поръчам една баба тия дни. Надявам се, че жената няма да има нищо против да постои малко при нас.
Добре че поне Лора вчера не е повръщала, и разстройството отминава. Вечерта беше топла - 37.6 - но понеже беше жизнена и пожела да хапне малко, нищо не дадох за Т. През нощта вече беше ок, без Т.

Другите болни - оздравявайте по-скоро.

# 318
v_spasova,оздравявайте по-бързо.Аз само се ослушвам каката да не донесе нещо от училище.

Ивайла и тя на моменти си клати главата,май наистина като е изморена.Аз в количката я слагам полуседнала.Тя се смъква от време на време,ама я повдигам.

# 319
Хайде момичета днес аз да ви сервирам кафето  Wink

И една здравословна закуска  Heart Eyes

Антония къде може да се появят пъпчици от алергия? От няколко дена има малки пъпчици около брадичката ама не знам от това ли ще е или от постоянното плюнчене....  newsm78
Малеее пазете се с тея  вируси и скорошно оздравяване на всички болни!!!  Hug
Срам не срам да попитам как сте с мерака?  Embarassed Мале аз нямам много желание и нещо взех да се притеснявам, а мъжа ми взе да ме подозира  Confused Ужас!  Sad

# 320
Ivelina_Sh , мерси за кафето  Grinning

Преди известно време Яна имаше ситни червени пъпчици по бузите, брадата и част от врата,
оказа се, че са от многото плюнчене /както предположи и Гери/.

Гери, Маша, как изкарахте вчера?
Извинявайте, че пропуснахме "кварталната среща".
Ние с Яна поспахме добре и двете - от 14.00 до 17.00 - блаженство!!!

Момичета, днес сутринта намерих Яна да спи по корем,
обърнала се е сама през нощта и си е продължила да спи  Shocked

Хубав и слънчев ден на всички, а на болните - скорошно оздравяване!

# 321
  • София
Добро и слънчево да е утрото, момичета!
Честити месечинки на големите Теди, Дара, Митко и по-малките Ванеска, Александра, Сиянка и Николетка!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Машонка, как е новият чувал? Аз си взех същия, но още не съм го пробвала, защото в зимния вариант на количката не се събира. Но изглежда да е много топъл. Утре може да го пробваме на Витоша в летния вариант. И наистина никой не искал да засегне aissa80. Просто всички бяхме искренно изумени от компетентните съвети на педито й. Надявам се, че и тя е разбрала правилно коментарите ни и дано не се е засегнала.  Hug
Макар че вече никакъв съвет на медицинско лице не може да ме учуди, особено след като прочетох това - Поредната конспирация анти-кърмене. Кратка извадка - "Според последното проучване на експерти от няколко водещи института за детско хранене във Великобритания и Швеция, изключителното кърмене на бебето през първите 6 месеца може да навреди на неговото здраве и бъдещо развитие. " Дааа, много интересно. Наистина кърменето може да навреди, но не на бебето, а на бизнеса с АМ, пюрета, бебешки аксесоари, защото е напълно безплатно и от него не може да се печели.
desunique, и в нашата къща също имаше среднощен концерт към 12 ч. То не бяха усмивки, гукане, песни. За щастие след като светлините на сцената угаснаха, изпълнителят бързо заспа.
v_spasova, бързо оздравяване!   Hug
Ивелина, аз с мерака съм на 6.  Blush Само дето татито ни нещо все уморен и болен го раздава. Та досега само 2 пъти ме е огряло и то по моя инициатива.  Sad Да започвам ли и аз да го подозирам?  Wink А за пъпчиците споко, и ние сме така от постоянното плюмчене.
Хайде приятен и усмихнат ден на всички!  Grinning

# 322
добро утро  smile3507 smile3507 smile3507
ужас е при нас- милото ми детенце, вчера сме се носили на ръце до 1:30-2 и пак плачеше много,чак  истерично. наблъсках я с хомеопатични , метнах я на спалнята при мен дадох цица и се поускпокои.иначе преди това към 12 ,като и дадох цицата едни писъци и това не я успокояваше.
та цяла нощ ( вече 3 ) спим така,аз с вдигната блуза и да не ви казвам какво се случва с лактацията ми  #Crazy #Crazy #Crazy

за пъпките ние ще ходим във вторник на кожен,защото при нас са повече по очите и нослето и според мен много я сърбят и това допълнително я изнервя безумно. даже не съм сигурна от кое повече плаче- зъби или пъпки. незнам дали не е алергия,( Данна ,при алергия цялото тяло ли се опъпчва или не ?)
главата не си я клати въобще (  newsm78 май) а в полуседнало положение се държим много отдавна,аз даже седнала я държа

# 323
gala, едва ли е алергия при вас, нали сте на кърма? Нека да видим какво ще каже лекарят. Тези хомеопатични неща могат ли да доведат до обриви между другото??

У нас всички сме болни, освен бебенцето, дано го опазим поне него. Дъщеря ми беше вчера с температура над 39 градуса от 2 следобед, та до 12 през нощта не можахме да я свалим с Нурофен и кърпи с оцет. Накрая й сложих свещичка Ефералган, та падна до 38 и нещо. Мен ме втресе също следобеда и вдигнах и аз 39, ама гледах детето да оправям и така не се залежах много. Пазеете се от вируса, че този, който върлува сега е ужасен с тази висока температура. Sad

Има и бебета, които никога не се обръщат. Поне дъщеря ми не се е врътвала никога като бебе. Когато стана на 6 месеца, се обърна един ден, но с моя помощ, колкото да кажа на педиатърката, че се е обърнала Embarassed Тя не е и пълзяла изобщо. Проходи на 1 годинка и проговори доста рано обаче.

# 324
  • София
Ivelina_Sh, по брадичката пъпчиците по-вероятно са от плюнченето.
Ако има някаква алергия, знам че пъпчици ще има по коремчето, по меките части на крачетата - от вътрешната страна.

# 325
Добро утро от нас!

да почерпя Мити става на 5м  newsm44 newsm44 newsm44

оф да се оплача,,... вчера ходихме до хиполенда да купим ново столче за кола
и консултантката беше едно мило момиче много се радва на Мити
като отидох до касите да плащам и я забелязах, че смърка и кашля  Close
а вече се беше радвала на Мити  smile3512 smile3512
сега само го дебна и ако кихне и подскачам и само това си мисля да не го е заразила Sad

# 326
честито на Мити
Лита, какво столче купихте? аз сега избирам,че вече не ми се вози в бебешкия кош на количката ,а и тя иска да гледа. та търся нещо 1-18кг.  и ровя и в продавалника ,ама нещо нищо не ми хареса.а и кат незнам какво прави едно столче сигурно - как се избира ???? newsm78 newsm78 newsm78

Дана, не би трябвало. тя си ги има тези пъпки от доста време и педи все ми обяснява,че са от слюнката - е,да де ,ама Дари поклепачите не се плюнчи  newsm78

# 327
Добро утро мами:))
Честити месечинки на всички празнуващи:)))
Страхотен ден е днес -цял ден мисля да скитосваме.Малко се притеснявам, защото досега не сме се хранили по време на разходка, но се надявам да няма проблеми. Мисля да я сложа полуседнала,защото легнала реве като магаре-хората по улиците така ме гледат Mr. Green
По отношение на мерака аз си го имам, но тати не. Това, че е без работа определено му се отразява.
Главата и ние си я клатушкаме понякога.
Бързо оздравяване на всички болни. Ние изчезваме на разходка. Хубав ден.

# 328
Гале аз за тази цел отидох направо с Мити в магазина и го сложих да пробва
взех му от 0-18кг с възможност за леколегнало да не му се измаря гръбчето
чакай ще ти кажа точно кой модел е Bertoni Concord
сега са с намаление на хипото и излизат около 80лв. аз не си падам по бертони честно казано ама като знам че ще го ползваме няма и година и не се хвърлих на скъпите а имаше много хубави

просто гледай да има леколегнало положение за гръбчето, те са достатъчно широчки

http://family-bg.com/prX_2367.htm
това е нашето

# 329
привет и от нас   bouquet ЧЕСТИТИ месечинки на вече големите бебчета  bowuu. Ние се гласим за разходка, ама такава депресия като нищо не ми става от дрешките ВИе как отслабвате не ви знам. Я ДА ПИТАМ , на който ми е изтекъл последния болничен декември дали е получил вече майчинство и кога ще стане това че никак не ми е ясно? в края на месеца ли ще се получава в началото ли ? newsm78
Аз също съм захранила моята мома, но твърдо реших да започна сериозно средата...края на февруари Naughty

Общи условия

Активация на акаунт