Отговори
# 345
Здравейте момичета!
Вики, беше хубаво, айде другия път и ти с нас.  Peace
За столчетата, ние взехме за Део много хубав стол на Кенгуру, ето този http://family-bg.com/prX_2554.htm, само че в старата разцветка и беше по-евтин тогава. При него хубавото е, че има 3  наклонени положения и става и за малко детенце. Скоро ще местим Ема в него, а на Део ще му вземем само седалка от този тип http://family-bg.com/prX_192.htm. LITA_, Део е почти на 4г и тежи 17кг, а е роден 4 600, така че и аз не мисля че ще го ползваш само година.  Peace
Честита месечинка на Мити, Дара, Теодора (5м), Николета, Александра, Сияна и Ванеса (4м)
За мерака, мъжа ми има и то голям  Laughing, и в общи линии като реши да ме "напада", аз поддавам. Embarassed Честно казано още след първото раждане до сега секса ни е още по-хубав от преди това. След първото раждане имах леки вътрешни болки, а след сегашното нямам никакво неразположение. Flutter
Мирка, още не съм го ползвала чувалчето, не съм й сменила все още коша, а в зимния не се побира. Как е ръчичката на Ивана, боли ли я още, с гипс ли е?
Яни, при нас времето днес е супер, едно топличко, днес даже бях с кожено яке, само дето сега заваля. Confused
Още щях да пиша, ама ще се върна да се подсетя. newsm78
А , за майчинството - в нашата фирма работят само хаховци. Във вторник ходих тепърва да попълвам декларацията до 410 дена. Една от колежките е занесла документите в НОИ, но се оказа, не само че са ми объркали заповедта за отпуска, ами и че декларация №1 не е обработена още в НАП. На въпроса, защо чак сега ме викате да попълвам декларацията, ми казаха че чакали да внесат първо осигуровките за м. декември, а тях ги внесли чак на 10 януари. Т.е. пари няма да видя сигурно до средата на февруари. Crazy Откачена работа.  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 16:50 от Машонка

# 346
Ох, блазе ти за времето. Тук е отврат. Вече даже и в дъжда бих излязла ама този вятър ще ме отнесе чак в Германия. Като се прибера и е хубаво времето и мен ме чакайте някой път по разходки в Младост.  Mr. Green

# 347
Обезателно ще те чакаме. То всъщност като се прибереш, ще те чакаме за по-голямата среща.

# 348
Оооо супер, много ще се радвам. След 21ви съм на линия.

# 349
  • София
Оооо супер, много ще се радвам. След 21ви съм на линия.
И ние  Grinning !

А , за майчинството - в нашата фирма работят само хаховци. Във вторник ходих тепърва да попълвам декларацията до 410 дена. Една от колежките е занесла документите в НОИ, но се оказа, не само че са ми объркали заповедта за отпуска, ами и че декларация №1 не е обработена още в НАП. На въпроса, защо чак сега ме викате да попълвам декларацията, ми казаха че чакали да внесат първо осигуровките за м. декември, а тях ги внесли чак на 10 януари. Т.е. пари няма да видя сигурно до средата на февруари. Crazy Откачена работа.  Rolling Eyes
И в моята фирма работят само хаховци.
И моите документи още не са внесени и се опасявам по същата причини ,но ме е страх да не забавят осугуровките с месец-два ,че имаха този навик.

# 350
# 351
  • на североизток
Машонка, пусни една снимка на чувалчето Simple Smile И още кой се беше похвалил с новата придобивка, и той да пусне снимка Simple Smile
И Никола е на 5години и все 18кг стои, но това лято му взехме вече от тези само седалки за кола. Досега ползвахме на Бертони 9-13кг, но да ви кажа пълен боклук, първо дунапрена беше много тънък от самото начало, но с времето като стои все в колата и предполагам от летните жеги, този дунапрен стана на пепел. Отделно тези три положения на гръбчето, ами такъв зор ми беше всеки път да ги премествам, че почти винаги се отказвах  Crossing Arms Та може да е евтино, ама не струва Naughty Сега с количката в комплект имаме столче на Чико...еми няма нищо общо, то дунапрена си е дунапрен, материята си е супер качествена, има допълнителна възглавница за новородено...и т.н.

А пък Елито е нещо като пресипнала, не точно де, малко и е повъзмъжал гласа, като сърдито малко мече Laughing Не знам зачервено ли е гърлото, не мога да видя  newsm78 И какво бих могла да и дам превантивно, да не се задълбочи?

# 352
Здравеите!
Моляви които може нека даде линк за това каде да проверя дали ми се обработват документите за маичинсво.Едно маиче също беше с мен,болничния и свършваше на 25.12 нека каже ако знае кога трябва да получим маичинството.
Кажете кои си го получи вече.

# 353
  • София
Машонка, пусни една снимка на чувалчето Simple Smile И още кой се беше похвалил с новата придобивка, и той да пусне снимка Simple Smile
 Ето снимки на Елито преди година с чувалчето.

# 354
Нашето чувалче е ето такова:

За зимата е страхотноооо- няма одеала навличане! Аз съм с него от както се е родил, и като излизаме какъвто и студ да е на вънка дори на -10 съм го изкарвала и отдолу е само по боди и панталонче- иначе не знам как ги навличате толкоз, че и под това чувалче космонавт да сложите   newsm78 Peace Нашия дори с бодито и панталонките пак се изпотява но като слойих под него едно памучно парче и вече е ок!  Peace
Люляк къде си бе скъпа?

# 355
  • София
Момичета, влизам само да ви попитам нещо спешно - съпругата на братовчед ми е бременна. Отишла е на рутинни изследвания, кръвната й захар е била 5. Обременили я с една банка глюкоза и съответно захарта се вдигнала на 9. Казали й, че е с гестационен диабет и казали да си бие инсулин. Помня, че някоя от нас беше с гестационен диабет - правилна ли е тази диагноза и наистина ли трябва да се бие инсулин? Момичета се е побъркало направо, а аз си мисля, че има нещо гнило в тази диагноза

# 356
  • Варна
Beb4o, da tyrsi drugo mnenie. Insulina e krajna mjarka, pyrvo se po4va s dieta.

Sorry za latinicata Embarassed

# 357
  • София
antonia, аз също мисля, че инсулинът е крайна мярка, но искам да ви попитам и дали стойност на кръвната захар след обременяване с банка глюкоза 9 означава, че има гестационен диабет? newsm78. Преди това стойността е била 5...

# 358
beb4o_fb , akspet имаше гест. диабет и нея можеш да питаш. Но нямам спомен да си е била инсулин, а както каза антония беше на диета. Нека изчака жената или да пита друг лекар. Hug

# 359
здравейте скъпи мамчета. Ние сме добре - вече сме на цяли 4 месеца .Как лети времето само . Не наддаваме много роди се 4300кг. , онзи ден на консултацията 6030кг. -за 4 месеца нищо работа. Само на кърма сме .Не признава никакви шишета,биберони и лъжици.Не го иска сухото мляко ,но и не настоявам .Като я накърмя е весела и издържа 3-4 часа ,така че мисля да не се вкарвам в някакви филми .

извинете ме че не пиша, но с тези мартеници и две деца нямам никакво време............

чао от мен за сега.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт